Şimdi Ara

Little ceasars donanımhaber üyelerine özel indirim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saat kadar pizza yerken sahibi ile baya bi muhabbet etme fırsatım oldu. Pizzalar hakkında olsun, internet hakkında olsun. Burayı geçeyim. Kendisiyle baya bi muhabbetten sonra donanımhaber üyelerine özel indirim yaptırma fikrini sokmuş oldum aklına. Eğer buradan da istek olursa yarın tekrardan gidip bizler için düzgün güzel bi indirim yaptırmak isticem. Konuştuğum kadarıyla Parti ve Karışık pizzasını belirleyeceğimiz bi kod ile veya ben donanımhaberden geliyorum/arıyorum diyerek orta boyunu 9.90dan alabileceğimizi söyledi. Buranın da aklına yatarsa yarın tam konuşmak ve başka pizza / ürün için anlaşmaya çalışıcam. Dediğim yer Feneryolu ( Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü) ve bi tane de Kızıltoprak ( Fenerbahçe stadının yanında) şubeleri varmış.

Yemişken az daha ucuzu yiyelim yedireyim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel olabilir, destek
  • izmirdeki arkadaşlardanda böyle şeyler bekliyoruz
  • Destek çıkarsa büyük boy pizzalarda falan da tutturabiliriz bişiler diyorum. =D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek sıcak fırsatçı indirimi aramaz yaratır.Helal sanaPizza sevmiyorum sevsem

• Parti pizza 9.90 zaten.

• Güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kadıköy çevresine de geçerli olur mu yoksa sadece gidip orda mi yemek lazım. eğer paket servis dahil olursa ben varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Parti pizza 9.90 zaten.

Parti 18 19 TL mi be bi tek bu pizzalar için uğraşmayalım ben yarın konuşayım.

• Pizzası gerçekten güzel. İyi bir indirim bekliyoruz

• Bu donanimhaber sicak firsatlar yakinda anahaberlerde cikar:)

• çok iyi haber kızıltoprakdan devamlı alıyorum pizzaları çok güzel
  • Caesars Italiano' en sevdigim cesidi bu. birde buna 'susamli nefis kenar' olunca super oluyor. Feneryolundan aliyorum surekli. indirim cok iyi olur

• orta boy degil de büyük boy olabilir. little'in pizzaları kücüktür onun için büyük boyunu tek başıma bitirebiliyorum rahatlikla.
    gerçi yemeksepetinde sanırım gençsezar kampanyası devam ediyor mu bilmiyorum ama 17 liraya alınabiliyor.

bize özel 12 veya 13 liraya olsa gayet sıcak fırsat olur.
  • izmir şubelerinde sıkıntı var galiba herkes beğendiğine göre. daha elime sıcak olarak 30 dk. içinde ulaştırılan ve lezzetli bir little ceasears pizza yemedim. 3 siparişten 3'ü de hüsrandı. eksik siparişleri geçtim lezzet olarak hiçbir şey bulamadım. 9.90'a 2 et dürüm / 4 tavuk dürüm veya 2 lira daha ekleyip 2 lahmacunu tercih ederim her türlü.

en kral pizzanın orta boyunun 10 lira, 2 tanesinin de 15 tl olması lazımken 25-30 liralar havada uçuyor. ne dominos'ta ne de lc'de bir lezzet yok üstelik. aynısı bk, mc donalds için de geçerli.

ülke oburları olarak boykot edip en az %30 indirim yapılmasını istesek katılım olsa tuttururuz.
  • başlığa şube eklersen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 22 Mayıs 2015; 21:07:25 >
  • Bi bakalim

• Bukadar büyük markanın sadece donanımhabere indirim yapcağını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Yemeksepeti 40/25 olayı varken Pizza Hut ve LC'de, orta boy pizzaya 10 vermek enayilik olur.

25TL'ye 3 tane orta boy pizza + patates kızartması alınıyor zaten.

Joker çok denk gelmiyor ya
  • Helaaal. Destek bizden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.