Şimdi Ara

Lüks otomobilde hava yastığı dehşeti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: a.d.h.k

Biz tam 47 gün hastanede kaldık. Eşim 2 kez ölümden döndü her ne olursa olsun böyle birşeyin bedeli olamaz. Yaşadığımızı bir Allah birde biz biliyoruz. Biz yaşam mücadelesi verirken hakkımızda bir sürü haber yapılmış. Biz bu aracı alırken hava yastığının değiştiğini bilmiyorduk. Porsche marka bir aracın bu şekilde tamir görmesi saçma! Bu marka ürününü satarken şartları yok muydu? Yapan sigorta şirketi ve aracı satan firmanın vicdanını Allah'a havale ediyorum. Gerekli hukuki işlemleri biz başlatmasak bile savcılık başlattı. Savcı raporunu hazırlıyor. Herkes tabii ki bir bedel ödeyecek. Ama hiç kimse bizim verdiğimiz yaşam mücadelesini anlayamayacak. DUYGU TARAKCI

Geçmiş olsun öncelikle, Allah acil şifalar versin... Umarım eşinizde kalıcı bir rahatsızlık olmayacaktır.

İnsan kendi başına gelmediği için işin ciddi tarafını görmek yerine hemen maddiyata yönelik yorumlar yapabiliyor. Aracın direksiyonuna bakılırsa, fabrikasyon bir hata değil de daha sonra tamir görmesiyle ilgili olduğu anlaşılıyor. Her ne olursa olsun kimsenin canınıza kastetmeye hakkı yok. Bir avukat aracılığıyla gerekli tedbirleri almanızı öneririm. Savcılık elbette bazı girişimlerde bulunur ancak devlet eliyle yapılan işlemler belirli oranda hızlı olabilir, iyi bir avukat vasıtasıyla yapacağınız işlemler sizin acınızı unutturmaz ancak bir düzeye kadar hafifletir, en azından canınıza kast eden kişi veya kişilerin yanına kalmamış olur...

Acil şifalar dilerim tekrardan.

• Valla vagon grubunun elini attığı marka yoldan çıkıyor... İnsan gerçekten hayret ediyor...

Acaba mühendis çalıştırmayıp deneme yanılma yoluyla arge den de yırtıp paradan mı kaçıyorlar :)

Eğer araç tadilat görmediyse ki böyle birisinin bineceğini zannetmiyorum şu olay rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

araç porsche cayenne.
    muhtemelen ensesi kalın bi adam.eğer yaşarsa porsche ile ciddi mahkeme sürecinden geçecekler.
    airbagle alakası yok.direksiyon ve arma kısmını porsche üretir.airbag üreticisinin kapsamı dışında kalacaktır.
    fakat vag çirkeflik yapıp airbag üreticisini mahkemeye verecektir. hatta" senden airbag almam haa" diyerek tehdit bile edecektir.
    süreci merakla bekliyorum.inşallah adam ölmez...

Nerden anladin fotoya bakarak?

Hava yastigi sismeyip sisirici parca firlarsa direksiyon boydan boya acilmaz aynen fotodaki gibi sadece sisirici parcanin firladigi yerden acilir. Hava yastigindan önce acilan bir direksiyon kapagi oldugunu falan mi sanıyorsunuz?

Hava yastiginin yirtip gececegi yerler ince malzeme ile kapanir. Duzgun acilan hava yastigi bu inceltilmis kaplamayi yırtar gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 15 Eylül 2017; 17:52:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• savas1000 S kullanıcısına yanıt
    Evet yeni almıştık. Ve benim eşim evine dönerken başına bu olay geldi. Zaten arabanın airbaginin değiştiğini bilsek kesinlikle almazdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 13 Mayıs 2020; 18:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.d.h.k

Evet yeni almıştık. Ve benim eşim evine dönerken başına bu olay geldi. Zaten arabanın airbaginin değiştiğini bilsek kesinlikle almazdık.

Geçmiş olsun.

Ülkemizde ağır kaza geçirmiş araçlar ne yazık ki hiç bir standarda uymadan 'toplanıyor' sanayide.

Toplayanların tüm amacı daha fazla kar edebilmek. Bu yüzden en düşük maliyetle nasıl halledebileceklerini düşünüyorlarsa o şekilde yapıyorlar.

Bunu kaza yapmış ve toplanmış olduğunu bilerek aldığım bir aracın, zamanla çıkardığı türlü türlü sorunlarını çözmeye çalışırken yaşadığım tecrübelerimle öğrendim, kafama vuravura..

Bir kazaya karışmadan da büyük bir zararla sattım, alıcısına (galeri) tek tek anlatarak dertlerini.

Benim aldığım araç, İzmir de park halindeyken sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu pert olmuştu. (Pertten alan Satıcının beyanı).

8 ay kullandım, satmadan önce eski plakası ile Google da araştırınca, Erzincan da ters yöne giren ambulans ile ön soldan kafa kafaya girdiğini bu kazanın şiddetiyle ambulansın devrildiğini gördüm.

Yani Porsche nin hiç suçu yok..

Tekrar geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.