Yarbay
30 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme
Toplam: 211 (Bu ay: 0)
Gönderileri
SİLİNEBİLİR
arkadaşlar, PREMİER PTP 1020 tablet aldım geride iade edemedim, 8 gb hafıza görünüyor 1 gb rom yapmışlar 45 gb nand flaş gibi bir şey yapmışlar, 16 gb hafıza kartı taktım,3-5 uygulama yüklüyorum hafıza yetersiz uyarısı çıkıyor başka uygulama silmemi istiyor.
rotsuz çeşitli yöntemler denedim uygulamayı sd karta taşımaya yarayan, nand flaş belleğe bazı uygulamalar taşınıyor ama harici taktığım, kartta hiç bir uygulama taşınmıyor. root yaparak denedim sonuç yine aynı harici karta taşınamıyor, hem uygulamanın ilk yükleme yeri nand flash yada sd karta yapmaya çalıştım, rotlu rotsuz olmadı, en son yöntem bu cihaza rom kaldı ama hiç bir yerde rom bulmadım, bu cihaza uygun rom nasıl bulurum, yada başka fikri olan varsa memmun olurum.
arkadaşlar en fazla 750 tl ye kadar telefon bakıyorum,
asus zenfone go
asus zenfone 2
bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum,
asus zenfone 2'nin bataryası galiba çıkıyorda ,
asus zenfone go'nun bataryası çıkıyomu bulamadım bu cihazın bataryası çıkıyormu?

750 tl ye kadar telefon tavsiyelerinizi de alabilirim, kamera iyi olsun telefon ile oyun oynanmayacak, watsapp internet v.b amaçlı, kullanılacak.
S5 telefonum var **** web tv gold indirdim bu programın normal sürümünde ulusal kanalları v.b. izliyorum
gold sürümü ücretli aldım programa giriyorum ana menüde herhangi bir kanal seçince ''lütfen internetinizi etkinleştirin'' uyarısı çıkıyor. wifi ile denedim aynı uyarı veriyor telefonumun kendi interneti ile denedim aynı uyarıyı veriyor, sorunum ne olabilir nasıl çözerim.
bir oto teyp aldım araçtaki eski teyp te sigorta kendi cihazın üstündeydi,
yeni cihazda ayrı bir kablo üzerinde sarı kablodaydı, sarı kablo ile kırmızı kabloların uçlarını birbirine bağladım öyle aracın kablosuna bağladım, teyp çalışıyor, sarı ve kırmızı kabloyu birbirine birleştirip bağlamanın zararı veya yararı varmı,
9,750 tl ye Hyundai Accent ls aldım 1998 model, 144 000 km'de.
arkadaşlar 10.000 tl'ye kadar 4 kişilik ailemle kullanacağım araç almak istiyorum,

araçlar hakkında hiç bir bilgim yok, ve daha yeni ehliyet alacağım ,
bazı sorularım var yanıtlarmısınız?

ilk öncelikle araç hidrolik direksiyon ve abs olmalı, ve lpg li kullanmak istiyorum.
ilk öncelikle ufak araçlardan palio ,tipo gibi araçlardan almak istiyorum,7-15 yaş arası olmalı
araç satış sitelerine bakıyorum

PALİO
TİPO
ALBEA
CİTROEN
ALFA ROMEO
HYUNDAİ ACCENT

bu araçlar çıkıyor hep karşıma, bu araçlardan hangisi daha ekonomik olur,
sadece yakıt değil yedek parçalardada ucuz olmalı
bu arçalardan hangisini alınmalı ve bu arçalar en ideal kaç km'den fazla yol yapmamış olmalı,
bu arçalardan kullandığınız var ise yorumlarınızı aracın hakkındaki tecrübelerinizide paylaşırmısınız,
sadece şu aracı al değilde bu aracın şu özelliği iyidir yada kötüdür artısı eksisi gibi yorumlarınızıda paylaşırsanız memmun olurum,
'E:31:00'' bu sorun hakkında ne yapabilirim kameranın modeli ''SONY DCR-SR58E''

video kameramda oğlumun sünnet videosu var hiç bir şekilde ulaşamıyorum,nasıl bu hatayı çözerim,videoyu kaybetmeden.
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
(sertayaydın-oyun takasladık)-(vedath-zuma-parasını 1 hafta sonra verdim)-(eyecam aldım kim hatırlamıyorum)-(burnout ada ve cops paketi aldım kim hatırlamıyorum)-(manjumaru-midnight club LA complete edition- resident evil 5 ve re5 dlc,psn oyunları-uncharted 2 aldım)-(meteor_xxx-toshiba L10 anakart aldım)-(ereneren-god of war 3 aldım)-(sevensleepers1907-need for speed shift aldım)- (LaViTz-gow3,ff13 sattım)-(tolga226-sixaxsis aldım)-(theheretic -psn RE6 alınmıştır)-(crueltiger-psn RE6 takaslanmıştır)-(kralexx42-psn far cry 3 takaslanmıştır)-(Sercan Ç.- Psn NFS Most Wanted alınmıştır) üstteki alışverişlerim sorunsuz olmuştur. (TolqaHaNeReN-psn tomb raider aldım-hesabın şifresini değiştirdi)-(alperixx-indirim kuponu alındı)-(ermayuha-ortak farcry primal alındı)-( Scorpioleo,eyüp güçlüer-gran turismo sport alındı)-(janot-DMC5 alındı) - (gakgos23123-minecraft takaslandı) - (gakgos23123-metro exodus takaslandı) - (EmBoo - Gimx Adaptör alındı) - (RyDeR-Last Of Us 2 alındı) - (45SI45[serkan ığdır]-far cry primal satıldı) - (Muharrem811-Metro Exodus PS4 pri satıldı) - (dragonsan-Metro Exodus PS5 satıldı) - (Serdaressizer-WATCH DOGS 2 PS4 pris satıldı) - (Atayigis-The Last of Us Part II satıldı) - (ardarda1903-Gran Turismo 7 alındı) - (abidig-God Of War Ragnarok alındı) - (YSN_94 - Resident evil Raccoon City Edition alındı)
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
Ps5
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 36 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.758
İkinci El Bölümü Mesajları: 322
Konularının görüntülenme sayısı: 26.470 (Bu ay: 602)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 72 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.