Şimdi Ara

PEAQ PQ50FMN403 50' 126 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PQ50FMN403 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!

    İlk defa konu açıyorum farklı bir başlıkla vs açmam gerekiyorduysa affola. Linki eklediğim PEAQ PQ50FMN403 50" ekranı almak istiyorum. Ps3 ve Ps4 Pro var elimde, olur da Ps5 alırsam da 4k 60fps'te oynamaya tamamım dolayısıyla 120hz ihtiyacım yok. Çoğunlukla dizi film izlemekte, arada pcyi veya konsolları bağlayarak yatağımdan bir şeyler oynamakta kullanacağım bir ekran almak istiyordum. Araştırırken bunu buldum. 50 inch 4K HDR destekli olması, dahili wi-fi alıcıya sahip olup smart tv özelliklerinin de olması büyük artılar gibi geldi. Bu zamanda bu fiyattan sıfır malzeme bulunca biraz kıllandım. Markayı daha önce hiç kullanmadım, internette de çok bir şey duymadım. Duyan bilen var mıdır? Alınır mı acaba? Şimdiden teşekkürler.








  • Smart tv olarak kullanirken hiçbir ekran ayarı yapılamıyor.Yuksek parlaklikta kullanılıyor sadece kısmak için uygulama indirmek lazim, mağaza çoğu smart tv gibi çöp ama dışaridan apk rahatlikla kurulabiliyor.Netflixte lisans yok sanırım ama sorun değil gibi.Bunlarin disinda hizi vs gayet iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar hocam,
    Ekran ayarı için hangi uygulamayı kullanmak gerekir. Benim tv de karanlık görüntü fazlaca karanlık. Gece görüntülerinde hiçbirsey anlaşılmıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,ben parlakligi kısmak için bir uygulama kurdum filtre uyguluyor istedigim gibi oldu ama ismini unuttum aksam yazarim buraya. sizdekide tv de bu modelmi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, bendede aynı sorun mevcut. Parlaklık kontrast ayarı için hangi uygulamayı kurdunuz paylaşabilir misiniz? şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV PC bağlama ve 60 Hz 4K HDR10 PS5 için alınır mı? Ekran ayarları yapılan menüsü vs. yok mudur?

  • cellat_006 kullanıcısına yanıt

    Valla ben hala görüntü ayarlarını bulamadım. Xiaomi stick 4k ile kullanıyorum , orada bile parlaklık yada renk ayarı yok. Her yer kapkaranlık. Çözüm bulan varsa yazabilir mi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.