Şimdi Ara

LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
12
Favori
23.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • portatif valiz terazisitle 0.05kg hassasiyet gidip ölücü şansımı deneyeceğim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic oyle seye gerek yok gidin ordaki bi calisanla muhabbeti kurun şöyle şöyle durum var diyin onlar kutulara bakmistir coktan size ayarlasinlar kutuyu hemen

Dün gittim arkadasim icin alacaktik ordaki calisani kafaya aldim bi kiyak yap dedim. abi bu paketlerin hepsi g300s li, iyi mause olan paketleri hep müşteriye verdim keske erken gelseydin dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 17 Ocak 2016; 21:59:22 >
  • Ağırlıklar alarm dahil 1.80kg a ayarlanmış . Ağırlık a4 kağıt sayfalarla dengelenmiş. Bana 300s çıktı. Ağırlık projesi iptal yani.

• Ben aldım 199 liraya g402 çıktı.
  • beyler yok mu böyle havalimanındaki gibi bir aletten geçirip içindekileri görebileceğimiz portatif bir alet? piyasadan komple iyi fare çıkanları toplayıp sonra satabiliriz gibi geliyor bana? ilk aldığımız aletide işimiz bitince iade eder bayağı bir kara geçebiliriz sanki
  • Adamlar ağırlık hesabı yapıyor. Olacak iş değil ya.
  • Boşuna ağırlığı hesaplamayın içerisine ağırlık yapsın diye Kağıt koymuşlar. Ağırlıkları hemen hemen eşit yani.
  • Şimdi anlamadığım bir nokta var.Klavye+mouse seti alınca yanında g402 kesin çıkıyor mu yoksa çekilişe falan mı katılıyoruz?
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadarda yapmayın. Aleti iade olayında koptum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

@Emir M.

O tartı teknosa da yok ama hepsiburada da ücretsiz kargolu bir tane alıp sonra işiniz bittiği zaman iade edersiniz. Çok çok tartı sizde kalır. Temiz 100 tl kar. Gerçek bir ölücü kimin ne dediğini önemsemez :-) . Şaka maka kutunun içinde g700s olsa ciddi ciddi düşünebilirdim bunu. Klavyeyi de 60 a üstteki arkadaşa satardım :-)

http://www.hepsiburada.com/cvs-dn-3801-cam-mutfak-terazisi-p-MTCVSDN3801

@bulent35220

Bizim gerçek ölücülere ihtiyacımız var bunu deneyecek. Ama bu kadar absürt bir şeyi deneyebilecek birinin olduğunu düşündüklerini sanmıyorum. Sonuçta üretenler yabancı :-)

Tarti olsa evde hassas gider denerdim. Ama sirf bu is icin bir tanede tarti alirsam oluculuk bosa gider.

Ben teknosada şu mutfak için kullanılan tartılardan vardır diye düşünüyorum. Orada satın alınıp g502 bulunduktan sonra iade edilebilirdi :) Lakin arkadaş ağırlıkların dengeledindiğinden bahsetmiş. Ozaman yalan olur .

• Kargocularda vardır veya bir terazi bulun hep alin iade edin. Ben denicem netten alıp3 tane hangisi ağırsa onu açıcam baktin yine cikmadi iade edicem

• Ağırlık falan millet delirdi en sonunda. Birde xray diyen var. Ne yapiyorsunuz siz

• Bence sallayın çok ses çıkartan şıngırdayan g502 dir kesin.

• Beyler ürünü aldıktan sonra avmlerde xray var. Arkadaşınız ürünü geçirir sizde güvenliğin arkasına geçip ekrandan kutuyu incelersiniz. Olmadı iade edersiniz

• Bence yer çekimsiz ortamda test edelim. Ağır olan aşağıda kalır ona göre alırız. En kötü ihtimal iade ederiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en iyi şansımız teknosa elemanini kafalayıp rüşvet vermek.Rüşvetide #YazBaşlasın hashtagiyle beleşe getirdik mi tamamdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix88

Beyler ürünü aldıktan sonra avmlerde xray var. Arkadaşınız ürünü geçirir sizde güvenliğin arkasına geçip ekrandan kutuyu incelersiniz. Olmadı iade edersiniz

Aklima gelmemisti hic,denemek lazim :D
  • 4,5 gün önce 200 e satılıyordu bundle şimdi 240 tekrar düşme olasılığı var mı

• gramaj farklılıkları yokmu hassas ölçüyle gitsek?
  • Alışveriş merkezi girişindeki xray cihazındaki görüntüden bakarsak anlaşılabilir sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.