Şimdi Ara

Lpg takılmadan binilebilecek benzinli otomobiller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar forum sakinleri. Bu zamana kadar altı aracım oldu. Hepsi benzin /lpg li idi. En çok sorunu bu lpg yüzünden yaşadım. Muayenesiyle, sızdırmazlığıyla ve bakımıyla uğraşmaktan bıktım. ileride yine benzinli araç almak istiyorum. (İkinci el alacağım için hem fiyat farkından dolayı hemde risk almamak için). Lpg uygulamadan lpg değerlerine yakın iki çocuklu aileye önerebileceğiniz benzinli araç var mı acaba? Limit 30 bin +/- 5 bin tl.

• Öyle bir araba varmıymış yavf :)

varsa onada lpg takıp daha ucuza gezin derin ben
  • Mitsubishi lancer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Öyle bir araba varmıymış yavf :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

Mitsubishi lancer.

Devamlı aklımın ucunda olan fakat mahalle baskısımı denir gelecek kaygısımı denir bir türlü cesaret edemediğim bir araç
  • Guncel Teknolojilere Sahip Modern Dusuk Hacimli Bir Benzinli Motor(Direct Injection,Variable Geometry Turbo,Valve Timing, etc.) ve Olabildigince Az agirliga Sahip bir Kasa. Tabiki Kayipsiz bir Aktaris icin Manuel Sanziman.
  • 1.33 Toyota'lar işinizi görür.

2 çocuk demeseniz B sınıfında da güzel alternatifler vardı ancak bu haliyle uymaz size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 TSİ 122 ps motorlar pek fazla yakmıyor yada Toyota'nın Motorları
    Bence 2010 model Honda Civic bakın derim madem LPG'ye alışmışsınız devam edin derim
    yada Honda veya Toyota araçlar alın LPG uyumu olduğu için belli bir süre benzinli kullanırsınız benzine yetişemiyorum çok pahalı derseniz tüp taktırırsınız
  • yılda kaç km yapıyorsunuz. Eğer 15000 km+ yapıyorsanız en az yakan benzinli araç bile sizi zorlar.

lpg nin nasıl bir uğraştırıcı bakımı var ki.
    her yağ değişiminde gaz filtresini değiştirmekten başka bakım masrafım yok.
    Artık tüvtürk sızdırmazlığı kendisi yapıyor ekstra uğraşmıyorsunuz.
    Gaz ayarı filn bir kere yapılıyor zaten.

Belki 1.2 benzinli motorlarda çok dikkatli kullanılırsa yakın sayılabilecek değer tutturabilirsiniz. Ancak bir gözünüz süreklli anlık yakıt tüketiminde olup gaza korkarak basarsınız.

1.6 lpg li aracın 1,2 benzinli araca göre %15-20 daha tasarruflu olduğunu düşünüyorum.
  • 1.2 tsi sizin için biçilmiş kaftan.

Leon olur, ibiza olur, fabia olur.

Lancer de güzel alternatif.
  • Lancer mantikli.

2.el alirsiniz deger kaybi olmaz.

• Belki 1.2 tsi ibiza az yakar

Onun disinda lpg olmadan keyifle benzinli araba kullanmak zor

• Lancer'dan başkası zor.

2.el alınacak bir 1.6 invite sizin için uygun olabilir. Böylelikle mahalle baskısı biraz azalır. Zaten 2.elde uygun alınan araç satarken de o kadar üzmez.

7.4lt / 4,7lt tüketimini rahatça tutturduğunu söyleyen kullanıcılar çok sayıda

Ayrıca reno clio4 0.9 turbo var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-clio-4-0,9-touch-127876872/detay/

tabi tüketimi ne kadar tutturdugunu bilmiyorum ama böyle bir araç için ideal bir motor var...

• Küçük gelmezse colt çok az yakıyor
  • honda jzzz cvt tavsiye ederim.içi geniş, sorunsuz ve en az yakan benzinli araçlardan biridir.
  • 1.2 tsi motora bile lpg uygulatanı gördüm ben hocam

Mitsubishi lancer kesinlikle pişman etmeyecektir.

• öyle bir otomobil icad edilmedi daha şaka bir yana mitsubishi lancer çok övülüyor bu konuda, tsi lar dur kalk trafikte çok yakıyormuş
  • kimse dememiş ki honda jazz diye en az yakan benzinli jazz değil mi ? eğer o olmassa clio 4 0.9 TCE de çok az yakar
  • C sınıfında lancer iyi durumda.yeni motorlar çıktı bakalım yakında onların değerleride belli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Öyle bir araba varmıymış yavf :)

aynen oyle.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.