Şimdi Ara

Lpg li araç ta benzin göstergesi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Reno clio 2008 extreme arac aldım gecen sene aldıktan 3 ay sonra lpg taktırım bu ikinci aracım bir tane de 98 hyundai accnt yumurta kasa var simdi hyundai me 3 sene once stefanalli lpg taktırdım hic bir sorunum yok yakısı 150 ila 250 arasında degisiyor fakat clio ya taktırdıgım lpg normal sartlarda onda da sorun yok fakat bunun benzin göstergesi gaz taktırdıktan sonra calısmıyor yanı benzini alıyorsun ışık sönüyor bilgisayardan bakıyorsun ...lt gozukuyor tabi belirli bir süre gittikten sonra ibre sonda ısık yanıyor bilgisayarda da gostermiyor benzin var diye bu neden kaynaklanır?taktırdıgım yere sordugumda bu ve bunun gibi bir kac aracta megan gibi bazı araclarda gostermiyor aracın bilgisayar yapısı tekerlek donusune gore ayarlı dediler beni mi yiyorlar yoksa bu dogrumu bir sorun varmı acaba?varmı bu konuda bilgisi olan anlayan bana kısaca bilgi verirseniz cok sevinirim saygılar sunarım

• size yapılan açıklama doğru, bilhassa renonun yeni nesil araçlarında benzin ibresi mekanik değil dijital çalışıyor ve aracın yaptığı km ye göre düşüyor, aslında depoda benzininiz harcanmamış dururken ibre aynı eskisi gibi benzin harcanıyormuşçasına aşağı doğru düşüyor.
    GÖNÜL DOSTU
  • size dogru söylemişler benım symboldede durum aynı.gösterge tekere baglı.yarım depo benzın var benzın lambası yanıyo.bellı bır sure sınra kontagı açıp kapatınca duzelıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lpg li araç benzinde stop ediyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.