Şimdi Ara

Ligier Sport alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoşuma giden bir otomobil tam istediğim gibi sizce alınır mı? Dizel otomatik az yakar bedava gezilir. Deri koltuk multimedya ekranı vs. var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ligier-ligier-js50-sport-young-2022-sifir-distributorden-temmuz-teslim-1037066921/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ligier-ligier-js50-sport-young-2022-sifir-distributorden-temmuz-teslim-1037069623/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mKEE -- 9 Temmuz 2022; 14:34:8 >

• Alınır alınmaz diyemem. Araç hakkında bilgim yok fakat tek yaşıyorsan, aracı da denedin beğendiysen olabilir. Tamamiyle ne aradığına bağlı. Benim mesela bu araçta klostrofobim azar. Çok dar ve çok küçük. C segmentinden ufak araca binince bunaltı geçiriyorum ve her an yola tutunamayıp savrulacak gibi hissediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • Şansa bak bugün gördüm bende açıkçası araba işi telefon işi gibi arkadaş çin işi telefon aldı kılıf ve ekran camı bulamadı Türkiye'de aliexpresden kargo gelmesini bekledi,bununda ilerleyen zamanda bakım vs için parça işi nasıl olur denemek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yine parça hususunda yarın bir gün marka tutunamayıp gitse alternatif satıcı yok. Markanın 10 sene tedarik sorumluluğu var fakat gittiğinde bunu soracak kimse yok. Lada, chevrolet vs. giden markalar oldu fakat piyasada araç çok olduğundan birileri bu parçaları getiriyor.

Satmak isterseniz yaşatacağı zorluk baştan belli. Yine chevrolet örneğinde insanlar elden çıkarmaya niyetlendi. Chevrolet motor-yürüyen opel, kaporta parçası da araç çok olduğundan bulunuyor, buna rağmen insanlar çekince yaşadı.

Chery alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Mazda Alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.