Yüzbaşı
02 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
36 üye
Görüntülenme
Toplam: 248 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar,

Bugün tv alacagım fakat geforce now destegi 4k 120hz bir tv bakıyorum.

Çok kafam karıştı önerisi olan varmı acaba ?

bütçe 15-20 civarı

merhabalar,

yakın zamanda 4k 144hz Gsync bi monitör aldım.En başlarda sorun yoktu ama sonradan sürekli oyunlarda monitörün gidip gelme sorunu ortaya çıktı.Her türlü sorunu düşünürek kablo değiştirdim (dp) olmadı.

Ekran kartım 1080ti'di 3080ti olarak güncelledim.Olmadı.

Monitörün fişini ayrı yere taktım olmadı.

Özellikle fifa 22 oyununda kanser ediyor beni sürekli git gel yaparak.

En sonunda gsync kapatarak küçük bi çözüm buldum fakat bu seferde ekranda yırtılmalar oluyor.Ne yapıcagımı şaşırdım açıkcası.Blgi sahibi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

çözüldü

Merhaba,

Vatandan dun itibariyle satin aldim 28 inc 4k 144 hz olanindan.

www.vatanbilgisayar.com
Samsung 28" LS28AG700NUXUF1ms 144Hz UHD HDMI DP Freesync Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung 28" LS28AG700NUXUF1ms 144Hz UHD HDMI DP Freesync Oyun Monitörü en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-28-ls28ag700nuxuf1ms-144hz-uhd-hdmi-dp-freesync-oyun-monitoru.html

yalniz cihazi ne yaptiysam 4k 144hz de calistiramadim. 120 hz e kadar gozukuyor windowsda.Monitorun arayuzunde ise Gynsc kapali iken 144 hz seciliyor ama ekrana yansimiyor.

2K ya dusunce 144 hz calisiyor ama ilginc yani.

Monitorun yaninda gelen Display port ile bagladim.Acaba 4K 144 Hz icin baska bir kablo mu almam gerekiyor bilgi sahibi olan yazabilirmi acaba ?

Bisse gömlekleri sezon ortasında büyük indirime girmiş. Stoklar hızla tükeniyor, kalan ürünler tükenmeden bakmanızı tavsiye ederim. Ürünler, fiyat/ performans olarak çizginin çok

üstünde. Linki aşağıya bırakıyorum. İlgilenen arkadaşlar inceleyebilir.

Bisse Gömlek Linki:

https://www.bisse.com/sale/erkek-gomlek/?sorter=price

Herkese iyi alışverişler.

Merhaba beyler,

Evimde ttnet fiber ve superbox var.Birinin ping degeri çok iyi birinin upload hızı.Yayını Superbox'a oyunlarıda Ttnet Fiber'de oynamak istiyorum.Nasıl gerçekleştirebilirim bilgisi olan varmı acaba ?

Superbox içinde cat6 kablo çektim onuda pc'ye baglayabiliyorum.Ayriyetten Çift çıkışlı ethernet kartı aldım yarın gelicek onuda takıcam pc'ye.
Merhaba beyler,

26'sında Samsun Merkez'de bedelli askerligini gerçekleştiricek olan arkadaşlar buradan toplanabiliriz.

15.İnci P.egt.Tug ile ilgili bilgi sahibi olanlar daha önce burda yapmış olanlarda yazarsa en azından gitmeden bilgi sahibi oluruz.
Merhaba aracım 2010 scirocco.Aldıktan 2 3 gün sonra sag ön taraftan çukura girdigim zaman veya bi kasisten geçtigim zaman şangur şungur bir metal sesi geliyor.Düz yolda giderken falan yapmıyor ama ufak bir çukur veya taşlık bir yolda sürekli geliyor.Sebebi nedir acaba sizce ?
Merhaba,

Firmamız,yatalak hastalara veya ev ortamında tedavi olmak isteyen,düzenli enjeksiyon ve kontrolü olan hastalarımıza özel hizmet vermektedir.Sağlık Ruhsatı olan firmamız Uzman ekipleriyle birlikte hastanızın tüm tedavi hizmetini karşılamaktadır.

Hastanede yapılan bir çok temel hizmeti ev ortamında dışarı çıkmadan alabiliceğiniz sitemizin adresi aşağıdadır ;

https://www.yasam-saglik.com/

Hepinizin cep telefonunda kayıtlı olması gereken bir site ve telefon numarası !
Merhaba tüm sektörlerde adwords panel kurulum ve yönetimi yapılır.Sektöre göre araştırma yapılarak uygun bütçe firma sahibiyle belirlenir gerekli kampanya yapılır.

İhtiyacı olanlar dönüş yapabilirler.

İyi çalışmalar.
Hakkında
Meslek: Dijital Pazarlama
Forum İmzası:
Online Alışverişte indirimler ve çekler
2000'e yakın sorunsuz alışveriş
7/24 anında pm'lere cevap verilir
Forum İkinci El İmzası:
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.174
İkinci El Bölümü Mesajları: 2.420
Konularının görüntülenme sayısı: 31.938 (Bu ay: 759)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.