Şimdi Ara

LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar Kulubü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
377
Cevap
41
Favori
16.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

1-2 gün içinde LG OLED48C54LA almayı planlıyorum. Bu tv için yorumlarınız ne olur?

Çoğunlukla tv yayınları, netflix, amazon prime , disney plus için kullanmayı düşünüyorum. Konsol olarak switch 1 ve switch 2 için kullanacağım. XBOX veya PS 5 im yok. Dolayısıyla konsol olayı geri planda olacak. Daha çok yayınlar için kullanacağım.

Burak Keskin
    Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi
  • ben laptop ile kullanıyorum çok iyi fakat

,

Hızlı Medya değişimini seçmek gerekiyor;

LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar Kulubü

diger türlü dolby vision pc vs. açtığım zaman sorun çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoAgeTR -- 23 Ocak 2026; 17:37:0 >

• Lg 1.7 gb boyutlu yeni güncelleme yayınlamış (33.30.80). Tv’de şuan da gözükmüyor. Şuanlık manuel kurulum lazım.

Lg c5 için indirme link:
    https://gscs-b2c.lge.com/downloadFile?fileId=B0efImXwKuQhhcmKZ923Wg

Linki indirdikten sonra rar dosyasından çıkarıp usb’ye attıktan sonra tv zaten otomatik olarak güncellemeyi görüp yüklensin mi diye soruyor. Ses sorunu, bellek yetersizliği hatası alan arkadaşlar deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paypo9 -- 24 Ocak 2026; 3:52:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NeoAgeTR kullanıcısına yanıt

pc ye bağlayınca. buna benzer durum yaşadım. paugge 2.1 fiber hdmi kablo aldım çözüldü.

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar Kulubü

Bunlar açıkken sorun çıkarmıyorsa bende kabloyu değişitiriyim.

VRR/144hz/ALLM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G5 de guncelledik biz 2 hafta oldu..Ses sorunlarina yonelik guncelleme zaten..Soundbar uyumsuzluguna hitaben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paypo9 -- 25 Ocak 2026; 21:7:5 >
  • paypo9 P kullanıcısına yanıt

33.30.80 son guncelleme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paypo9 -- 25 Ocak 2026; 21:14:57 >
  • paypo9 P kullanıcısına yanıt

Belki C5'e de gelmistir simdi ?

G5'te de öyle midir bilmiyorum C5'te benim TV harici ses sistemine bağlı eARC'tan. Böyle olunca normalde TV hoparlörü kullanırken gösterilen ses arttırma/kısmada ekranda gösterilen %'lik geri bildirim, yani ses seviyesi göstergesi yerine sadece arttırıp kıstıkça parlayıp sönen - ve + şeklinde bir göstergeye dönüşüyor. Sesi başka cihaz kontrol ediyor madem, git onun arayüzünden bak seviyeye diyor anlamsızca. Soundbarı da eARC'tan bağlasan aynı şey oluyordur, soundbarın arayüzü mü var? Üstelik bu durumda sesi harici ses sistemimden arttırıp kısabiliyorum ama TV kumandasından da yapabiliyorum. Büyük bir arayüz ergonomisi hatası bence bu. Bu düzelmiş midir acaba yeni güncellemede, umutlandım şimdi az da olsa. Güncelleyince görürüm artık.... TV'de başka sıkıntılı bir menü ayarı pek göremedim şimdilik, sadece bu ama bu da ufak bir şey gibi de dursa ses seviyesi en çok kullanılan ayar olunca büyük bir eksiklik yaratıyor.

• Fennezs F kullanıcısına yanıt

G5 de de birebir Ayni durumlar..Son guncelleme dahil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 29 Ocak 2026; 0:46:15 >

Ben ayağı bulunabilseydi G5 77" almaya niyetliydim. Duvara monte etmek istemiyordum TV'yi. 65 bin lira daha ucuza 83" C5'e denk gelince, ayağı da olduğundan 83" C5 aldım. İyi ki de G5'e ayak bulamamışım, C5'ten süper memnun kaldım, nazar değmesin :) . Parlaklığın benim için gereksiz olduğunu gördüm, C5'i FILMMAKER modda %80 parlaklıkta kullanıyorum çoğu zaman.

Yardımcı olamadım, duvara monte etmediğimden, ama VISA ölçülerine bakın TV'nin, ona uyumlu ve ağırlık/boyutuna uyumlu bir duvar aparatı bulmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennezs -- 29 Ocak 2026; 0:54:26 >

Tüh...bunu düzelteceklerini de sanmam. Oysa bari seçenek sunsaydılar menüde. Son derece de basit bir iş. LG mühendislikte kanka bir Kore'li bulmak lazım anca öyle LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar Kulubü 

En son yaptığım ince ayarlar ile(Paylaşmıştım)TV.den çok çok memnunum.

İki sorum olacak.

1.Görüntü ayarlarını herhangi bir olumsuzlukta tekrar bu ayarlar ile uğraşmamak/yapmamak adına bir yere kayıt edebiliyor muyum ?

2.Bende üzerinde numara olmayan kumanda mevcut. Tv.nin çalışma saatine nereden bakabilirim acaba ?

Teşekkürler.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.