Şimdi Ara

LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE 49 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
24.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılbaşı da haftası da ben araba için uzaktan kumanda sip vermiştim
    10 gunden fazla bir sürede geldi.

Ya kriz var diye eleman cıkardılar
    Ya da sipariş yoğunluğu yaşıyorlar

Bu gecikmelerin sebebi krizin uzun vadeli etkisidir diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: bah06

7sinde sipariş verdim ne zaman kargolayacakalr 2 gün geçti normalde çoğu yerde en geç 3 günde kargoya veriliyor ama hiç inancım kalmadı. Daha önce yaptığım alışverişimde ertesi gün kargolanmıştı ürünüm

siteden gelen mesaj ise;

Siparişlerin gönderim süreci, kredi kartı güvenlik kontrolünün tamamlanması veya havale/eft ödemenizin onaylanmasıyla başlar.

Ortalama gönderim süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. Süper Hızlı Gönderi'deki ürünler 24 saat, genel olarak diğer ürünler ise ortalama 1-3 iş gününde kargoya verilebilmekte olup nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşanabilir, bu durumda size e-mail ile bilgi verilir. Ayrıca bazı ürünler sipariş üzerine üretildiğinden teslim süresi daha uzun olabilir. Siparişlerde, erken gönderilebilecek ürünler için kısmi teslimat talep edebilirsiniz (kısmi gönderiler ücretsizdir).
    siparişinizde bulunan ürünün/ürünlerin tedarik süreci başlamış ve tedarikçi firmalarına bilgi verilmiştir. Siparişiniz bize ulaşır ulaşmaz adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir.

Ürününüz kargolandığında üyeliğinizde belirttiğiniz cep telefonunuza sms ve e-posta adresinize mail olarak bilgi verilecektir.

Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...

biz siparişi 2. de verdik hala bekliyoruz :)

• arkadaşlar v320 mause umu bugun teslim aldım, gerçi burası v550 topigi ama olsun yinede yazayım dedim.cts günü kargoya verdik iletisini aldıgımı burada 2. sayfanın başında eklemiştim, bugun de teslimatı yapmış yurtiçi kargo sag olsun,

mause beyaz sade ufak bir kutunun içinden çıkıyor, zaten kendiside mini minnoş birşey, mause içine gömülü alıcısı ve 2 adet aaa duracel pil le birlikte .benim için tek ve en önemli unsur olan çekim mesafesi gerçekten inanılmaz. projeksiyonla kullandıgım için genel olarak büyük öenme taşıyordu. 20 mtkare salonu geçtim evin heryerinden çekiyor nerdeyse, hatta kablosuz modemimden daha ileri menzili. rt205 airties.

asla zemin seçmiyor, halıda sehpada portmanto da her yerde çalışıyor.
    arka kısımda yeşil power ve açma kapama dügmesi mevcut.xp ile de aygıt yöneticisinden yükledim sorunsuz çalışıyor.

darısı diger v320 ve 550 sipariş edenlerin başına diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

arkadaşlar v320 mause umu bugun teslim aldım, gerçi burası v550 topigi ama olsun yinede yazayım dedim.cts günü kargoya verdik iletisini aldıgımı burada 2. sayfanın başında eklemiştim, bugun de teslimatı yapmış yurtiçi kargo sag olsun,

mause beyaz sade ufak bir kutunun içinden çıkıyor, zaten kendiside mini minnoş birşey, mause içine gömülü alıcısı ve 2 adet aaa duracel pil le birlikte .benim için tek ve en önemli unsur olan çekim mesafesi gerçekten inanılmaz. projeksiyonla kullandıgım için genel olarak büyük öenme taşıyordu. 20 mtkare salonu geçtim evin heryerinden çekiyor nerdeyse, hatta kablosuz modemimden daha ileri menzili. rt205 airties.

asla zemin seçmiyor, halıda sehpada portmanto da her yerde çalışıyor.
    arka kısımda yeşil power ve açma kapama dügmesi mevcut.xp ile de aygıt yöneticisinden yükledim sorunsuz çalışıyor.

darısı diger v320 ve 550 sipariş edenlerin başına diyorum.

m305 var bendede oda öyle enin çoğu yerinden çekiyor ama cama gelince çekmiyor haberin olsun

• tedarikçiden kaynaklanan sorun sanırım bilgisayar işi yapıyoruz arena, penta, koyuncu, çözüm, denge stoklarında bu ürün oem olarak yer almıyor zaten sanırım logosoft veriyor bu ürünü HB ye orada varmı ykmu bilmiyorum
  • benim mesajıma da asagıdaki şekilde cevp verildi, otomatige baglamişlar sanirim cogu kısımmlarını :s

Siparişinizde bulunan ürününüz/ürünleriniz hazır durumda olmadığından dolayı tedarik edilmesi beklenmekte ve ürününüz hakkında aciliyetiniz ilgili birime iletilmiştir.

