Bildirim
@birol özsoy
+4
En az 250 Konu Açtı
En az 1.000 Mesaj Yazdı
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
En az 100 Farklı Gece DH’deydi
4 diğer rütbeyi gör
Gönderileri
birol özsoy (birol özsoy) · Tv Genel altına konu açtı.
8 ay
Samsung tv media player
Arkadaşlar, UE50AU7000UXTK smart tv var bunun video oynatıcısı hiç hoşuma gitmiyor,
ubs bellekten bir film izliyorum ileri geri sarmaya çalışıyorum biraz alıyor sonra aynı saniyeye gidip geliyor, başka belleklerde de başka filmlerde de aynı şekilde davranıyor media oynatıcı çok basit bu tv'lerde yerleşik media oynatıcı değiştirilir mi? nasıl?
birol özsoy (birol özsoy) · Kombi vb. Isıtma sistemleri altına konu açtı.
10 ay
Oda Termostatı Alıcısı
Baymak Logi Oda termostadı var alıcısı bozuldu, benim öğrenmek istediğim kombiye takılan alıcı ayrı satılıyor mu? yada başka bir alıcı oda termostatı ile eşleştirilip çalışıyor mu?
birol özsoy (birol özsoy) · Tv Genel altına konu açtı.
3 yıl
LG TV arızası - videolu
|
birol özsoy (birol özsoy) · Diğer Markalar altına konu açtı.
8 yıl
PREMİER PTP 1020 ROM
|
birol özsoy (birol özsoy) · Cep Telefonu Tavsiyeleri altına konu açtı.
9 yıl
asus telefon batarya çıkıyormu
|
birol özsoy (birol özsoy) · Samsung altına konu açtı.
9 yıl
internetinizi etkinleştirin uyarısı
|
birol özsoy (birol özsoy) · Ses ve Görüntü Sistemleri altına konu açtı.
9 yıl
oto teyp sigorta kablosu
|
|
birol özsoy (birol özsoy) · Araç tercih-kıyaslama altına konu açtı.
10 yıl
araç bilginizi paylaşırmısınız?
|
birol özsoy (birol özsoy) · Playstation Genel Bölümü altına konu açtı.
10 yıl
PS4 KAZANMAK İSTERMİSİNİZ?
|
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
(sertayaydın-oyun takasladık)-(vedath-zuma-parasını 1 hafta sonra verdim)-(eyecam aldım kim hatırlamıyorum)-(burnout ada ve cops paketi aldım kim hatırlamıyorum)-(manjumaru-midnight club LA complete edition- resident evil 5 ve re5 dlc,psn oyunları-uncharted 2 aldım)-(meteor_xxx-toshiba L10 anakart aldım)-(ereneren-god of war 3 aldım)-(sevensleepers1907-need for speed shift aldım)- (LaViTz-gow3,ff13 sattım)-(tolga226-sixaxsis aldım)-(theheretic -psn RE6 alınmıştır)-(crueltiger-psn RE6 takaslanmıştır)-(kralexx42-psn far cry 3 takaslanmıştır)-(Sercan Ç.- Psn NFS Most Wanted alınmıştır) üstteki alışverişlerim sorunsuz olmuştur. (TolqaHaNeReN-psn tomb raider aldım-hesabın şifresini değiştirdi)-(alperixx-indirim kuponu alındı)-(ermayuha-ortak farcry primal alındı)-( Scorpioleo,eyüp güçlüer-gran turismo sport alındı)-(janot-DMC5 alındı) - (gakgos23123-minecraft takaslandı) - (gakgos23123-metro exodus takaslandı) - (EmBoo - Gimx Adaptör alındı) - (RyDeR-Last Of Us 2 alındı) - (45SI45[serkan ığdır]-far cry primal satıldı) - (Muharrem811-Metro Exodus PS4 pri satıldı) - (dragonsan-Metro Exodus PS5 satıldı) - (Serdaressizer-WATCH DOGS 2 PS4 pris satıldı) - (Atayigis-The Last of Us Part II satıldı) - (ardarda1903-Gran Turismo 7 alındı) - (abidig-God Of War Ragnarok alındı) - (YSN_94 - Resident evil Raccoon City Edition alındı) |
Resimler
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
Ps5
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.762
İkinci El Bölümü Mesajları: 322
Konularının görüntülenme sayısı: 33.530 (Bu ay: 558)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 73 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.762
İkinci El Bölümü Mesajları: 322
Konularının görüntülenme sayısı: 33.530 (Bu ay: 558)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 73 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları