Arkadaşlar lucifer lakaplı Kaan Alkan geçen mahkemeye çıkmıştı. Bugün sosyal medya sallandı tutuklandı diye. Bilgisi olan? Lucifer Michaelson adıyla tanına Kaan Alkan Tutuklandı iddiası https://ertanhaber.com/lucifer-michaelson-adiyla-tanina-kaan-alkan-tutuklandi-iddiasi/< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lucifer lakaplı Kaan Alkan tutuklandı mı?

-
-
Amerika'da özgür istediğini yaparak yaşıyorsun ne diye kalkıp geliyorsun ki
-
sizin gibiler oldukça böyleleri işte hayatını yaşar
-
Adamın derdi şöhret ve ünlülük abd de onu kim tınlar takar piskolojisi bozuk biri resmen.
-
Benim gibilerin bu adamı takip ettiğini ne biliyorsun? Bana göre saçma bir insan ama nerede yaşadığını ne yaptığını biliyorum ve orada özgürce istediğini yapabildiğini dile getiriyorum.
buranın orası kadar özgürlükçü hoş görülü ve tahammüllü bir yer olmadığı açık.
sizin gibiler farklı yaşayan insanlara saygı duymaz hapse atmak işine gelir oysa ben beğenmesem bile o öyle yaşıyor banane derim.
sizin gibiler özgürlüklere ket vurup insanların hayal gücünü bile öldürürsünüz. Sonra niye gelişemedik? Tutsak fikirlilik ile gelişim mümkün mü yahu
sizin gibiler bizim gibiler ahahah beyefendinin kendisi monaco prensi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 23 Eylül 2023; 22:18:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben ve Allah
-
ben nerede yaşadığını bilmiyorum nereli ne yapar bilmiyorum. girdim baktım tipin ne olduğu belli. yüzü estetikli, muhtemelen silikon meme yaptırmış vs. lakin bu tipin amerika'da yaşamasına da şaşırmam. aptallar olmasa bunun gibiler nereden değirmenini çevirecekti :)
senin bir yazında geçen amerika'yı yıkılmaz vs saymandan hatırlıyorum. o yüzden bu adamı takip etmene de şaşırmadım.
yani tutsak fikirli ben oluyorum bu durumda he ? :)
senin gibiler olacak ki amerika bu dünya'da sefa sürsün.
bu ülkede turan çağlar gibileri bitmez.
-
Başka ülkeden vatandaşlık alıp yurtdışına bir çıksam tamamen buraları unuturum artık. Yurtdışına çıkıpta Türkiye'ye dönen insanı anlamıyorum...
-
3-5 yıl sonra görürüm ben seni. Ben 15 yıldır yurtdışında çalışıyorum. Şuan Amerika'dayım son 7 yıldır. Burdaki kazancımın sadece 40%'ını Türkiye'de kazansam, akşam uçağına alırım biletimi, bak yarın sabah uçağına değil, bu akşama :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu kim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim bu gaylord?
-
kuru, ıslak kanatlı yolma işinde ustalaşmış bir cengaver
yoluyor yani sosyal medyayı kullanarak asdsadfdas
-
Vallahi ne dediğini tam olarak anlamadım hocam ama biraz araştırsm anlarım belliki
. En iyisi hiç bulaşmayam ve gayb aleminde, bensiz biçimde yerini alsın gitsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X