Ortalama tedarik süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. Süper Hızlı Gönderi'deki ürünler 24 saat, genel olarak diğer ürünler ise ortalama 1-3 iş gününde kargoya verilebilmekte olup nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşanabilir, bu durumda size e-mail ile bilgi verilir. Ayrıca bazı ürünler sipariş üzerine üretildiğinden teslim süresi daha uzun olabilir. Siparişlerde, erken gönderilebilecek ürünler için kısmi teslimat talep edebilirsiniz (kısmi gönderiler ücretsizdir).

Siparişinizde bulunan ürünün/ürünlerin tedarik süreci başlamış ve tedarikçi firmalarına bilgi verilmiştir. Siparişiniz bize ulaşır ulaşmaz adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir.

Ürününüz kargolandığında üyeliğinizde belirttiğiniz cep telefonunuza sms ve e-posta adresinize mail olarak bilgi verilecektir.

Saygılarımızla...

hepsiburada.com'a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

BAGIRIP CAGIRINCA İLGİ GÖSTERDİGİMİ SANIYORLAR HERALDE...!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 10 Şubat 2010; 9:12:25 >

• Ya arkadaşlar biraz sabredin, ne sabırsız insanlarsınız. Tedarikçiye haber vermişler işte, olay onlardan çıkmış artık, gidin tedarikçiyle muhattap olun. Muhtemelen onlar da bu ürünleri uluslararası pazarlayan şirkete bildirdiler. Onlar da logitech e bildirdi. Hatta daha derine giderseniz Logitech de üretici tedarikçilerine üretim talebi göndermiş olabilir. Siz bence bu üretici şirketle temas kurun. Üretilir üretilmez ürünler gönderilmeye başlanacak işte. Kalite kontrolü, gümrüğü, nakiliyesi vs bir sorun çıkmassa 3 vakte kadar ürünler elimize ulaşaktır. Acele edip milletin canını sıkmayalım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbehcan -- 10 Şubat 2010; 10:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbehcan

Kalite kontrolü, gümrüğü, nakiliyesi vs bir sorun çıkmassa 3 vakte kadar ürünler elimize ulaşaktır.

bu saydıklarınızı ,satışa sunmadan önce yapmaları öngörülmezmi ? biz paramızı anında gönderiyoruz, onlar parayı aldıktan sonra mı bu saydıgınız süreçlere başlayacaklar mantıklı olan bu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

benim mesajıma da asagıdaki şekilde cevp verildi, otomatige baglamişlar sanirim cogu kısımmlarını :s

Siparişinizde bulunan ürününüz/ürünleriniz hazır durumda olmadığından dolayı tedarik edilmesi beklenmekte ve ürününüz hakkında aciliyetiniz ilgili birime iletilmiştir.

Ortalama tedarik süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. Süper Hızlı Gönderi'deki ürünler 24 saat, genel olarak diğer ürünler ise ortalama 1-3 iş gününde kargoya verilebilmekte olup nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşanabilir, bu durumda size e-mail ile bilgi verilir. Ayrıca bazı ürünler sipariş üzerine üretildiğinden teslim süresi daha uzun olabilir. Siparişlerde, erken gönderilebilecek ürünler için kısmi teslimat talep edebilirsiniz (kısmi gönderiler ücretsizdir).

Siparişinizde bulunan ürünün/ürünlerin tedarik süreci başlamış ve tedarikçi firmalarına bilgi verilmiştir. Siparişiniz bize ulaşır ulaşmaz adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir.

Saygılarımızla...

hepsiburada.com'a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

BAGIRIP CAGIRINCA İLGİ GÖSTERDİGİMİ SANIYORLAR HERALDE...!!

benim anlamadığım madem ürün ellerinde yokve böyle bir indirim yaptılar, satış sayfasına tedarik süresi değişmektedir o yüzden üründe gecikme olabilir diye not düşsünler Paramızı gönderirken birşey yok ama ürün yok ellerinde Ayrıca 1 ay filanmı bekleyeceğiz ürünün gelmesini yok ithal edilecek gümrükten çekilecek depoya gelecek sonra kargoya verilecek falan filan

• evet ben de onu diyorum işte..bu kadar işlemlerin en azından bir kısmını önceden yapmaları gerekmezmi..bu kadar uzun bekletilirmi,ki bugun gonderseler bile uzun bekletmiş olacaklar, allah bilir ne zaman gönderecekler daha bekliyoruz..

