Şimdi Ara

Malatya nasıl bir yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
3
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercihlerimin arasında Sbü malatya yazıcam da çok mu sıkılırım oralarda ? Erzurum ve Kars'ı içimden gelmediği için elemiştim. Malatya oralardan daha mı iyidir ?

• Elediğin yerlere kıyasla daha sıcak bir şehir olduğu kesin
  • Yazın zaten kalmam oralarda hocam. Erzurumun soğuğundan iyidir.
  • Hocam sıralamanız nedir? Bir de hangi şehirde oturuyorsunuz? Malatya büyüksehir ama çok bir beklentiniz olmasın yine de doğunun incisi diyolar avmsi çarşısı falan iyidir dediğim gibi beklentiniz ne tam olarak🤗

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sananesana S kullanıcısına yanıt
    Hocam sıralama 21.8k. Şimdi zaten tutmaz diyecek olabilirsiniz. Ama tercihlerimi yaparken tutabilme şansını göze almak zorundayım. Pişman olmak istemiyorum. Şu an Ankarada oturuyorum. Tıplar tutmassa odtü metalurji ya da diş gelecek (ankaradan). O yüzden acaba orda çok mu sıkılırım diye düşünüyorum. Çünkü ankarada olursam babam şehir dışına vereceğimiz parayla altına araba çekeriz dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bişey -- 6 Ağustos 2020; 14:9:35 >
  • Deprem olan bir yer,bizi de sallıyorlar habire :/
  • ankarada oturuyorsan,ankaradan sikici,kimliksiz,gri bir sehir degildir.

istanbul,izmirden geliyor olsaydin bir nebze izah etmeye calisirdim fakat ankaradan gelen biri malatyayi ne kucumser,ne sikici bulur.

tutar tutmaz bilemem ama gevsek,laubali,saygisiz bir tip degilsen okul bittikten sonra bile malatyadan ayrilmak istemezssin net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzle bu videoyu fikir anlarsın
    https://www.youtube.com/watch?v=qyczHCg2zhw&feature=youtu.be

• erzurum karstan iyidir, 5 senedir yaşıyorum fena değil diyebilirim, ortalama
  • Mamga kullanıcısına yanıt
    ya bunu ben aticaktim... neyse ben de su saheseri atiyim bari :

https://www.youtube.com/watch?v=xhwNywVYBk4&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gezilecek, kafa dağıtılacak ortamlar açısından nasıl hocam ? Çalış çalış nereye kadar
  • Mamga kullanıcısına yanıt
    Malatya'da kayısıyım diyen dayı ile arkada oturan dayılar özetliyor şehrin halini :D
    https://www.youtube.com/watch?v=we2--sl3row&feature=youtu.be

• Deprem korkun yoksa yazılır

• Malatya güzeldir,nezihdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yyatar Y kullanıcısına yanıt
    hocam izmirden giden birine nasıl izah edersiniz?
  • isyanbuldan malatyaya göçtük. 7 yıldır malatyadayım. erzurumdan karstan bağnazlık olarak bir tık daha iyidir. kafanı dinlemek, dersine odaklanmak gibi bir düşüncen varsa kral yerdir. ulaşım konusunda da başarılıdır. ama küçüktür herhangi bir sosyal aktivitede seçeneğin pek yoktur. spesifik soruların varsa cevaplayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freaking out -- 6 Ağustos 2020; 16:13:45 >
  • Dogu illeri arasında en iyiler arasına girer ancak şunu unutmamak lazım, neredeyse bütün doğu illeri ege akdeniz gibi rahat değildir.
    Doğuya gittiğini unutma ancak Şırnak Hakkari ile falanda karıştırma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulsambre Tortomish

hocam izmirden giden birine nasıl izah edersiniz?
    kardesim izmir insani genel olarak rahattir.
    giyim,kusam,yeme,icme,kadin erkek iliskileri vs.

malatya ise tipik bir muhafazakar sehirdir,diger muhafazakar sehirlerden farki,insani iyidir,buyuk bir saygisizlik yapmadigin muddetce kimse kimseye karismaz,ogrenciyi sagilacak inek olarak gormezler.
    yeme icme hem cok kaliteli hem cok ucuzdur,barinma ucuzdur.
    sehrin takimi superligdedir fakat dedigim gibi tipik izmir insanina ters gelebilir sehrin yapisi.
    terse tersle gidersen hicbir yere benzemez kesinlikle barinamazssin sehirde.
    diger alternatiflerini bilmiyorum ama ankaranin dogusunda
    3 sehir vardir antep,diyarbakir ve malatya.

malatyada totale baktiginda bu 3 sehrin arasinda bile en yasanilasidir

• yyatar Y kullanıcısına yanıt
    İzmirdeyim ama liseyi denizli’de okumuştum, yazdıklarınıza göre denizli ve malatya’nın insanları epey benziyor. Bilgi için teşekkür ederim

• Hocam malatya bingöl van taraflarını önermem zira siz orada okurken büyük bir deprem olma olasılığı yüksek. Heleki elazığ fayından sonra kırılacak sıradaki yer malatya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.