Ligier Sport alınır mı? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Otomobil Genel >> Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel
mKEE => Ligier Sport alınır mı? (9.7.2022 14:21:12)
Hoşuma giden bir otomobil tam istediğim gibi sizce alınır mı? Dizel otomatik az yakar bedava gezilir. Deri koltuk multimedya ekranı vs. var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ligier-ligier-js50-sport-young-2022-sifir-distributorden-temmuz-teslim-1037066921/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ligier-ligier-js50-sport-young-2022-sifir-distributorden-temmuz-teslim-1037069623/detay

Sánchez => Ligier Sport alınır mı? (9.7.2022 15:43:39)
Alınır alınmaz diyemem. Araç hakkında bilgim yok fakat tek yaşıyorsan, aracı da denedin beğendiysen olabilir. Tamamiyle ne aradığına bağlı. Benim mesela bu araçta klostrofobim azar. Çok dar ve çok küçük. C segmentinden ufak araca binince bunaltı geçiriyorum ve her an yola tutunamayıp savrulacak gibi hissediyorum

Emekkk => Ligier Sport alınır mı? (9.7.2022 18:13:36)
Şansa bak bugün gördüm bende açıkçası araba işi telefon işi gibi arkadaş çin işi telefon aldı kılıf ve ekran camı bulamadı Türkiye'de aliexpresden kargo gelmesini bekledi,bununda ilerleyen zamanda bakım vs için parça işi nasıl olur denemek lazım

Guest-FE2F1DE54 => Ligier Sport alınır mı? (9.7.2022 18:31:05)
Parça için servise muhtaçsınız, stokta olmayan parçanın gelmesi bazen aylar sürüyor, gidip başka yerden tedarik etme şansınız yok.

Yine parça hususunda yarın bir gün marka tutunamayıp gitse alternatif satıcı yok. Markanın 10 sene tedarik sorumluluğu var fakat gittiğinde bunu soracak kimse yok. Lada, chevrolet vs. giden markalar oldu fakat piyasada araç çok olduğundan birileri bu parçaları getiriyor.

Satmak isterseniz yaşatacağı zorluk baştan belli. Yine chevrolet örneğinde insanlar elden çıkarmaya niyetlendi. Chevrolet motor-yürüyen opel, kaporta parçası da araç çok olduğundan bulunuyor, buna rağmen insanlar çekince yaşadı.

diatta1903 => Ligier Sport alınır mı? (9.7.2022 19:04:39)
alınmaz.

kkvan => Ligier Sport alınır mı? (9.7.2022 21:24:56)
Alınmaz yazık olur paranıza

mKEE => Ligier Sport alınır mı? (11.7.2022 10:14:00)
güzel bence

Sayfa: [1]