AMA ISRARLA SİPARİŞİMİ İPTAL ETMEYECEĞİM.. GÖNDERENE KADAR PEŞİNDE OLACAGIM SİPARİŞİMİN..YOK ÖYLE...
  • quote:

Ya arkadaşlar biraz sabredin, ne sabırsız insanlarsınız. Tedarikçiye haber vermişler işte, olay onlardan çıkmış artık, gidin tedarikçiyle muhattap olun. Muhtemelen onlar da bu ürünleri uluslararası pazarlayan şirkete bildirdiler. Onlar da logitech e bildirdi. Hatta daha derine giderseniz Logitech de üretici tedarikçilerine üretim talebi göndermiş olabilir. Siz bence bu üretici şirketle temas kurun. Üretilir üretilmez ürünler gönderilmeye başlanacak işte. Kalite kontrolü, gümrüğü, nakiliyesi vs bir sorun çıkmassa 3 vakte kadar ürünler elimize ulaşaktır. Acele edip milletin canını sıkmayalım lütfen.

1- Sabırsızlıkla ilgisi yok, ürün "stokta" iken günlerce tedarik sürecinde bekletileceğini ürün alınmadan önce kimse bilmiyordu... Madem böyle birşey söz konusuydu, ürün açıklamasında "stoğa girince kargolanacaktır, stoğa ne zaman gireceği belli değildir" açıklaması yapılabilirdi. Bu durumda da ürün stoğa girince ücretin ödenmesi gerekirdi...

2- Kimse tedarikçiyle, keza üretici firmayla muhattap olmak zorunda değil, ürün tedarikçiden satın alınmıyor !

3- Millete emir verir tarzda uslup kullanıp asıl sen burdakilerin canını sıkma !

• quote:

Ya arkadaşlar biraz sabredin, ne sabırsız insanlarsınız. Tedarikçiye haber vermişler işte, olay onlardan çıkmış artık, gidin tedarikçiyle muhattap olun. Muhtemelen onlar da bu ürünleri uluslararası pazarlayan şirkete bildirdiler. Onlar da logitech e bildirdi. Hatta daha derine giderseniz Logitech de üretici tedarikçilerine üretim talebi göndermiş olabilir. Siz bence bu üretici şirketle temas kurun. Üretilir üretilmez ürünler gönderilmeye başlanacak işte. Kalite kontrolü, gümrüğü, nakiliyesi vs bir sorun çıkmassa 3 vakte kadar ürünler elimize ulaşaktır. Acele edip milletin canını sıkmayalım lütfen.

Umarım herhangi bir ticari alanda faaliyet göstermiyorsunuzdur ya da ileride ticaret hayatına atılmazsınız.Sizden ürün satın alacakların vay haline.Aksi takdirde ;dükkanınızda şeker yok diye toptancıyı olmadı şeker fabrikasını nihayetinde de şeker üretimi yapan çiftçiyi aramalarını salık vereceksiniz demek ki!

Yazdıklarınızı bir daha okumanızı tavsiye ederim.Tanımadığınız insanlara da hitap ederken cümlelerinizi özenle seçin.Forum kullanıcıları sizin arkadaş meclisinizin üyeleri değil.

Edit:Hatalı alıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkcedublaj -- 10 Şubat 2010; 14:19:42 >

• ürünüm gelsin bir dahada hepsiburada dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum artık
    forumda bir sürü kişinin şikayetini okumuştum gönderilmeyen ürün, geç gönderilen ürün
    maillerindede açıkça 3 gün içinde kargolanır yazıyor ve bunu çoğu kişi biliyor Eğer buna güvenip birine hediye alsam heralde veremezdim
  • quote:

Sn,
    Okan_mersin
    UNDYING
    Turkcedublaj

Yanlış anlaşıldığım için üzgünüm. Evet yazdıklarımda elbette ciddi değildim, bu bir hiciv yada yergi şeklinde yazılmış bir eleştiri idi.
    Aynı başılkta ilk sayfaya bakarsanız aşağıda alıntısı olan mesajımı zaten göreceksiniz.
    Müşteri olarak elbette ödemeyi kime yaptı isek o sorumludur, bizi daha ötesi ilgilendirmez.
    Mesajımın içindeki 3 vakte kadar ifadesi de aslında süresi bilinmiyor anlamında kullanılmıştı. Yoksa böyle bir zaman mı var. Genelde falcılar kullanır, belirlenmiş, ölçilebilir bir süresi varsa lütfen bilmek isterim.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

İlk kez HB'den alışveriş yaptım, sipariş için halen "tedarik sürecinde" yazıyor...

