Şimdi Ara

linea-megane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    linea 1,3 multijet dualogic emotion:42000tl
    megane 1,5dci dynamic:56000tl
    ORNEKLERI COGALTMAK MUMKUN
    SORUM SU:AYNI SINIFTA AYNI DONANIMDA 2 ARAC ARASINDA 14000TL FARK var
    SIZCE BU 14000TL YI ODEYIP MEGANE TARZI BI ARAC MI ALINMALI
    YOKSA DEGMEZMI bu FARKI VERMEYE?
    14000TL AZ PARA DEGIL SONUCTA ALACAGIN ARABA DA BIR AUDI BMW DEGIL HEPI TOPU RENAULT MEGANE DIYE DUSUNUYORUM.
    SIZLERIN FIKIRLERINI ALABILIRMiyiM.
    TESEKKURLER.

• iki arac arasında kalite konfor olarak 14.000 tl lik fark yok. her ikisini test edin oyle karar verin bence. ikinci el 2010-2011 modellere bakarsanız daha az ödersiniz üstelik...
  • 14,000 tl neredeyse orta halli ikinci el bi araç parası, bence değmez buna alın linea paranız cebinizde kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 28 Ekim 2011; 0:55:08 >
  • megane için o parayı vermeye değmez bencede donanım olarakta pek bir fark görmüyorum ben aralarında fiat araçlarda konforlı araçlardır fiyatlarına göre ve donanımı gayet yeterli bende bir renault kullanıcısıyım ve birdahaki aracım kesinlikle renault olmayacak
  • ben de arayış içindeyim sizin bütçeniz biraz daha fazlaymış bence sıfır bir cıvıc elegance alın rahatlıkla binin
  • NEDEN RENAULT OLMAYACAK?MEMNUN KALMADINIZMI
  • dostum linea öneririm; her anlamda kafan rahat eder...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Avensis..
    12 yıl önce açıldı
    i20 - Clio - Fiesta - Corsa ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • civic de dizel secenegi yok biliyorsunuzki,lpg takarsam da garantiden faydalamayacagim.o yuzden civic olamayacak
  • Şirketimizde Linea var. Yeni aldık. Patron, şu arabayı fulla gel veya filan yere git dediği zaman dişlerim uyuşur. Araba gitmiyor. Tabi Megane'a göre gitmiyor. Fakat 14000 TL fark verilip Megane alınmaz. İlla Linea mı, Megane mi diyorsanız, Linea. İsterseniz başka araçlara bakın.

@edit: Fiyatlara dikkat etmemişim. Linea 42.000 TL. Çok para değil mi öyle bir araba için. Az daha verin. 1.5 Fluence alın. Daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 27 Ekim 2011; 12:03:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazrock

civic de dizel secenegi yok biliyorsunuzki,lpg takarsam da garantiden faydalamayacagim.o yuzden civic olamayacak

Sıfır Civic'lerde LPG uygulamalarda artık garantisi var. Sonradan taktırılırsa garantisi bozulur mu onu bilemedim?

Bknz.http://forum.donanimhaber.com/m_53763553/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 27 Ekim 2011; 12:04:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Şirketimizde Linea var. Yeni aldık. Patron, şu arabayı fulla gel veya filan yere git dediği zaman dişlerim uyuşur. Araba gitmiyor. Tabi Megane'a göre gitmiyor. Fakat 14000 TL fark verilip Megane alınmaz. İlla Linea mı, Megane mi diyorsanız, Linea. İsterseniz başka araçlara bakın.

@edit: Fiyatlara dikkat etmemişim. Linea 42.000 TL. Çok para değil mi öyle bir araba için. Az daha verin. 1.5 Fluence alın. Daha iyi.

daha güçlü motorlusunu deneyin bakalım gidiyormuymuş, 14000 tlye bir üst motorunu alırsınız herhalde.
  • Arada 14.000 liralık fark var.

Biris Puntonun uzunu, diğeri Megane.

Motor, şanzıman üstünlüğünden bahsetmiyorum bile.
  • 56 bin tl gibi bir bütçe varsa linea ve megane arasına sıkışıp kalmak gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazrock

NEDEN RENAULT OLMAYACAK?MEMNUN KALMADINIZMI

genel olarak yakıt tasarrufu dışında kaporta olsun iç malzeme kalitesi olsun ben pek beğenmedim kullandığım araba renault clio grand tour 2010 model
  • Yeni focusun içi oldukça güzel ona da bir bakın derim.

Bir de eski astra sıfır fiyatları oldukça uygun ona da bakın derim.

Linea ya o para aşırı fazla. Meganı da 2.ele düşürdüğünüzde sanmam ki o fiyat etsin.

Ayrıca 2010 model megane privilege 38-40bin bandında satılıyor 20bin kmye kadar. ( benzin + lpg )
  • linea ve megane ile çok uzun yolculuk yaptım konfor olarak aralarında fark yok megane için 14.000 tl fark vermeye değmez bence başka modellere bakın yeni focus astra jetta vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

linea ve megane ile çok uzun yolculuk yaptım konfor olarak aralarında fark yok megane için 14.000 tl fark vermeye değmez bence başka modellere bakın yeni focus astra jetta vs.

Recep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

linea ve megane ile çok uzun yolculuk yaptım konfor olarak aralarında fark yok megane için 14.000 tl fark vermeye değmez bence başka modellere bakın yeni focus astra jetta vs.

Recep?

Orası size kalmış
  • Jetta ya 70 bin TL vermesini biliyosunuz, 56 bin TL bi megane çok mu görüyosunuz.

Reno'ya neden bu kadar ucube muamelesi yapılıyor anlamıyorum.

3 senedir megane kullanıyorum çok şükür hiç bir sıkıntı çıkarmadı ve şu an oldukçada memnunum.

Bundan önce bir focusum vardı, servisten çıkmıyodum

Bana kalırsa asla fiat araba almami ferrari dışında, onada param yetmez
  • Megan 'ın fiyatını yanlış yazmışsınız. Nereden aldınız 56.000.- tl fiyatı? Renault 'un sitesinde bilehttp://renault.com.tr/page.aspx?id=725 ( 50.000.- tl fiyat var.) pazarlığı - ilaveleri hariç ... Megan EDC otomatik şanjıman fiyatını yazdıysanız EDC yeni teknoloji şanjıman 4.4 LT yakıt tüketimi var Linea ile mukayese bile kabul etmez. Malzeme ve işçilik Megan 'da çok üstün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 27 Ekim 2011; 14:08:52 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.