Şimdi Ara

tiggo 7 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bayide test ettim. almancıyım normalde çin araçlarına karşı ön yargılıyım ama iç dizayn bayağı premium ve teknolojik duruyor. 2026 model sizce nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alternatif başka markalar değerlendirilebilir

Zamanında golf life 1.0 motor 1190 tl iken ,

Tiggo 7 luxury paketi 875 bin tl ye almıştım sıfır olarak

Şimdi oturup 2 aracın fiyatını kıyaslayın

O zamanlar avantajı vardı

Şu an fiyat avantajı yok

Teknoloji donanım çok

Yakıt oldukça fazla

Araç 4500 kmde fren balataları ötmeye başlamıştı

Cam tavan tıkırtısı başlamıştı

6000 km olmadan satmıştım aracı, başka yatırımlar için ,daha da almam ,hele ki bu fiyatlara düşündürücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 14 Temmuz 2026; 20:50:59 >
  • Vallahi bu yeni comfort paket 2 milyon lira fiyatı 400000 lira sıfır faiziyle beni de çok ciddi şekilde almaya itiyor şanzıman da ıslak getrag şanzımanmış he donanımı bayağı kısmışlar ama olan donanımlar bana fazlasıyla yeter

iç mekan bayağı premium hissettiriyor ama genel olarak çok şikayet var araçlarla ilgili.

3 ay önce açıldı
    Sizce Mazda 6 alınır mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • medizinischen Labor kullanıcısına yanıt

Tüm araçlarda şikayet var ama göze batmıyor. Konu Çin olunca herkes tetikleniyor.

Yakıta laf edenlerle muhattap bile olma, SUV , 1.6 motor ve benzin olan her araç ile aynı yakıyor.

Özellik olarak zaten rakipsiz yıllardır.

Önceki kasalarda kronik bir kaç sorun vardı ancak yeni kasada çözmüşler sanırım okuduklarıma göre. Kronik dediğim sorunlar da büyük değil,servise gittiğinde kolayca halledilen şeyler.

sahibi en son karakolluk olmuştu,

o konuyu bi okuyun

hocam aracı kuşa çevirmişler, bu fiyata da satamaz, görelim satış rakamlarını bence 1800 civarına çekip 400 bin 0 faiz verseeler güzel satış yapar

Sebepleri: bir kere gösterge ekranı bana çok uyduruk geldi. Yani kimseyi gücendirmek istemem dışarıdan görünen yüzü ile içine bindiğinde karşılayan o ekran böyle uyduruk androiid tablet gibi. Sanırım yeni serilerde biraz toparlamışlar sanırım ama benim içime sinmedi.

Göstergeye alışırız dedim, süspansiyon bu sefer bana uymadı. Araç bildiğin kütük gibi. Yahu dedik yol tutuş olarak iyi olur onu da sineye çekelim.

Bu sefer de yalıtım beni sarmadı. Tiggo 8 o yönden daha iyi ama 7 biraz gürültülü geldi.

Şanzıman ve motor uyumu çok iyi bildiğim yerlerde biraz soru işareti bence. Çift kavrama diyince zaten direk yüzümde bir ekşime geliyor. Böyle yokuş yukarı biraz gaza basınca yarım debriyaj yapıyor gibi geldi. Hoş ben EAT 8 gibi tam otomatikleri bile bazı konularda eleştiriyorum mesela tümseklerden geçerken yavaş kalıyor bence.

Koltuk soğutma denedim sadece oturduğumuz minderi soğutuyor deyince elveda dedim. Bu donanımı çok sevdiğimden değil ama özensizlik olarak algıladım bunu. Sadece minder soğutup soğutmalı koltuk var demek bence epey kandırmaca.

Bu kişiden kişiye göre değişir. Ben pek donanımla gözü boyanabilen biri değilim. Yarı otonom, şerit takip, direksiyon ısıtma vs hiç aramam böyle şeyleri. Bunlarsız da gayet mutluyum ama yalıtım, performans, süspansiyon konforu tekerlek döner dönmez seni etkileyen şeyler. Varsın 10 hoparlör olmasın ama akustik cam olsun. 20 inç jant olmasın ama gelişmiş bir süspansiyonu olsun. Koltuk ısıtma soğutma olmasın ama güzel konforlu, iyi destekleyen koltukları olsun. vs vs.

Ben 2023 c5 Aircross 1.6 puretech aldım. Saydığım kriterlere göre Tiggo 7'den eksiği yok fazlası var. Şu an değiştirirsem 2.el BMW 230e M Sport veya Tesla Model Y Premium alırım. Çünkü bu sınıfta Japon, Kore ve ucuz Alman araçları yukarıdaki kriterleri sağlamıyor maalesef. Hatta premium araçlar bile artık malzemeden epey çalıyor. Sınıf farklı mı bilmiyorum ama geçen arkadaşımın BMW i5'i ile havalimanına bırakıp aracını evine bıraktım. Böyle wow olmadım. 1 yıla yakın 4.20 kullanmıştım açıkçası 5 serisini gözümde epey büyütüyormuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 17 Temmuz 2026; 1:39:32 >
    DH 2005 Üyesi

• Comfortun fiyatı uygun ama donanım olarak zayıf.Üst donanım olan versiyonunu almak lazım.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.