Şimdi Ara

Samsun Nasıl Bir Yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
40.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kuzen ondokuz mayıs üniversitesini kazanmışta burası nasıl biryer diye merak ettimde size bi sorayım dedim hemen.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsun: Karadeniz'in Canlı ve Modern Şehri

Samsun Nasıl Bir Yer?

Karadeniz Bölgesi'nin incisi Samsun, Türkiye'nin kuzey kıyısında yer alan hareketli ve modern bir şehirdir. Şehir, tarihi önemi, doğal güzellikleri ve canlı kültürü ile öne çıkar.

Samsun'da Yaşanır mı?

Samsun, her kesimden insan için yaşanabilir bir şehirdir. Şehir, uygun yaşam maliyetleri, gelişmiş altyapısı ve çok çeşitli sosyal olanakları ile yaşamak için cazip bir seçenek sunar. Ilkadım ilçesi, şehrin kalbi olarak kabul edilir ve hareketli sokakları, alışveriş merkezleri ve sahil şeridi ile ziyaretçilerini kendine çeker.

Samsun'un Güzellikleri

Samsun, doğal güzellikleriyle de ön plana çıkar. Yeşil dağları, berrak denizi ve bakir plajları ile şehir, doğaseverler için bir cennettir. Bandırma Vapuru Müzesi ve Amisos Tepesi gibi tarihi mekanları da ziyaret edilebilecek önemli yerlerdir.

Samsun'da Kültür ve Sanat

Samsun, canlı bir kültüre sahiptir. Şehir, geleneksel Karadeniz müziği, halk dansları ve el sanatlarıyla ünlüdür. Samsun Devlet Opera ve Balesi, yıl boyunca çeşitli gösterilere ev sahipliği yapar.

Sonuç

Samsun, Karadeniz Bölgesi'nin hareketli ve çekici bir şehridir. Yaşanabilirliği, doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri ile Samsun, hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler için keşfedilmeyi bekleyen bir hazinedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Samsun güzeldir.
    Şu an nerede yaşadığını bilmiyorum ama Karadeniz sahil şeridi Samsun'dan başlar desek yeridir heralde.Samsundan öncesi pek güzel değil.
    Akşam üstü oldumu tüm halk sahile doluşur ellerde çekirdekler gezilir.Zaten deniz havası var şehirde.
    Gelişmişlik açısından fazla bilemiyorum iç tarafları çok gezmedim ancak genel olarak güzel bi şehir diyebilirim ben gitsem severdim.
  • Samsun'da 8 sene kaldım. Öğrencilik ve birkaç sene çalışma 8 senenin içinde. Ben Gaziantep'ten oraya geçtim. Evet Samsun karadenizin en kalabalık şehri ama nüfusu Antep'in yarısı idi. Antep gibi Samsun'da göç alan bir şehir. Her kesimden ve Orta + Doğu karedenizin her karışından insan bulmak mümkün: Kozmopolitik. Dolayısıyla her türlü ortam da mevcut. Uç noktalar dahil.

Havasının sağı solu belli olmaz. Güneşli dersin; yağmur yağar, Yağmurlu dersin; güneş açar. Kampüsün yeri çok şahane. En güzel deniz+dağ+orman manzarası ilahiyat fakültesinde. Hatta şöyle düşünebilirsin: Millet okumak için dağdan geliyor, biz okumak için dağa çıkıyoruz. Karlı günlerde kampüsün yokuşunda tıkanan otobüsler kısmen beni ıspatlar...

İnce uzun bir şehir. Sahil boyunca uzanır gider: Tekkeköy, Belediye evleri, Canik, Gazi, İlkadım, Atakum, Atakent, Kurupelit, Altınkum
    Bu beldelerden İlkadım, Gazi şehir merkezi. Atakum ayrı bir muamma. Sahili caddeleri şehir düzeni şehir merkezinden güzeldir. Atakum'un girişinde Eğitim Fakültesinin bir kısmı ve Güzel Sanatlar bulunur. Geri kalan tüm Fakülteler Kurupelitte Kampüste...

