Şimdi Ara

LOGITECH-Driving-Force-GT 145 TL. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedim ama dinlemiyorlar.Özellikle de erol her gün rahatsız ediyor beni.Yok metre yok ölçü diye tutturdu..Yeter ulen kafanıza göre verin ayarı o yolunu bulur...

Neyse ben malzeme araştırmaya başlıycam şimdi , nasılsa bi usta bulur kaynağı bastırırız da bizim direksiyon hala siparişiniz hazırlanıyor modunda , ne siparişmiş arkadaş bi türlü hazırlayamadılar
    PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan
    Donanım Tercihlerim
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Yer problemim oldugu icin bu çıbık system tam bana göre.Direksiyon gelsin ayarlamak lazim bundan birtane.

@rds
    Yeter yahu formuladan soguttun be adam.
    PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan
    Donanım Tercihlerim
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Arkadaşlar benim direksiyon bugün süpriz bir şekilde geldi (Sabah sipariş hazırlanıyor diyordu..) :)

Kısa bir test süreci de uyguladım oldukca başarılı bir ürün. Kesinlikle sevdim

DH PS Vita Kulübü
  • Dun öğlen Antalya ya gelen kargo UPS kargonun ustun basarisi ve azmi ile bugun saat 17.00 itibariyle hala elime ulaşmış değil. Şuan burdan, birazdanda telefonla direk kendilerine saygılarımı sunacagim.

χвσχLινє & ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • Off ya olur mu böyle şey başlığı şimdi gördüm umarım yine indirim yaaparlar
  • _____________________________
    2017 Opel Astra K 1.6 Cdti 136 ps Dynamic - Sunroof - Manyetik Gri
  • Sony_55 İn yaptığını ben elektik süpürgesinin ayarlanabilir borusuyla yapmıştım. Oynayanlar boylarına göre ayarlayabiliyor. Aslında kardeşim için yapmıştım ama babam bırakmıyor pek fazla bize. Zaten işten de pek fazla zaman bulamıyorum ben, ama kardeşime acıyorum.

PSN : mrtbki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Dun öğlen Antalya ya gelen kargo UPS kargonun ustun basarisi ve azmi ile bugun saat 17.00 itibariyle hala elime ulaşmış değil. Şuan burdan, birazdanda telefonla direk kendilerine saygılarımı sunacagim.

Ürün dün elime geçti ...Babam övünmek gibi olmasın çok iyi bir şöfördür...Dedi ki : Bunda direksiyo düz tutmayı , gazı ve freni ayarla , sana araba sürdürücem :D 16 senedir ilk defa böyle bir şey duydum..Sanırım babamın bana bu direksiyonu almasının en büyük nedeni bu İlan açan arkadaşa çok teşekkür ederim.Ayrıca Force FeedBack özelliğini açtıgımızda direksiyon 900* dönmüyor ? Neden acaba...Çok kasıyor !!! Normal mi bu , kasıyor diye zorlamıyorum bende!

• İndirim bitti mi ya kahretsin
  • _____________________________
    2017 Opel Astra K 1.6 Cdti 136 ps Dynamic - Sunroof - Manyetik Gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-941-000021-driving-force-gt-ps3-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=40045

150 Tl. Gelmiş stoklara.

Tekrar söylemeniz çok iyi oldu Cahilliğimi bağışlayın ama bu direksiyon setiyle tüm yarış oyunlarını oynarız demi sorunsuz

• stokta yok ama henüz....

Orijinalden alıntı: x0mBx

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-941-000021-driving-force-gt-ps3-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=40045

150 Tl. Gelmiş stoklara.

Tekrar söylemeniz çok iyi oldu Cahilliğimi bağışlayın ama bu direksiyon setiyle tüm yarış oyunlarını oynarız demi sorunsuz

Evet tüm yarış oyunlarını oynayabilirsin.

• Kaçırmayın derim arkadaşlar.
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• bende kaçırmayın derim. araba yarışı oynamak son derece zevkli bu direksiyon ile. force feedback çok güzel olmuş. virajlarda acayip zorluyor direksiyon. bi keresinde hızlı virazjı döncem diye direksiyonu koyduğum masayı deviriodum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.