Şimdi Ara

LOGITECH-Driving-Force-GT 145 TL. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 70 e mi ne driving force ex almıştım verdiğim paraya yandım

ve aldığınız ürünü taksit miktarına göre indirim yüzdesi değişiyor

ne yazıkki şu an bütçem olmadığı için ben alamıyorum.bir tane sıfır ds3 saklıyorum gt5 için bide bunu alsaydım bide bunu saklardım ama kısmet değilmiş.

anlaşılan haber vermekle iyi etmiim.

herkese hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

vatandan ilk alışverişinz ise vatan kartınız varmış gibi alışveriş yapıyor ve öyle geçerl oluyor ve ilk siparişinizde vatan kartınız bedava yollanıyor

ve aldığınız ürünü taksit miktarına göre indirim yüzdesi değişiyor

ne yazıkki şu an bütçem olmadığı için ben alamıyorum.bir tane sıfır ds3 saklıyorum gt5 için bide bunu alsaydım bide bunu saklardım ama kısmet değilmiş.

anlaşılan haber vermekle iyi etmiim.

herkese hayırlı olsun

Olsun hocam ,heber vermen bizim işimize yaradı
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Kampanya sona erdi. Zaten vazgeçtim almaktan. Fiyat 205 tl olmuş

Birkaçgüne yaparlar yine aynısını alacak arkadaşlar takip etsin, WD lerdede aynı durum oldu, talep fazla olunca aynı kampanyayı birdaha yapıyorlar.
  • Selam millet bende dün 15:00 gibi gaza gelip aldım. 3yıldır GT 5 bekliyoruz, umarım o da yaz sonuna çıkar da bi işe yarar bu alet.

DH PS Vita Kulübü
  • kaç kişi aldı sayamadım galiba onu geçti

bende vatana mesaj atayım kampanyanızı haber verdim komisyonumu isterim diye

kendi kendime tedavi olmuşum sipariş vermedim :)))))))

o zaman gene Türk mantığı ile hareket edeyim,

madem dün almadığım ürün için 139 TL vermedim, o zaman 139 TL kazanmış oldum, ee o zaman 139 TL' yi akşama harcayarak bunu kutlamam lazım değil mi arkadaşlar

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

oley bee kampanya bitmiş yeniden 205 TL :)

kendi kendime tedavi olmuşum sipariş vermedim :)))))))

o zaman gene Türk mantığı ile hareket edeyim,

madem dün almadığım ürün için 139 TL vermedim, o zaman 139 TL kazanmış oldum, ee o zaman 139 TL' yi akşama harcayarak bunu kutlamam lazım değil mi arkadaşlar

İnan bana çok zekisin dostum......

• Herşey güzelde şöyle birşey var 'saat 18:xx'de aldık ürünü ama hala Siparişiniz Hazırlanıyor diyor ....Sıkılmaya başladım!
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Herşey güzelde şöyle birşey var 'saat 18:xx'de aldık ürünü ama hala Siparişiniz Hazırlanıyor diyor ....Sıkılmaya başladım!

Verdiğin saat geç olmuş.O günün kargosuna yetişmemiştir.Bugün kargoya verilene kadar öyle yazar.Kargoya verildikten sonra "ürününüz kargoya verilmiştir" diye değiştirilir.Merak etme internet alışverişlerinde genelde böyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 17 Nisan 2010; 9:36:10 >
  • yoğunluğa göre böyle olabiliyor ben klavye aldım 3 gündür hazırlanıyor yazıyor.vatan bilgisayar bildiğim kadarıyla internet satışlarının teslimatlarını topkapıdaki mağazadan yönetiyor yani tek mağazasından .onun için yoğunluktan bazen olabiliyor böyle gecikmeler
  • Ben biraz önce müşteri hizmetlerini arayıp durumu sordum .kargo adresini iş adresim olarak girmiştim ,cumartesi kimse olmaz diye adres değişikliği yapmak istedim ama dün vermiş olduğum siparişin yoğunluktan dolayı pazartesi yada salı günü teslim olabileceğini söylediler . bende bu durumda adres değişikliğinden vazgeçtim. yani dün geç saatte alanlar bu gün yada yarın boşuna teslimat beklemesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 16 Nisan 2010; 11:26:31 >

SORU:? DEMO OYUNLARDA BU ALETİ KULLANABİLİR MİYİZ?
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
    SORU:? DEMO OYUNLARDA BU ALETİ KULLANABİLİR MİYİZ?

Kullanabilirsin tabiki.

Psn : spyofthegod
    Disk Oyunlar : MGS4/FFXIII/Uncharted: D.F./Uncharted 2: A.T./Heavy Rain/GOW3/SF4/SSF4/GT5P/GT5/Eye Pet/PES2009/NBA2009/Virtua Tennis 2009/Tekken 6/GTA IV
    Psn Oyunlar : Bomberman Ultra/Hustle Kings/Flower/Peggle/MGS5GZ/LBP3

• quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

World karttan ne zaman vazgeçecek bu Vatan kart aramaktan bir hal oldum.

kampanya bitti
    Sony NWZ-ZX1/Sony MDR-1A/BT/ AKG K518DJ
    PlayStation4/PlayStation3/PS Vita
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.