Kampüste Karadeniz öğrenci yurdu var. Atakum'da ilkadım öğrenci yurdu. Bunlar Yurt-Kur Yurtları. Ayrıca Atakumda, kurupelitte, Atakentte yurtlar bulmak mümkün...

Bence küçük ama güzel bir şehir. Keşke imkanım olsa da tekrar oralarda çalışsam. Tüm ortamım orada kaldı

• urfabirecik U kullanıcısına yanıt
    Küçük mü Ankaradan büyük gösteriyor yahu şehir alanını Ankara 2500 diyor samsuna 9.000 km kare diyor Samsunda denize girilcek yer var mı? ayrıca insanları nasıl bende oraya gitmeyi düsünüyorum kapalı kesimler mi yoksa insanlar böyle modern tipler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptex1915

Küçük mü Ankaradan büyük gösteriyor yahu şehir alanını Ankara 2500 diyor samsuna 9.000 km kare diyor Samsunda denize girilcek yer var mı? ayrıca insanları nasıl bende oraya gitmeyi düsünüyorum kapalı kesimler mi yoksa insanlar böyle modern tipler mi?

Atakum, Atakent en ideal yerleridir.

Sahili harika oldu. Şu an sahil yolu tamamlanmak üzere.

Ayrıca hafta sonu piknik yapabileceğiniz harika bir gezi korusu var. Çakırlar korusu.

http://www.atakum.bel.tr/

Karadeniz'in Paris'i derler Samsun için.

• Samsun güzeldir, sevene güzeldir tabi, bugün gidiyorum

Üniversitesinde okunur mu bilmem ama küçük şehirden geliyorsa okuyacak kişi sever, büyük şehirden geliyorsa ısınabileceğini sanmıyorum.

Bu arada öğrencinin 4 sene okuyacağı düşünülürse 4 sene sonra Samsun daha da güzel bi yer olur, çok hızlı gelişiyor (kapital açıdan tabi)
    ________

@cryptex1915

Hocam hiç mi Türkiye siyasi haritası görmedin

Bu arada insanlar genelde muhafazakar fakat deniz kenarı her yerde olduğu gibi, rahat Atakum tarafında rahat takılabilirsiniz. Denize girilecek yerler var ama bi Akdeniz beklemeyin, 10 üzerinden 3-4 alır denizi..

Samsun Nasıl Bir Yer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychedelicamel -- 11 Temmuz 2013; 9:06:41 >

• quote:

Ben 19 Mayıs Ünv. Mezunuyum Gayet Güzel Çevresi Var 2 Sene Önce Tranvay Hattı Sayesinde Şehir İçi Ulaşımıda Çok Rahat Oldu Atakum Atakent Tam Olarak Ögrencilerin Aradığı Ortamları Barındırıyor. (Barlar,Cafeler,Yemek Yenebilecek Yerler (Beyaz Ev ve Sıla Favorimdir) Ve Sahil Manzarası). Açıkcası Ögrencinin Rahat Edebileceği Bir Yer. Şehir Merkezinde Çiflik Tarafında Çok Güzel Elit Cafeler Mevcut Ayrıca Hertürlü Alışveriş İmkanında Cabası... :)

