Şimdi Ara

linea-megane (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: power97

C segmenti

Lower Medium – Alt orta sınıf otomobil
    Mitsubishi Lancer -Renault Fluence - Renault Megane - Hyundai i30 - Toyota Corolla - Ford Focus - Opel Astra - Honda Civic - Audi A3 - Fiat Bravo - Volkswagen Golf - Kia Cee'd - Peugeot 308 - Mazda 3 - Hyundai Elantra - Kia Cerato - Skoda Octavia - Dacia Logan - Toyota Auris - Proton Gen2

Dacia Logan C segmenti miymiş? Bindiğim arabayı B segmenti olarak biliyordum ben.

Daha doğrusu C segmenti olarak üretildiğini, ama pazarlama kaygısı nedeni ile veya başka sebeplerden dolayı C lisansı almadığını, B lisansı aldığını duymuştum. Yani resmi olarak B segmenti sanıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: Death666

EDC Dinamik şuan liste fiyatı 54.550 TL ki dahada altına alınabilir.52 bin e alınır diye düşünüyorum.

Fiyatları doğru yazalım.

2011 modeller 54.550 TL. 2012 modeller 56.550 TL.

2.550 Tl indirim almak ise neredeyse imkansız. Mazda da falan alırsınız ama Renault'da zor.

Şu 2011 2012 olayına düzenleme gelmedimi? Artık ocaktan itibaren üretilenler 2012 olacak diye biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

EDC Dinamik şuan liste fiyatı 54.550 TL ki dahada altına alınabilir.52 bin e alınır diye düşünüyorum.

Fiyatları doğru yazalım.

2011 modeller 54.550 TL. 2012 modeller 56.550 TL.

2.550 Tl indirim almak ise neredeyse imkansız. Mazda da falan alırsınız ama Renault'da zor.

Şu 2011 2012 olayına düzenleme gelmedimi? Artık ocaktan itibaren üretilenler 2012 olacak diye biliyorum.

Hayır, 2012'ler satılıyor.
  • Tamam o zaman :) 56 bin TL Megane a verilmez.Geçen haziranda amcam 41 bin liraya aldı.Şaka gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

bence lineaya haksızlık ediliyor biraz, + ları süspansiyonları güzel, özellikle türkiye gibi yerler için çok iyi diye düşünüyorum, motoru multi-jet zaten 1.3 olanından fazla birşey beklememek lazım, 1.6 olanı gayet yeterli, 1.4 benzinlisi de çok tatminkar, donanım olarak gayet zengin, çok sık arıza yapan bir araç değil ( tabi kullanıma da bağlı) bunlar artıları, eksileri de malzeme kalitesi kötü, araç dar, arkaya 3 geniş kişi oturunca sıkıntı oluyor, tasarımı çok iyi değil ama bu kişiden kişiye değişir bence.krom aksesuarları takınca biraz daha şık görünüyor. Bence şunu biraz daha geniş yapıp malzeme kalitesini biraz daha iyi tutsalardı, yani çok iyi olmasına gerek yok, ama lineadaki özellikle konsol kısmı vasat denilebilir, direksiyon ve vites fena değil hatta iyi denebilir, deri. Bir sürü donanımı var, yağmur sensörü , hill holder, far sensörü vs. ama aynaları içeriden düğme ile kapatamıyoruz, otomatik kapı kilitleme var ama kapı açma tuşu yok yani biri binecekken kapı kolundan hafifçe çekip açmanız gerekiyor o kadar donanım var koltuk ısıtma yok deri seçeneği olmasına rağmen koltuk ısıtma olmaması saçma geldi bana en azından ön koltuğa konabilirdi, bunlar biraz rahatsız ediyor insanı. Onun dışında yalıtım olarak güzel, en üst versiyonunundaki ses sistemi gayet güzel, usb den müzik çalma, bluetooth ile telefonu bağlama çok işe yarayan özellikler bence. Burda yorum yapanları çoğu bence lineayı test etmedi, yada ön yargıyla yaklaştı.
    bizde günlük kullanım için 1.4 benzinlisi var, şikayetimiz olmadı daha.

Linea daha geniş olsaydı, malzeme kalitesi daha iyi olsaydı, ses yalıtımı daha iyi olsaydı C segmentinin iddialı Avrupalı sedanları ile kıyaslanabilirdi. Ama değil.

tamam ben de değil dedim zaten, ama megane ile kıyaslıyoruz onun çok mu iyi :) zaten o dedikleriniz olsaydı bu fiyattan satılmazdı.

