PS5 Hız Sorunu - ÇÖZÜM BURDA
Arkadaşlar aşağıdaki sorunu yaşayıp aşağıdaki çözümleri denedim hiç bir şonuç alınmadı XaViEsTa arkadaşın bahsettiği HUAWEİ AX300 LG8245x6-50 routeri türknetten talep ettim türktelekom görevlisi arkadaş elimizde var değiştirelim mi dedi hemen değiştirelim dedim 1 saat önce değiştirdik gelen arkadaş daha öncede geldi o da sonucu çok merak ediyordu Router kurmadan son bir test yaptık Zyxel EX3301-T0 Router yine 45 mbps yeni Routeri taktık otomatik kuruldu hiç PS5 kapat aç bile yapmadık sonuç almam gereken 96 mbps aldım türktelekom görevli arkadaşta çok şaşırdı böyle bir şey ne duydum ne gördüm dedi bende kulagında küpe kalsın böyle sorun yaşan var ise çözüm bu modemde dedim iyi oldu bir şey daha öğrendik dedi gitti.
bu sorun türktelekom altyapısı kullananlarda yaşanıyor çözüm HUAWEİ AX300 LG8245x6-50 bazı yerlerde Router stoklarında yokmuş artık bu routere ulaşamayanlar kendi imkanları ile başka routere geçip sorunun çözülüp çözülmediğini paylaşırlarsa routere ulaşamayıp router satın almakta tereddüt eden diğer arkadaşlarayardımcı olmul olur.
son olarak XaViEsTa tekrar teşekkür ederim.
Turknet'in 100 megabit fiber interneti var PS5'e Çat6 kablo ile bağlanıyorum PS5'te hız testi yaptığımda 45 mbps download 19.5 mbps upload hızı alıyorum, aynı kabloyu dizüstü bilgisayara takıyorum 96 mbps hız alıyorum,
PS5'i kablosuz bağlayıp test ediyorum yine 45 mbps download 19.5 mbps upload hız alıyorum kablosuzu 5GHz ve 2.4GHz denediğimde sonuç değişmiyor evdeki telefonlar, tablet, dizüstü bilgisayar hepsi kablosuz da 96 mbps hız alıyor,
modemdeki interneti telefonumdan PS5'e paylaşıyorum yine 45 mbps download 19.5 mbps upload hızı alıyor,
telefonumun mobil internetini PS5'e paylaştığımda telefon mobilde ne hız görüyorsa onu gösteriyor 90-130 mbps arası hız alıyorum,
PS5 ağ ayarlarını sıfırladım, manuel IP verdim, manuel DNS verdim, manuel MTU verdim değişmedi sonuç 45 mbps,
modem tarafında modemi sıfırladım, güvenlik duvarını kapattım, internetimde Ipv6 yok, DMZ'den PS5 IP'sini atadım, UPN sorun yok NAT2 alıyorum, 100. ile başlayan IP adresimi değiştirdim, TÜRKNET arıza kaydı yaptım geldiler sorun bulmadılar, modeme de manue DNS girdim, yine sonuç 45 mbps download 19.5 mbps upload
ne yaptıysam PS5'e kablo ya da kablosuz türknetten gelen interneti 45'ten yukarı çıkaramadım, PS5'te ayrıca güvenli modda veri tabanı temizliği falan da yaptım yine çözüm olmadı, böyle problemle karşılaşan üstteki çözümü deneyebilir.
Samsung tv media player
Arkadaşlar, UE50AU7000UXTK smart tv var bunun video oynatıcısı hiç hoşuma gitmiyor,
ubs bellekten bir film izliyorum ileri geri sarmaya çalışıyorum biraz alıyor sonra aynı saniyeye gidip geliyor, başka belleklerde de başka filmlerde de aynı şekilde davranıyor media oynatıcı çok basit bu tv'lerde yerleşik media oynatıcı değiştirilir mi? nasıl?
Oda Termostatı Alıcısı
Baymak Logi Oda termostadı var alıcısı bozuldu, benim öğrenmek istediğim kombiye takılan alıcı ayrı satılıyor mu? yada başka bir alıcı oda termostatı ile eşleştirilip çalışıyor mu?
LG TV arızası - videolu
|
PREMİER PTP 1020 ROM
|
asus telefon batarya çıkıyormu
|
internetinizi etkinleştirin uyarısı
|
oto teyp sigorta kablosu
|
|
araç bilginizi paylaşırmısınız?
|
| (sertayaydın-oyun takasladık)-(vedath-zuma-parasını 1 hafta sonra verdim)-(eyecam aldım kim hatırlamıyorum)-(burnout ada ve cops paketi aldım kim hatırlamıyorum)-(manjumaru-midnight club LA complete edition- resident evil 5 ve re5 dlc,psn oyunları-uncharted 2 aldım)-(meteor_xxx-toshiba L10 anakart aldım)-(ereneren-god of war 3 aldım)-(sevensleepers1907-need for speed shift aldım)- (LaViTz-gow3,ff13 sattım)-(tolga226-sixaxsis aldım)-(theheretic -psn RE6 alınmıştır)-(crueltiger-psn RE6 takaslanmıştır)-(kralexx42-psn far cry 3 takaslanmıştır)-(Sercan Ç.- Psn NFS Most Wanted alınmıştır) üstteki alışverişlerim sorunsuz olmuştur. (TolqaHaNeReN-psn tomb raider aldım-hesabın şifresini değiştirdi)-(alperixx-indirim kuponu alındı)-(ermayuha-ortak farcry primal alındı)-( Scorpioleo,eyüp güçlüer-gran turismo sport alındı)-(janot-DMC5 alındı) - (gakgos23123-minecraft takaslandı) - (gakgos23123-metro exodus takaslandı) - (EmBoo - Gimx Adaptör alındı) - (RyDeR-Last Of Us 2 alındı) - (45SI45[serkan ığdır]-far cry primal satıldı) - (Muharrem811-Metro Exodus PS4 pri satıldı) - (dragonsan-Metro Exodus PS5 satıldı) - (Serdaressizer-WATCH DOGS 2 PS4 pris satıldı) - (Atayigis-The Last of Us Part II satıldı) - (ardarda1903-Gran Turismo 7 alındı) - (abidig-God Of War Ragnarok alındı) - (YSN_94 - Resident evil Raccoon City Edition alındı) - (jubeiyagyu - Diablo 4 alındı) - (lostangel - Diablo 4 satıldı) - emre00 - Dying Light 2 satıldı) - (DeathRazer - MGS Delta satıldı) - (Aslanguc - Spidderman 2 alındı) - (MidCruyff - Avatar: Frontiers of Pandora alındı) - (makaveli. - Avatar: Frontiers of Pandora satıldı) - (haken61 - Cyberpunk 2077 satıldı) |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.833
İkinci El Bölümü Mesajları: 322
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.486)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 262 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
88 Yanıt
2