Şimdi Ara

96 toyota corolla otomatik almak üzereyim ama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
26.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 96 toyota corolla 1,6 Gli otomatik buldum.düz viteslisini kullandım.bana göre müthiş zevkli bir araç.otomatik toyota kullanan arkadaşlar bana yardım edin.araba lpg'li yakıtı tahminen kaç para yakar.corolla otomatiğin sıkıntıları var mı?



  • evvela lpg'li bi corolla aldığın için mutlaka sıralı sistem lpg mi takılı yoksa düz karbratörlü araçlarda kullanılan lpg sistemlerindenmi var bi öğren. yoksa başın çok ağrır. otomatik vtes araç manuel bir araca göre her zaman daha fazla yakar. ben o model bir araçta otomatik kullanmadım ama teknoloji biraz eski olduğundan geçişler falan nasıldır bi kullanıp gör derim.. ve otomatiğin ikinci eli düz e nazaran her zaman biraz daha azdır...http://forum.donanimhaber.com/m_3839560/tm.htm
    yukarıdaki linkden lpg ile ilgili faydalı bilgiler edinebilirsin...
  • bilgiler için teşekkürler.sağolun.
  • arabayı bi göstereyim dedim.sizce nasıl
    http://www.araba.com/209448.html
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sys20

    arabayı bi göstereyim dedim.sizce nasıl
    http://www.araba.com/209448.html



    bence o fiyat yüksek sonuçta 96 araba 10 yaşında sen biraz daha pazarlık yap..




  • ben o aracı 95-01 yılları arasında kullandım.. araç hiç sanayiye girmedi tüm bakımlarını serviste yaptırdık. sattığımda 120000 deydi ve ne mekaniğinde, ne yürüründe ne de iç mekanında herhangi bir problem yaşamadım ne bi düğmesi çıktı ne direksiyonun rengi soldu falan.. sorunsuzluk bakımından hakkaten mükemmeldi.. bence tek eksiği güvenlik ekipmanları o zamanlarda bi çok arabada yoktu gerçi ABS-AB falan ama bence aynı parayı yada biraz fazlasını verip aynı arabanın sürücü ABli alan modelini alabilirsin (97mi 98mi hatırlayamıyorum)... en azından bi tane hava yastığı olur..
    sağlamlığını da malesef test etme imkanım oldu alalı 3 ay olmuşken arkadan bi kamyon girdi arabaya.. kaza oldu, ben kendime geldim, arabadan inerken ''heralde arka tampon gitti'' dedim kendi kendime çünkü içeride bana o kadarlık hissettirdi.. ama bi indim araba hatchback olmuş nerdeyse bagaj yok.. kamyonun freni patlamış ve duran arabalara girmiş direkt..bereket hızı azmış..neyse sonuç olarak şunu da söylemek mümkün araç o zamanın teknolojisiyle serviste toplandı (bi aydan fazla kaldı düşün) ve kazadan sonra nerdeyse 5 sene daha kullandım ve hiç bi sorun tıkırtı v.s. olmadı.. artık servis işçiliğimi iyidi yoksa zaten arabanın hamuru güzel ondan mı bilemem..
    aracının kmsi de fena deil.. ben tavsiye ederim.. düzenli bakım v.s. yaptırısan rahatlıkla motor 300bini geçer (arkadaşım amerikada almıştı 180000 milde ve gayet memnundu) iç aksamında da sorun çıkacağını sanmıyorum
    şimdiden hayırlı olsun




  • araba güzel gibi,fiyatta iyi ama...
    abs gibi en önemli bir güvenlik donanımsız bir arabaya o kadar parayı verme derim.koy üstüne bi kaç kağıt daha abslisini al.
  • geçenlerde toyata servisinin birine sordum yeni kasa olanlardan bir aksı 800 lira dedi şaşırdım y.parçacılara sordum abi komplesidir mili gövdesi falanı filanı dediler böle aks problemi olan toyotası olan oldumu özellikle yeni kasa olanlar fiyat abartılı geldi
  • merhaba ben 1 hf önce aynı arabadan sattım bir tane..yanlız benimki düz vitesti..aynen 96 corolla gli..lpg uygulaması filan yoktu..klimalıydı..sadece sağ arka kapı çıtasının altında çizikten dolayı boya vardı..arabanın ilk sahibi bendim ve orjinal kilometresi 60.000 idi..14.000 ytl ye verdim..alan arkadaş pazarlık bile yapmadı..bu durumda sizin ilandaki aracın fiyatı uygun..o modellerden sonra çıkan 97 ve 98 modellerde sürücü hava yastığı ve ABS var yanlız..belki aynı paraya 97-98 bulunabilir..
  • araba düzgün duruyo pasta cilayıda yemişki pırıl pırıl maşallah.. bence tip ve genişlik bakımından en iyi corolla modeli bu model. (bende arıyorumda aynından) yanlız arka kapı sacı değişirken diğer sağ ekipmanlara boya uygulanmışmı öğren. zira kuvvetli bi darbe almış olabilir sağdan. lovato iyi bi lpg markası ama sıralımı öğren diye ısrar ediyorum. araç komple boya görmüş olabilir, ama resimden sağ iki kapı sacının boya tonları gövde tonundan farklı gibi duruyo. fiyatta makul. ama değişeni olduğunuda unutmamalı...
  • Bu araba ilanına bakmamın sebebi daha önce 3,5 ay 95 XLi düz vites kullandım.Kış aylarıydı bana hiç zorluk çıkarmadı.Bu arabayı seçmemdeki en önemli unsur genişliği zira babamın 94 escort'u kullanırken içerisi bana çok darmış gibi geliyor.bu arabayı aldıktan sonra inşallah (kaza bela olmazsa) sanayiye sadece yağına suyuna baktırmaya giderim diye düşünüyom.üst modeller Abs ve airbag olanlar tahminen 15 civarı arada ço fark yok gibi gelebilir ama memur olduğumuz için aylık gelen paramız belli.kendimizi çok fazla sıkıntıya sokmaya gerek yok diye düşünüyom (ayağını yorganına göre uzat mantığı.)
    Ben Denizli'deyim.Buralarda toyota 96 xli lere bile 13 civarı istiyorlar(klima yok). otomatik bulmakta zor.

    baktığım araba istanbulda telefonda konuştum 12,250 ye bırakırım dedi.(arabanın fotoğrafları güzelmiş deyince servisten yeni çıkardım dedi.)

    arkadaşımda 93 corolla gl lpg 'li var kullandım .Fark yok gibi geldi.
    Tek düşündüğüm otomatikte lpg'nin nasıl olduğu.
    Bu fiyata göre arabanın ;
    + Çelik cant
    + Lovata tüp
    + Gli
    artıları var.
    otomatik tüplü toyota kullanan arkadaş yokmu.

    Birde enjeksiyonlu arabada sıralı sistem ve diğer lpg sisteminin benim anlayacağım dilde ( mekanik olarak değil ) farkı nedir ?




  • abimde 98 model limiteti var otomatik olarak hani şu cift gövde rengi olanlardan ben o araca hastayım otomatik vites olasına ragmen sakin kullanımda bir cok düzvitesliden az yakıyor kullanımı gercekten çok rahat ve zevkli arac şu an 300.000 ni devirdi ve hala tık yok ama tüm bakımları zamanında yapılmıştır. o arabanın peşinde cok koştum ama bana satmadı kendisinde bir tanede Land Cruiser Prado var ama herif ondan vaz gecmiyor o arabadan umudu kesince bende dizel aldım ne yapıyım
  • 1998 model toyota corolla XEİ (klima,abs,hava yastığı)
    araç manisa alaşehirde galeride ,araç sahibi şirketimizin avukatı 13.750,00 YTl ye bırakacaklar .
    Araçta sadece arka bagaj kapağı değişti başka hasarı yok,araç 157.000.km de. gümüş gri renk.
    Araç ta LPG yok.
    ilgilenirsen telefonunu verebilirim.tabi araç satılmadıysa.
  • arkadaşım bence çok güzel bi arac almışsın ama lpg olmasa daha iyi gibi bugün bende 96 modelini aldım aynı renk otomatik vites klima falan var sürdüm çok konforlu 12 ye aldım
  • iyi bi arac bence hayırlı olsun
  • aldın mı 98 model 1.6 GLİ special limited edition alacan çift renkli,tamponu gri diğer kısımları beyaz,bagaj spoyleri(yapışık tip) ve çok şık alüminyum alaşım jantlar,tabii bi de araç düz vites olacak,araba manyak karizma!
  • sayın farko hocam sağolasın
    benim düşündüğüm araba otomatik vites olacak.(hanım ve kızkardeşimden ötürü)
    ilgin için teşekkür ederim.


    ercan bey nerden aldınız ? şehir olarak ?arabanın özellikleri neler ?
    daha başka bildiğiniz var mı? Lpg olmasın diyorsun ama bu araç hep şehir içi kullanılacak.Şehir içinde ortalama yakıtı 20-25 Ykr bulur tüplü olursa bu rakam 140-200 arasına düşer.
    Diyeceksiniz değer mi ?
    Memur adamız kuruşumuzu dahi hesap ediyoruz.

    bir zeytini bile bir haftada yememiz gerekiyo.(Bir milletvekilinin yaptığı açıklamada zeytini bir lokmada yemesinler demişti memurlar hakkında)
  • Biraz önce pazardan geldim.
    96 corolla Gli
    otomatik 106,000 km
    Metalik turkuaz renk
    klima
    4 cam otomatik
    elektrikli aynalar
    Hidrolik direksiyon yüksekliği ayarlanabilir
    Merkezi kilit
    sis farları
    sadece sol arka kapı sacında değişme var
    şöför kapı sacında hafif bir işlem var.
    boyada aldıktan sonra rütüş yapılacak yerler var.çizilmeler var.
    Araba 10 üzerinden 10 değil ama fiyatı iyi.
    Deneme sürüşüde yaptım.kaçışları iyi

    eeeeeeee fiyatı merak ediyorsunuz değil mi ?
    11,000 Ytl
    hayret denizli'de bu model ve bu fiyat.(bizim buralarda pek otomatik bulunmazda)
    nasipse yarın pazarlığı bitirip toyota servisine gidip göstereceğim.(arabayı pazara oğlu getirmiş)
    inşallah motorunda bir şey yoktur.(otomatik olması hasabiyle)

    (zamanında birisiyle pazarlığı bitirdik.bayiye göstermeye gerek yok dedi.sadece şöför kapı sacı var dedi.ben kefilim dedi.Ne olur olmaz diye götürdük. Adamın dediği gibi çıktı değişmeyen sadece şöför kapı sacıymış.Resmen arabanın üzerinden tren geçmiş.)




  • kardeş araba güzel.12750 fiyatı da iyi.ben 99-2000 yıllarında 1.5 sene corolla 1.6gl düz kullandım.gayet güzel performanslı bi otomobildi.5000-5500 devirlerde egzos sesi dinlerdik.gerçektende orjinal standart egzos olaraktan corolla nın sesi çok güzeldir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.