• quote:

tamam ben de değil dedim zaten, ama megane ile kıyaslıyoruz onun çok mu iyi :) zaten o dedikleriniz olsaydı bu fiyattan satılmazdı.

Megane'ın özellikle ses yalıtımı, c segmenti araçlar arasında en iyilerden bir tanesi. Linea'ya göre çok çok iyi yani.
  • Arkadaşın yazdığı fiyatlara göre arada %33 fiyat farkı var ki bu kabul edilebilir bir fark değil.
  • 3-4 bin lira fark olsa megane derdim ama 14k lık fark olacak kadar da birşey yok. Ben olsam linea alırdım.
  • quote:

quote:

Megane'ın özellikle ses yalıtımı, c segmenti araçlar arasında en iyilerden bir tanesi. Linea'ya göre çok çok iyi yani.

tamam iyi de 14 bin lira fark ettirecek kadar iyi değil, yani biz de bindik magane a :) ben zaten linea ses yalıtımında daha iyi falan demiyorum, daha iyisini istiyorsanız magane daha da iyisini istiyorsanız daha pahalı bir araç, yani paraya ayırdığınız bütçeye bakar. 14 bin lira üstüne para verilebilecek durumdaysanız zaten magane ve linea arasında kalmanıza gerek yok. lineanın ses yalıtımı da gayet yeterli, kesinlikle rahatsız etmiyor, uzun yolda yaptım, linea ile de yaptım passat ile de yaptım, tabi ki fark var, ama rahatsız edecek kadar fazla değil, 14 bin lira edecek kadar hiç değil bence. Dediğim gibi rahat 14bin lira daha verebilecekseniz tabi gidip alın iyi ses yalıtımlı olanı.

• quote:

O zaman C segmentinin 1 numaralı aracı Linea'dır.

Hayırlı olsun hepimize.
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun hepimize.

o dediklerimden bunu anladıysan cevap vermekle uğraşmayacağım.
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun hepimize.

Direk bu sonuç çıkıyor.

Bu mantıkta düşününce Astra, Golf, Focus, Jetta vs.. hiçbiri aradaki fiyat farkını kapatabilecek özellikler sunmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun hepimize.

Direk bu sonuç çıkıyor.

Bu mantıkta düşününce Astra, Golf, Focus, Jetta vs.. hiçbiri aradaki fiyat farkını kapatabilecek özellikler sunmuyor.

ben ne dedim, rahat 14 bin lira verebileceksen al dedim. Sırf benim dediklerime zıt birşey söylemek için saçmalama.

• OPEL ASTRA SEDAN almanızı öneririm.. Linea'ya verilecek 42bine yazık Megane'a verilecek 56 bine daha fazla yazık. 1 ay kadar sonra hemen hemen Linea fiyatına Enjoy Plus donanımlı bir 1.3 90hp Astra Sedan alınabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

OPEL ASTRA SEDAN almanızı öneririm.. Linea'ya verilecek 42bine yazık Megane'a verilecek 56 bine daha fazla yazık. 1 ay kadar sonra hemen hemen Linea fiyatına Enjoy Plus donanımlı bir 1.3 90hp Astra Sedan alınabilir..

Astra arabamı yeaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Astra arabamı yeaa

Utku ne ters adamsın yahu sen. Tamam biliyorum Linea'ya aşıksın, Marea'yı verip Linea almak için bayi bayi geziyorsun ama lütfen bunları bütün forumdaşlar bilmiyor olabilir. Aşk başka mantık başka etkileme insanları, yazık. Astra Sedan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

quote:

Astra arabamı yeaa

Utku ne ters adamsın yahu sen. Tamam biliyorum Linea'ya aşıksın, Marea'yı verip Linea almak için bayi bayi geziyorsun ama lütfen bunları bütün forumdaşlar bilmiyor olabilir. Aşk başka mantık başka etkileme insanları, yazık. Astra Sedan iyidir.

Peki
  • Kaçın
  • donanımdan bıraz kısıp lınea 1.6 multıjet felan bakın bence

ekleme:keske lınea nın sw kasasıda olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 27 Ekim 2011; 20:46:18 >
  • megane alan arkadaşlara bile eğer alınacaksa kalite ve üretim açısından ithal megane almalarını tavsiye ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.