Şimdi Ara

LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar Kulubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
27
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG C Serisi , başta özellikle 2025 model C5/C5E model kullananlar olarak bilgi, deneyim ve öneri konusu olacaktır.

C5E Serisinde Fiyatlar güncellendi, indirim kodları şu an geçmiyor.

LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar Kulubülg tr
    55 inç LG OLED evo AI C5E 4K 144Hz Smart TV AI Sihirli Kumanda webOS25 2025 - OLED55C5ELB | LG TR
    https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/oled-evo/oled55c5elb

C5 Serisi rtings incelemesi

C5 Serisi rtings görüntü ayarları

LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar Kulubürtıngs.com
    LG C5 OLED Calibration Settings
    https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c5-oled/settings

Tavsiye edilen ayarlar

Türkiyede sadece LG online üzerine satılan C5E Serisi var. Bu modelin Pro olarak geçtiği ve parlaklık ve netlik değerlerinin daha yüksek olduğu belirtiliyor. Ana başlıkta da konuştuğumuz üzere bunun şimdilik panel farkından ziyade, yazılımsal olduğunu dşünüyoruz. Bunun dışında kasa rengi farkı var.

C5E Serisinin parlaklığının bir miktar daha yüksek olduğuna dair inceleme

Türkiyede yeni seri kumanda ile geliyor.

LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar Kulubüwww.lbtechreviews.com
    LG OLED C5 Pro (OLED65C5ELB) – Tech Reviews
    https://www.lbtechreviews.com/test/tv/lg-oled-c5-pro-oled65c5elb

LG Resmi Youtube sayfası LG Nordic kanalında C5E Serisi Tanıtımı

LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar KulubüLG Nordicyoutube
    The LG OLED C5 Pro builds on the popularity and performance of the OLED C Series, but is fine-tuned for additional brightness and clarity. With superior brightness, perfect blacks, and innovative features, the OLED C5 Pro delivers an immersive experience for movies, gaming, and sports, ensuring every moment is vivid, sharp, and lifelike.
    https://youtu.be/QvpSLCr2LLc?si=sgfgP-m3OdY5lGxG

LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar KulubüLG Nordicyoutube
    LG OLED C5E Pro 2025 65" - Life's Good.
    https://youtu.be/YtJ-ehcmV4c?si=Lbt5TNv5csz5SkYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 2 Aralık 2025; 17:21:30 >

• 👋🏻

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kısaca Bazıları ürün kodu farkı bazıları ürün %10 daha parlak diyor(resmi veya ispatlı bir şey yok gördüğüm kadarı ile), ayrıca otomatik kalibrasyon yok e kodunda, önemsiz bence hangisi daha ucuz ise ona yönilebilir şahsi fikrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grumpy6 -- 28 Kasım 2025; 13:59:30 >
  • Hayırlı olsun bu konuya ihtiyaç vardı diğer yerde kayboluyordu , bende pazartesiden beri kullanıyorum aşırı memnunum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Psn:Brkeyp
  • Herkese hayırlı olsun.

Kardeşime yakın zamanda almıştık. İki hafta kullandıktan sonra kendi kendine kapanıp açılmaya başlandı. Servis 3 gün önce alıp götürdü TV'yi haber bekliyoruz.

• Hayırlı olsun. Forum da kasım indirimleriyle beraber Lg C5 alan ciddi bir kullanıcı kitlesi vardı yerinde bir konu olmuş.

Geçmiş olsun. Ağustos başından beri 65C5E kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Umarım çabuk çözülür sorun.

C5e ve C5la Modeli bugün lg bayi ve müşteri hizmetleri ile yaptıgmız görüşme sonucu Panel birebir aynı oldugu, C5e serisi online LG resmi sitesine özel satışı oldugu için E harfini aldıgı , bayi ve parekandelerde satılmadıgı bilgisini vereyim bende merak ediyordum yalan ve kulaktan dogma bilgiler yerine ögrendik çok şükür , C5LA veya C5E modelinin hangisi indirimde iyi fırsat yakalarsanız düşünmeden alabilirsiniz kafanızda soru işareti olmasın panel ve yazılım bire bir aynıdır arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedbullTam35 -- 28 Kasım 2025; 14:40:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sağol hocam bilgilendirme için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Psn:Brkeyp
  • RedbullTam35 kullanıcısına yanıt

Dürüst bir bayi çalışanıymış, geçen gün başka bir arkadaş daha çalışana sormuştu o alt seri cevabı almıştı :)

Teşekkürler.

Netten biraz araştırma yaptığımda gelen güncelleme ile alakalı olduğunu yazmışlar ama öyle olsa herkese olurdu diye düşünüyorum.

Oda bendim hocam :)) , başka bi lg bayiyi telefonla aramıştık eşimle 149k yı kitlemeye çalışmıştı direk, bunu tanıyorum yüz yğze görüştüm dürüst evet burası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu hayırlı olsun. Benim TV de 65" C5E modeli. Servis talebinden 1 gün sonra dün itibarı ile kuruldu. Harika TV. TV kumandasına alışmaya çalışıyorum. Uydu kanalları arasında geçiş süreleri eski televizyonum ile aynı. Eskisi 7-8 sene önce aldığım Grundig 43" idi. Daha hızlı olmasını umuyordum, ona şaşırdım. TV açılışı gayet hızlı. Youtube ve uygulama geçişleride öyle. Benim eski tv ye göre teknoloji çağ atlamış.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.