Şimdi Ara

Libya nasıl bir yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam 3 aylığına için Libya'ya gidecek. Nasıl bi yerdir ? Bilen var mı ? İyi para kazanılır mı orada?

• Yanında giderken şap götürsün...
    Yoksa.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: messire

Yanında giderken şap götürsün...
    Yoksa.........

Güzel hatunlar varsa bende giderim.
  • Aşırı muhafazakar bir ülkedir öncelikle. Güzel kız vardır illa ki, ama açık saçık yoktur. Yaklaşık 10 yıl önce petrol bulmuşlar ve ülke kalkınmaya başlamış. Para kazanacaksa petrol kaynaklı bir işte para kazanabilir her halde baban da. Çünkü zaten ülkenin neredeyse tamamı petrolden geliyor. (Ayna programında denk gelmiştim oradan biliyorum.)
  • Benzinin lt si 25 krş civarı

Ben gitmedim fakat giden arkadaşların dediğine göre fakir bir ülke,halk ile herhangi bir problemin olmaz dediler,fazla olmsada tarihi yerleri varmış,alkol yassak non-alkolik bira vs türü şeyler satılıyormuş,adam gibi gidebileceğin 1-2 yer var dediler,sanırım artık vize uygulamıyor işte atlayın bir uçağa gidin abicim işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 27 Nisan 2010; 11:56:42 >
  • çok pis bi yer yemek yicek yer bulmakta zorlanıyorsunuz ancak hurmaları süper
  •  Libya nasıl bir yer?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    Tuzla nasıl bir yer?
    8 yıl önce açıldı
    Malatya nasıl bir yer ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babamda orada 2 sene çalıştı.İyi,hoş,güzel.Orada da alışveriş merkezleri falan var yani ama çok baskı var.Kaddafi'nin yönettiği bir ülkede yaşamak ilginç gelir bana.Ki ben de Arabım. :-) Arapça konuşuyoruz falan.

Bilmiyorum yani Türkiye'nin kıymetini bilmek lazım gençler.Her açıdan.Özgürlük full bence ama bazı cahiller olmasa.

Bu arada Mısır kökenliyiz ancak hiç gitmedim.Keşke gidebilsem.
  • benim pederde calısmıstı söylediğine göre türk parası ile 5000 tl ye calısmıs ne iş yaptı bilmiyorum ama
  • Resimlerini gördüm çöl zaten heryer , yeşile hasret kalacaktır..
  • gitme bence bakarsın abazalıgın tutar sonra ıdam ederler senı
  • Fatih kullanıcısına yanıt

libya gg oldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.