O

Yarbay
04 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 222 (Bu ay: 18)
Gönderileri
yakıt tüketiminden sıkıldım baya araçımın hangi servis hangi marka diye
taktıran arkadaşlardan tavsiyeleri alabilirmiyiz araçım Albea 1,2 80 gb
Geçen şirketin araçlarından birinin servise gitmesi sebebiyle yerine ford fokus 2007 model dizel araçı almış bulundum ve biraz kendimce motorun araçın tepkilerini yazmak istiyorum bilmem katılırmısınız.
motor 109 bg 240 tork bildiğiniz gibi. şunu fark ettim ki hızınız düşünce 3000 devrin altında motor vites düşürmeden aynen gaza basarsanız yığılıp kalan bi motor ile karşı karşıyayız. atak bi şekilde araçı kullanabilmek için vites düşürmek te hiç hoş bişi değil o kadar torka sahip olmasına rağmen. birde birkaç kez abs yi devreye
sokmaya çalıştım bi türlü olmadı. ama aniden fren yapmak zorunda kalınca şaşırtıcı bi fren performansı ile
karşılaştım. ses sistemi ortalamın üstünde, klima gayet güzel soğutuyo bunlar iyi gördüğüm yonleri.
aracında yüksek olması bana yüksek hızlarda pek güven vermedi açıkcası. direksiyon biraz sert geldi onu belirtmeden edemiycem. benim tespitlerim bu şekilde unuttuğum şeyler de olabilir af ola ....
arkadaşlar heves ettik remler ucuz diye gittik 4 gb rem aldık. anakartım imzada yazıyo 4 gb destekli bi kart
fakat gel gelelim ki açılışta 3,40 gb görüyo remi. xp 3 gb tan fazlasını görmüyo gittik vista 64 bit kurduk
ondada aynı olay devam ediyo. cpu-z ile bakınca 4 gb dual olarak görünüyo remlerim ama vistada 3 gb küsür
görüyorum. bu durumda ben 4 gb rami kullanamıyomuyum varsa bunu nasıl düzeltebilirim. ,

cevaplarınız için şimdiden teşekürler...

am2 anakartıma sistem mi kursam diyorum o nede olsa 16 gb rem destekliyo.
İkinci hattım için bi philips s200 cep telefonu aldım arkadaşlar. Bir ay sonra açılmaz oldu telefon.
BAŞARI ELEKTRONİK Servisine verdik başladık beklemeye. mail attım cep telefonu için anakart bekliyoruz değişimi yapılacak dendi. sonunda 30 iş günü doldu bende bugun bakiyim yine dedim teknik servis ile görüşün
diye değişmiş ordaki ibare. bende gittim servise ne olucak durum dedim. değişim yada para iadesi istediğimi
belirttim. ordaki eleman bişi yapamayız beklemek zorundasınız dedi.

Sonuç olarak mağdur olan yine tüketici ne yapmalıyız bu durumda arkadaşlar.
Yeni aldığım OEM TRY 6300 conroe işlemcimin faturam olmasına rağmen gerçek anlamda garanti kapsamında mı değil mi bunu öğrenmek istiyorum, yani bozulunca satıcının insafına mı kalıyoruz yoksa intel destekli değişim mi
yapılıyor.

saygılar....
vista ultimade kurdum d ye tıklayınca access is denied diye uyarı veriyo dosya sistemi ntfs ve hdd
görülüyo fakar d ye girmiyo neden arkadaşlar bi yerden d ye giriş izni mi veriyoruz acaba
civiyi kurdum ama bişey anlamadım. oynayan arkadaşlar genel hatlarıyla nasıl oynandığını
açıklayabilirler mi? bide varsa bunun turkce pachi falan link verebilirmisiniz?
NASIL FAX GONDEREBİLİRİM YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA TŞK...
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.981
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.257
Konularının görüntülenme sayısı: 12.476 (Bu ay: 485)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 163 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.