Şimdi Ara

LG L1970HR BF 19' LCD MONİTÖR( 2ms) 2000:1 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün mesajları okudum L1970Hr-Bf modelli bulma şansım yok mu. Üretilmiyor artık falan diye okudum gerçekten öylemi?Türkiye'ye gelmez mi artık? sadece L1970H modelimi var stoklarda?

Monitörü olanlar resimde ekleseler çok iyi olur.

• arkadaslar baska topic de de yazdım ancak yardım edilmesi gerekn bir sorunum var..yurtdısından bir lcd gelecek 19" üzeri olacak...havaalanından uygun fiyat getirebilecegim bir durum var..ancak ekonomik ve kabul edilebilir monitor hangisi bilmiyorum !! 2-3 gun icinde karar verip soylemem lazımm..

dvd+oyun için daha fazla ayrıca fiyatında yuksek olmaması gerekiyor...

bir de garanti olayı var tabii..arkadas orda olu piksel olup olmadıgına bile bakamaz...

wala yardım edin yaw kafam cok karısık ?? sizce riske etmeye değer mi ??
  • quote:

Bütün mesajları okudum L1970Hr-Bf modelli bulma şansım yok mu. Üretilmiyor artık falan diye okudum gerçekten öylemi?Türkiye'ye gelmez mi artık? sadece L1970H modelimi var stoklarda?

vatanda hala mevcut olarak gözüküyor

vatan bilgisayar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gökhan70

quote:

Bütün mesajları okudum L1970Hr-Bf modelli bulma şansım yok mu. Üretilmiyor artık falan diye okudum gerçekten öylemi?Türkiye'ye gelmez mi artık? sadece L1970H modelimi var stoklarda?

vatanda hala mevcut olarak gözüküyor

vatan bilgisayar

hayır yok orda dikkat edersen sepete ekle butonu yok nasıl alacaksın ? eğer sepete ekle butonu yoksa o ürün stokta yoktur anlamına geliyor

• ürünün stokta bulunduğu mağaza topkapı yazmışlar bu yüzden vardır diye düşündüm, belkide nette satışı yoktur, sadece mağazasında vardır
  • burada var sanırım
    link
  • Beklediğiniz monitör gelmiş, almak isteyen versin siparişi....................

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=361180043#
  • Sanırım sizinde söylediğiniz gibi ben biraz paranoya yapmışım şimdilik ölü pixel filan da yok umarımda olmaz.Yakın bir zamanda foto da atabilirim buraya.Ha bu arada sırf lcd'lerde voltaj dalgalanması ölü pixel oluşturuyor diye ups almıştım monitör adabtörle bağlanıyor,ben bilmiyordum belki bilmeyenler vardır.monitörün adaptörü var .
  • LG 1970HR-BF. mönitörden ara sıra tık-tık sesleri geliyor. nedeni ne olabilir arkadaşlar?
  • beyler monitör yazıcıoğlu uygar elektroniğe gelmiş.
  • Fiyatı ne kadar acaba? Ben ANKARA'da yeni açılan VATAN Computer'a baktım, f,yat listesinde bulunmasına rağmen stokta yoktu.
  • Bu monitörü kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. f-engine i açtığınız zaman renkler mavi tona kayıyormu? Bende öyle oluyorda normalmi değilmi anlamadım.
  • dün nihayet akşam saatlerinde bostancı/vatan bilgisayardan bu monitörü satın aldım....

monitör gayet güzel yalnız beyaz rengin canlılığı insanın gözlerini baya bir rahatsız ediyor....

bu monitörü kullanan arkadaşlar hangi ayarlarda kullanıyor acaba ? brightness ? contrast ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dou147 -- 17 Aralık 2006; 11:20:54 >
  • Evet dou dediğin gibi contrast gözleri rahatsız edecek derecede yüksek . Ben zaten çok parlak sevmediğim için contrast ve brightness ı 50 de kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRhero

Bu monitörü kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. f-engine i açtığınız zaman renkler mavi tona kayıyormu? Bende öyle oluyorda normalmi değilmi anlamadım.

f-engine ne oluyo ben bilmiyorumda
  • LG L1970HR ler bozuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

LG L1970HR ler bozuk

Sebep ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: carpediem86

quote:

Bu monitörü kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. f-engine i açtığınız zaman renkler mavi tona kayıyormu? Bende öyle oluyorda normalmi değilmi anlamadım.

Menunün yanındaki tuştan movie yada text moda geçebilirsin. O modlar f-engine oluyor işte.
  • Farklı uygulamalar için hazır ayarlar. Kontrast, renk gibi. Oyunlar için user moddan deneme yanılma ile uygun ayar olusturulabilir. Bu monitör almanyadaki fuarda tanıtılmış. BenQ nun bi modeli gibi çok ilgi görmüş.
    quote:

Orjinalden alıntı: carpediem86

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

Renk tonlarında karışıklık olmuş olabilir. Menüden fabrika ayarlarına geri dönmeyi deneyin
    quote:

Mrb. ton farkı olmadığına emin misin? Cevabına göre monitörü servise verceğim. Bu renk farkı en çok firefox yada IE açıkken bu forumda belli oluyor. Mesela
    şu anda bu yazıyı okurken text moda geç, ekranı ikiye bölerek normal ve text moda arasındaki farkı gösteriyorya işte orada sol taraf daha mavi, farkedilmeyecek gibi değil. Bahsettiğim olay şu:

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.