Şimdi Ara

LOGITECH-Driving-Force-GT 145 TL. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yau sabrıma hayran kaldım halen sipariş vermedim :)

4 saat daha dayandık mı tamam :)

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

yau sabrıma hayran kaldım halen sipariş vermedim :)

4 saat daha dayandık mı tamam :)

Hocam youtube'a gir 2-3 tane 720p GT5 videosu izle mümkünse. Sonra nasıl sipariş verdiğini sen bile anlamazsın

Ara sıra G25 i satsammı diye düşünüyorum ama birkaç GT5 videosu izleyince direk vazgeçiyorum. Buda benim yöntem

amaçlarımız tam tersi :))))

• quote:

haha yau yok ben almamak için uğraşıyorum sen satmamak için :)

amaçlarımız tam tersi :))))

Ben dayanamadım aldım hocam . kanına girmek gibi olmasın ama bu fiyata bu ürün kaçmaz

kaldı mı 3 saat :)

• Yarın birde buna Ugur un set ten yaptirayim isyerindeki teknik şef arkadaşa 4/4 luk olsun. Yavru gelince yerini yadirgamasin.

Yalniz Dirt 2 nin piyasasi senlenir bu aralar, bariz bir artis gozlemlenir.

hahahaha :)

kaldı mı 3 saat :)

2saat 33dk ha gayret :D
    girmem gerek bu şehirden

bişey sorcam direk youtubeden izleme linkini nasıl yapıyoz
    GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7-EU / Intel Core i5 6600K / Corsair Vengeance LPX 2X8GB 3000MHz DDR4 / SAPPHIRE RADEON™ RX 5600 XT PULSE OC GDDR6 6GB / Zalman LQ315 Ultimate Liquid Cooler / Corsair Force LS 120GB SSD / Asus Xonar Essence STX Audiophile Burr-Brown PCM 1792A DAC Soundcard / Aerocool Strike-X AIR Case / Aerocool Touch 2000 Control Panel / Denon Avr-2312ci Integrated Network A/V Surround Receiver / Denon AVR-X2000 7.1 4K ULTRA HD & 3D PASS THROUGH + AirPlay / YAQIN MC-30L (EL34) Vacuum Tube Stereo Amplifier / Harman/Kardon HK980 Stereo Amplifier / Technics SH-GE90 DSP Equalizer / Heco Victa Prime 702 Loudspeaker / JBL Northridge E250P Subwoofer / Pioneer CS-980 3-way Bass Reflex Stereo Vintage Speaker PS3 / PS4 / Xbox 360 Pal 120gb Jasper / Fanatec CSR Wheel ClubSport Pedals CSR Shifter Set US
  • 139 lira gerçekten uygun. Kullanmasanız bile dursun bi köşede. Gran Turismo 5 ve Test Drive Unlimited 2 çıkınca hakkını vericez nasılsa direksiyonların

@opps35

Youtube linkini [DHTUBE=xxxx] ----> buradaki xxxx olan yere kopyalıyorsun.

• Simdi videodaki gibi tulum ve kask ta almak lazim tastamam olsun set

Elemandaki nasil bir hırs ise..

Bi sorum olacak Vatancard avantajı bölümünde 139 tl yazıyor. Fakat bu fiyat için vatancard soruluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 15 Nisan 2010; 22:35:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

G25 almayacak olan arkadaşlar....saniye bile düşünmeyin....Bu kadar sağlam başka alternatifiniz yok...

Aynen. Direksiyon almayı düşünen arkadaşlar kaçırmasın.

Şu an Vatan'da 240 derece dönebilen Logitech Momo bile 173 TL iken 139 liraya Logitech Driving Force GT kaçmaz kesinlikle
  • 18:30 gibi aldım..Hala siparişiniz hazırlanıyor diyor inşAllah bişey olmazz !!!!
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

18:30 gibi aldım..Hala siparişiniz hazırlanıyor diyor inşAllah bişey olmazz !!!!

Birşey olmaz. Yarın kargoya verilir, diğer gün elinde olur.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Bu kampanya vatancard kullanıcıları için mi 139 tl yoksa o karta sahip olmayanlar o fiyata alabiliyor mu ?

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Bu kampanya vatancard kullanıcıları için mi 139 tl yoksa o karta sahip olmayanlar o fiyata alabiliyor mu ?

Card finans ile 5 taksite %1o indirm yaptılar :D 140 tl mal oldu bana ...taksitsiz fiyatı 150 oluyordu (KDV DAHİL)
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.