Şimdi Ara

Egea-308-Golf-Megane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - 1.6 multijet Egea 2024 Easy 6.000 km Manuel vites
    - 1.2 purutech 308 2020 peugeot style 58.000 km otomatik vites
    - 1.4 tsi Golf comfort 2016 87.000 km manuel
    - 1.3 tce megane joy 2020 78.000 km manuel/otomatik
    - 1.6 tdi golf comfort 2013 110.000 km manuel ( 1m altı fiyat)

Sizce ne alınmalı veya şuna bak diyeceğimiz maksimum 1170 bütçelerle ne önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 11 Ağustos 2025; 11:12:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Açıkçası 2-3 yıl fazla maliyet ve sorunla karşılaşmadan kullanmak istiyorum. O yüzden her öneriye açığım

Bütçe güzel sıkıntı olmaz.

1.6 egea öneririm ama daha yüksek km olsun urban plus ya da lounge donanım öneririm yoksa keyif almazsın.

1.3tce megane da çok iyi. Benzinli motor ama turbosu var iyi gidiyor üzmez seni. Tavan basık sırf o yüzden sevmiyorum. Uzun boyluysan cenin pozisyonu alıyosun binerken.

Golf alacaksan manuel 1.4tsi güzel seçenek ama daha yeni model olsun kafasındayım ben hep eski arabadansa o yüzden golf alacağıma megane alırım.

Ama verdiğin seçenekler içerisinde az yaksın çok yaksın sorun çıkarmasın otomatik olsun dersen megane derim. O fiyat bandında bende çok araba baktım en ideali megane boy problemin yoksa.

• Listedeki Golf'ler eski ve fiyatlar şişik. Bütçeniz ve istekleriniz ekonomik araçlara göre, o yüzden en yeniyi almaya çalışın. Egea burada en yenisi gözüküyor ama en boş paketi. En az Urban almaya çalışın. Diğer seçenek Megane olur ama Joy değil Joy Comfort olur manuel olur. Bütçenize göre olanları ilanda görmüştüm. Diğer seçenek puretech olduğu için elendi.

i20 - Clio - Fiesta - Corsa ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birinci önceliğiniz düşük bakım masrafı ve sorunsuzluk ise en düşük km ve en küçük yaş tercih etmek mantıklı. Kendim de bir Egea kullanıcısı olarak bence çok ideal bir araba özellikle fiyat/performans olarak ancak 1milyon üzerine çıkıp boş paket araca binmek biraz can sıkabilir en azından easy plus paket olarak bakmanızı tavsiye edebilirim veya 1.3 multijete geçebilirsiniz. ben 4 aydır 1.3 easy 2022 kullanıyorum bu süreçte 10bin km yol yaptım şehir içi şehir dışı hiç üzmedi yakıt ve performans olarak. tabi 1.6mjet özellikle otobanda daha iyi ama 1.3mjet benim diyen çoğu binek atmosferikten çok daha iyi sollamaya da korkmazsınız yakıt ekonomisi de gayet iyi.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.