Şimdi Ara

LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
12
Favori
23.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • g402 çıksa bile karlı oluyosunuz da iade için önlem almamışsalar ihtiyacı olan kovalasın sonuna kadar :D bende yeni set aldım ama bu g105 i kullanamıyorum ya bakmadan kullanıyorum klavyeyi o baştaki g tuşları herşeyi bozuyor :D zalman gibi yukarda yapsalarmış keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: iKD44

g402 çıksa bile karlı oluyosunuz da iade için önlem almamışsalar ihtiyacı olan kovalasın sonuna kadar :D bende yeni set aldım ama bu g105 i kullanamıyorum ya bakmadan kullanıyorum klavyeyi o baştaki g tuşları herşeyi bozuyor :D zalman gibi yukarda yapsalarmış keşke

kutusunda ibare gözüküyor iade ile ilgili resimlerde aynen 402 de karlı olur.
  • denemek lazım
  • teknosayı tanımasak alırdıkta
  • Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen denk geldim paketler kenarından yırtık gibiydi sanki içlerine bakmışlar veya bakmaya çalışmışlar gibiydi

• Kutuları alın gidin hassas terazilerin olduğu bölüme. Ağır olanı alın geçin.
  • shadowtr kullanıcısına yanıt
    Alanlara gore içinde ağırlığı dengelemek için kağıt varmış elimle kutuları bir kaldırdım ama fark anlayamadım hassas terazi belki fark çıkarır denemek lazım

• ben 2 hafta önce aldım istanbul forum teknosadan zaten klavye+mouse alcaktım kampanyalı kutulardan aldım arkadaşım seçti. Kutuyu benden çok merak eden teknosa kasiyeri açtı :D:D içinden G502 çıktı kullanıyorum tamamen şans işi kutu logitech ten geliyor teknosa kendisi ayarlamıyor. Sanki kendiniz çalışsanız içinde ne olduğunu bilseniz almıcaksınız yapmayın böyle :D
  • teraziyle falan olmaz o iş te x ray cihazı gösterir ama kutusu açılmamış bile olsa iade kabul etmezler muhtemelen
  • ağırlık için koyulan kağıtlar kutunun klavye resmi olan tarafında oluyor. elimizle bastırsak anlamaz mıyız ki
  • Varmi baska taktik

• Ben aldım, büyük bir hayal kırıklığı yaşadım bir tarafta kağıt+diğer tarafta G300s çıktı.Alacaklara için aklıma işe yarar 2 yöntem geldi.
    1)Eğer diğer farelerin yanına kağıt konmuyorsa; paketi iki elimize tuttuğumuzda bir tarafı daha ağır gelebilir.Mesela sağ taraf daha ağırdır.
    2)Bildiğim kadarıyla G502nin altında mıknatıs var.Pusula kullanarak ibredeki sapma ile anlaşılabilir.
  • Adamlar kutu içeriğini görmek için zamanda yolculuk yapacak yakında
  • Harbiden mıknatıs farkı varsa pusula ile ibre sapmasından anlaşılır doğru diyorsunuz ama kalınlığı ne kadar kutunun çok değilse olabilir .
  • Butun yazilan forumdaki mesajlari okudum ve koptum resmen iste bu yuzden bu forumu seviyorum

• avm'deki x ray lardan geçirsek görebilirmiyiz?

alıp aide eden varmı
  • Kutuda iade edilemez yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaylack

Kutuda iade edilemez yazıyor.

14 gün içinde aide hakkımız var nereye almıyor
  • Mouse hangi yonde ise o tarafa metal dedektoru tutun. Bildigim kadariyla g502 kasasi metaldi ama g300s plastik aksamli. G502 olursa otecektir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.