• psychedelicamel kullanıcısına yanıt
    vallaha onu bende anlamamıştım ama vikipedia öyle diyordu D: yada baska bir yerde Ankaradn küçük bencede zaten haritadan görülüyor
  • 1,5-2 senedir Samsun'da yasiyorum dogma buyume Istanbul'luydum yas 26 Samsun varken artik Istanbul'u aramiyorum bilmem anlatabildim mi..
    Her konuda yardimci olurum sorularin varsa sorabilirsin..
  • yengem samsunludur şehir merkezi harikadır eğer arkadaşının köyüne falan gidersen geri çevirme derim gürcü köyüne gittim giresunlu olarak diyorum köyleri bizimkilerden daha düzgün
  • FifaPesFifa F kullanıcısına yanıt
    hah madem Giresunlusun uşak ben Samsunu eledim Tecavüzün başkenti diyorlar samsunlular da dahil bir konu açacağım oraya beklerim seni
  • Samsunluyum ve sahahe bir yerdir yesillik deniz gelismislik hersey mevcuttur, caliskan bir belediyesi olmakla guzel islerin bir araya gelmesiyle yasanilasi bir sehirdir, denize girmeye biecok yeri vardir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnr.kh kullanıcısına yanıt
    Tecavüz ve taciz olaylarından dolayı aile ve karım,kızım için uygun olmadıgını anlayıp eledim usta tatile gidilir anca oraya ben aile hayatı içinde istiyorum aileye cok önem veririm 4 yasındaki cocuga bile hayvanın biri sperm attırmıs bu nasıl bir ildir Samsunluların hepsi diyor tecavüz taciz olaylarında kimse elimize su dökemez diye tek yasayacak olsam gelirdim oraya da eledim malesef. Teşekkürler yorumun için Giresun hakkında bir düşüncen varsahttp://forum.donanimhaber.com/m_77694120/f_//tm.htm#77694120 konuya gelebilirsin.
  • quote:

Tecavüz ve taciz olaylarından dolayı aile ve karım,kızım için uygun olmadıgını anlayıp eledim usta tatile gidilir anca oraya ben aile hayatı içinde istiyorum aileye cok önem veririm 4 yasındaki cocuga bile hayvanın biri sperm attırmıs bu nasıl bir ildir Samsunluların hepsi diyor tecavüz taciz olaylarında kimse elimize su dökemez diye tek yasayacak olsam gelirdim oraya da eledim malesef. Teşekkürler yorumun için Giresun hakkında bir düşüncen varsahttp://forum.donanimhaber.com/m_77694120/f_//tm.htm#77694120 konuya gelebilirsin.

Maalesef duauncelerini kiniyorum dostum ve yanlis dusundugunu belirtmeliyim ! Olan olaylari genelleyemezsin ! Bu yanlistir orada onlarca akrabam var yillardir kimsenin basina dedigin gibi bir olay gelmedi be sahitte olmadik, arkadasin dedigi gibi kozmopolit bir yapi ve karadenizin en gelismis sehri ! Bu nedenle cok fazla insan barindiriyor kaldiki istanbulda ondan daha cok bu vakalar yasanmaktadir, ne yapalim istanbulda da mi yasamayalim sen kendini bilmez bir kac hadsiz insana gore degerlendirme yapacaksan gelme zaten !

Birkaç dediğin adam her tarafta varmış diyenler öyle diyor bilmiyorum soğudum ben hadi onlar hadsiz orada yasayanlarad öyle diyor baska soru sorma sitesinde sordum tepkiler aynı . Eee madem İstanbuldan farkı yok o zaman İstanbula giderdik değil mi? Samsununuz sizin olsun sağol hadi eyvAllah. Ben işimi şansa bırakamam.
  • quote:

Birkaç dediğin adam her tarafta varmış diyenler öyle diyor bilmiyorum soğudum ben hadi onlar hadsiz orada yasayanlarad öyle diyor baska soru sorma sitesinde sordum tepkiler aynı . Eee madem İstanbuldan farkı yok o zaman İstanbula giderdik değil mi? Samsununuz sizin olsun sağol hadi eyvAllah. Ben işimi şansa bırakamam.

Senin gibi dusunenlerin gelmemesi iyi olur zaten bosver...

• samsung diye okudum
    Senin gibilerle de bizim gibilerin muhatap olmaması iyi olur salla...
  • quote:

Senin gibilerle de bizim gibilerin muhatap olmaması iyi olur salla...

Dogru soyluyorsun minibusculerle oldum olasi anlasamamisimdir.

Cahillerle tartısmayın kaybeden siz olursunuz - Hz.Mevlana sen kazandın tamam tebrikler bu mesajına karsılık son mesajımdır kendi yagında kavrul kamyoncu. :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.