Şimdi Ara

LOGITECH-Driving-Force-GT 145 TL. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gecen gün aldım gidip vatandan 160 liraydi elmadag şubede yok diğer yerlerde varmı bilgim yok :) internetteki stok yerleri anında güncelleniyor dediler bakıp ordan gidip alın ;) bu fiyata bulcaginiz en iyi direksyon bu ;)

Konuyu hortlatmisim :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdii2307 -- 11 Temmuz 2010; 17:47:59 >
  • arkadaşlar yeniden 139 tl günlük indirimde notebook kullanıyorum 15.6" verimli olur mu yorumlarınız nelerdir?
  • ben bunu 1 ay önce vatan b.sayardan aldım, elimde midnihgt clup oyunum da var, ama şöyle bi sorun var ki, bu direksiyonu nereye koyup oynayacam, bunun standı için ayrı para veremem ki, yere koyup oynayamıyorum, evin ortasına masa atıp mı oynayacaz, herkes stand mı alıyor bunun için, direksiyonu kullanamıyorum bu yüzden öylece yatıyo

edit: bir de kargo olayı ne kadar tutuyor? buradan alanlar bir yardımcı olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamyonlu34 -- 4 Ağustos 2010; 1:10:44 >
    Gamer&amp;#39;s Room

Yamaha YZF-R125
  • quote:

arkadaşlar benim 1 cm kalınlığında ikea cam masam var monitör ps3 falan hepsini tartıyor sağlam yani. acaba bu direksiyonu sabitleyebilir miyim? 1 cm e kadar sıkılabiliyor mu tutaçları?

edit: bir de kargo olayı ne kadar tutuyor? buradan alanlar bir yardımcı olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamyonlu34 -- 4 Ağustos 2010; 1:10:44 >

arkadaşlar kargo ücretsizmiş de şu masaya tutunma olayına bir yardımcı olsanız
    Gamer&amp;#39;s Room

Yamaha YZF-R125
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Forumu araştırırsanız (şu anda ben de tam bunu yapıyorum çünkü ben de stand arıyorum ) 50-60 liraya sanayide yaptırabileceğiniz lüks olmayan ama işinizi fazlasıyla görecek standlar mevcut.

Ben nasıl yaptırcam sanayide yaw Hazır yapılmış ucuz bişey varsa alabilirim, direksiyon öylece yatıyor hiç kullanmıyorum bile

• Selamlar, kullanan arkadaslara bir sorum olacak
    direksiyon arkasındaki tuslara gaz fren ayarlanabiliyormu? Ds3 teki R2 - L2 gibi
     LOGITECH-Driving-Force-GT 145 TL.
    Bende Logitech Drıvıng Forca GT kullanıcısıyım ürün gercekten güzel baya bir keyif veriyor ama ürününü bir eksik kısmı var aslında yokta şuan türkiyede bunu yapan kişi yok yani Whell Stand Pro GT standı bende düşündüm taşındım karar verdim bu standı yapmaya karar verdim hatta bir kaç çalışmam oldu
    çalışmalarımı bu linkten takip edebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_43203035/tm.htm

http://www.bimeks.com.tr/urun/1137/112812/logitech-driving-force-gt-direksiyon-941-000021-.aspx

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Forumu araştırırsanız (şu anda ben de tam bunu yapıyorum çünkü ben de stand arıyorum ) 50-60 liraya sanayide yaptırabileceğiniz lüks olmayan ama işinizi fazlasıyla görecek standlar mevcut.

bi tane çıkma şahin doğan koltuğu . 2 demiri kaynat felan :D komedi ya ...
  • FİYAT ÇOK ARTMIŞ SUAN 2 KATINDAN PAHALIPEKİ ÜRÜNÜ ALANLAR MEMNUN MU ARABA KULLANMA BILMEYEN BİRİ İÇİN TECRUBE KAZANDIRIRMI GERCI ARABA SÜRÜŞÜ İÇİN.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.