Bunların tedarik sürecinde yazması meşhurdur. Ben de aldım bu üründen. Daha önce stokta var yazan başka bir ürün almıştım. 3 gün sonra stoğa girme tarihi 20 gün sonraya ertelendi. Ben de iptal ettim. Aslında çok daha karmaşıktı yanındaki hediyeler falan. 2 ay sonrasında hala parasını geri alamamıştım. Bana onay falan göndermişler, bir sürü problem. Hala ne kadar ödedim ne kadar geri aldım bilmiyorum, kredi kartı ekstresini bekliyoruz.

HB den ürün alcaksanız, hızlı kargo yazsa bile 1 ay kadar beklemeyi göz önüne alın. Ürünü temin edemedik derseler kafanıza takmayacaksanız alın,
    ücretinizi de sudan sebelerle aylarca sonra geri ödenenirse canınız sıkılmayacaksa alışveriş yapın.

Ben bu alışverişimde bu şartların hepsini kabul edip bu üründen satın aldım.

Ayrıca sn Turkcedublaj, anlıyorum hb ye sinirinizden buradaki espriyi göremediniz.
    Ticaretim veya müşteri ilişkileri veya satış konusunda hem deneyimli hem de eğitimli bir kişi olduğumdan şüpheniz olmasın. Bu konuda tahmin bile edemeyeceğiniz kadar iyi bir durumdayım.
    Hitap şeklime gelince, yine dediğim gibi olayı anlamakta herhangi bir sebeble yetersiz kaldığınız için elbette hitap şeklimin amacını da idrak edemediniz.
    Gerek diğer mesajlarımı gerek ise aynı mesajlarımı okursanız bana hak vereceksiniz.
    Edit : son paragraf eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbehcan -- 10 Şubat 2010; 23:50:39 >

• acayip gıcık oldum bu hepsi buradaya iyi sallamaya başladılar artık, hem indirim yap hem stokta olmasın, hadi bilmiyodun tedarik sorununu hala niye belirmiyosunuz satış esnasında tedarik sorunu olduğunu, teslimat süresi 1-3 gün görünüyor hala, bide geyik geyik cevap yazıyolar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurhimmet

acayip gıcık oldum bu hepsi buradaya iyi sallamaya başladılar artık, hem indirim yap hem stokta olmasın, hadi bilmiyodun tedarik sorununu hala niye belirmiyosunuz satış esnasında tedarik sorunu olduğunu, teslimat süresi 1-3 gün görünüyor hala, bide geyik geyik cevap yazıyolar....

3 gün doldu benim vew mesaj attım önceki mesajıma direk cevap yazmışlardı, bu mesaja cevap filan yazmadılar Bence herkes mesaj atsın burdan hepsiburadaya koca bir
  • Ayrıca sn Turkcedublaj, anlıyorum hb ye sinirinizden buradaki espriyi göremediniz.
    Ticaretim veya müşteri ilişkileri veya satış konusunda hem deneyimli hem de eğitimli bir kişi olduğumdan şüpheniz olmasın. Bu konuda tahmin bile edemeyeceğiniz kadar iyi bir durumdayım.
    Hitap şeklime gelince, yine dediğim gibi olayı anlamakta herhangi bir sebeble yetersiz kaldığınız için elbette hitap şeklimin amacını da idrak edemediniz.
    Gerek diğer mesajlarımı gerek ise aynı mesajlarımı okursanız bana hak vereceksiniz.
    Edit : son paragraf eklendi.
    [/quote

Bende sizin gibi iyi eğitimli bir kişi olsaydım , yazdıklarınızı anlamak için ne yetersiz kalırdım ne de idrak sorunu yaşardım.Ama maalesef ki , hayat da hb gibi her istenileni tedarik edemiyor.Sağlık olsun , bundan sonra yazılanları birkaç kez okursam içerik ve amaçları idrak edebilirim gibi geliyor.Kılavuzluğunuz için teşekkür ederim.

Umarım farenize en kısa zamanda kavuşursunuz.

• Arkadaşlar siparişimin kargolanmakta olduğu yazıyor ...
    siparişlerinizi kontrol edin...
  • 02.02.2010 98279543 51,96 TL Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir... Kargo Takibi bi 10 gunde bu sürer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymuco

02.02.2010 98279543 51,96 TL Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir... Kargo Takibi bi 10 gunde bu sürer :)

10 değil 5.Bugün kargoya verseler bile en erken 15 'inde teslim alabilirim siparişimi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.