Binbaşı
02 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 353 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Yaşım 27, iyi bir yerde göz hastalıkları asistanlığına yerleştim ama bu işi sevmiyorum... İnsanlarla uğraşmaktan sıkıldım, ülkedeki sağlık politikalarından bıktım. Bütün gün onlarca insanla uğraşmaktan bıktım...

Zamanında bilgisayara ilgim falan yok diye bilgisayar mühendisliği hiç düşünmemiştim. Ama şimdi olayın biraz daha matematik olayı olduğunu falan yeni yeni fark ettim. Ama bu işe o kadar uzağım ki, iki sorum var
Birincisi değer mi?
İkincisi çok zor mu, çok zaman alır mı?
Arkadaşlar başlıkta tam anlatamadım da, mesela bir adam bir yakınına emanet araba verdi, ölümlü kaza vs yapsa ve kaçsa ihale ruhsat sahibine kalıyor ya, aracı vermeden şu tarihler arasında emaneten verilmiştir gibi bir şey yazıp imzalansa hukuki bir geçerliliği var mı?
Saçma ama merak ettim
Arkadaşlar pc alacam hangisi mantıklı mevcut koşullarda?
Merhaba arkadaşlar, araç alma arefesindeyim, bütçe kısıtlı. Almak istediğim araç komple boyalı, tavanında da macun atması var. Macunu atmış olması önemli değil de macun olması önemli:)

Alacağım kişi benden önce boyamışlar diyor, bilmiyormuş. Ama güneş yanığı vs olsa macun çekerler mi boyamak için, darbe vs olmalı diye tahmin ediyorum?

Zaten ekspertiz yaptırma niyetim var ama geçen de bir araç hem zaman hem para kaybı yaşattı ekspertiz sürecinde. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Arkadaşlar ekonomi malum canım sıkıldı alacağım bir araba, eksper yapsam ne olacak ki 2000 model araba, alıp geleyim diyorum. Ne diyorsunuz?
2004 model Nissan araç buldum, sahibi bazen gaz yememe sorunu olduğunu söyledi. Hareket halinde oluyormuş günde 1-2 kez, kontağı kapatıp açınca düzeliyormuş. Ciddi bir problem midir, alınır mı?
Selam arkadaşlar. Hem inancım gereği hem de yaptıkları uçuk karlarla ticarette satıcıya, emekçiye gidecek paranın onlara gitmesini istemediğim için bankalara mesafeliyim…

Ancak çok sık online alışveriş yaptığım için bir karta ihtiyacım var, şimdi yapmak istediğim şu, 15’inde maaşım yattı mı tüm parayı paparaya atmak, taki öbür ayın 15’ine kadar harcadığımı harcayıp kalanı birikim yapmak için geri çekmek. Böylece hem yaptığım alışverişi kalem kalem daha kolay takip edip belki daha az gereksiz harcama yapacağım hem de bankalardan kurtulacağım.

Kredi kartı kullanmamanın tek dezavantajı provizyon olmadığı için online market alışverişlerini kapıda ödemek ve araç kiralayamamak olacak ama zaten bunlar sorun değil benim için, başka da problem gelmiyor aklıma.

Şimdi asıl soruma geleyim, hem papara’nın internet sitesinde hem müşteri hizmetlerinden aldığım bilgide, papara’nın kanunen faiz işletemediği bütün karını komisyonlardan aldığı bilgisi verilmekte. Forumlarda papara nasıl kazanıyor sorusuna herkes parayı işletiyor vs yazmış o yüzden buradan sormak istedim, parayı işletme şansı var mıdır? Bir de bir ürün aldım satıcıdan komisyon kesiyor, buna kabul. Acaba hemen aktarıyor mu bu parayı yoksa yine bekletiyor mu?
Değerli dostlar merhabalar… hayattan ve araçtan hiçbir beklentim yok ama illaki bir şey söyle derseniz 1-)güvenlik 2-)sorunsuzluk diyeyim

Bekarım, hb - sedan, düz -otomatik, b-c-d sınıf önemsiz, ikinci eli önemsiz araç arayışındayım

Aklımda megane 1 coupe almak var 60-70’e
Ya da 2006 civarı c4 120 civarı
Ya da almera olabilir…

Sizin var mıdır bir öneriniz?
Aslında herkesin tahmin ettiği gibi, 4.7 inch ekranla geliyor. Saatler kala öğrenmiş olduk. Se 2 için kılıf bakarken amazon’un sayfasında yakaladım:

Güvenli bölgenin biraz genişletilmesi, pkk/ypg’ye karşı bir temizlik, esed’e de ufak bir tokat... Hazır dünya başka bir yere kilitlenmişken iyi bir operasyon planlanamaz mı?
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
http://www.iskur.gov.tr/

6 milyon işsazı işsın işsızzı
Forum İkinci El İmzası:
http://www.iskur.gov.tr/

Hakkımda:
www.iskur.gov.tr

Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
LG
Notebook
Lenovo
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 16 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.684
İkinci El Bölümü Mesajları: 63
Konularının görüntülenme sayısı: 127.668 (Bu ay: 3.677)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.363 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.