Şimdi Ara

LG L1970HR BF 19' LCD MONİTÖR( 2ms) 2000:1 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Timeguard
    LG L1970HR ler bozuk

Hevesim kırıldı şimdi. Gerçi sadece ANALOG bağlantı yapıldığında kumlanma oluyorsa, (DVI bağlantı da sorun yoksa) yine de alınabilir bir monitör benim için. LCD alıp da analog bağlantıyla mı kullanacağız sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 19 Aralık 2006; 8:12:46 >
  • resmin ilk kısmı normal-user karşılaştırması. User moddan ayarları 0 a getirirseniz zaten normal mod a gecmis olursunuz. User modda 3 kademe kontrast, 4 kademe renk ayarı var. Ana menü den renk dagılımları değiştirilebiliyor. Default olarak 3 renk te 50 de olması lazım galiba. f-engine modunda o ayarlar saklanıyorsa mavi ye kaymalar olusabilir.Ben tekrar kontrol edicem resimdeki olayı.
    quote:

Orjinalden alıntı: MRhero

quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

Renk tonlarında karışıklık olmuş olabilir. Menüden fabrika ayarlarına geri dönmeyi deneyin
    quote:

Orjinalden alıntı: MRhero

Bu monitörü kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. f-engine i açtığınız zaman renkler mavi tona kayıyormu? Bende öyle oluyorda normalmi değilmi anlamadım.

Mrb. ton farkı olmadığına emin misin? Cevabına göre monitörü servise verceğim. Bu renk farkı en çok firefox yada IE açıkken bu forumda belli oluyor. Mesela
    şu anda bu yazıyı okurken text moda geç, ekranı ikiye bölerek normal ve text moda arasındaki farkı gösteriyorya işte orada sol taraf daha mavi, farkedilmeyecek gibi değil. Bahsettiğim olay şu:

LG L1970HR BF 19' LCD MONİTÖR( 2ms) 2000:1

LG L1970HR BF 19' LCD MONİTÖR( 2ms) 2000:1

• Arkadaşlar L1970HR (lütfen dikkat sonunda bf yok) monitor u olan ve oyunlardaki performansını bize anlatabilecek biri varsa yardımını bekliyorum.Bulunması çok zor bir monitor o yüzden kaçırmakta istemiyorum.Şimdiden teşekkürler...Ben Cs:Source,Call of duty 2,battlefield,nfs gibi oyunlarla ve adobe,studio max,web programları ile ilgileniyorum.Bu tip oyun ve programlarda bana iyi sonuç verir mi?
  • bir 50 con 50 gama -50 tavsiye ederim
  • Bu nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

bir 50 con 50 gama -50 tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqician -- 17 Ocak 2007; 0:15:19 >
  • arkadaşlar LG L1970HR , LG L1970HR BF, LG L1970HR WF versiyonları var aralarındaki fark nedir acaba? hangisini alacağız???
  • sonu BF olanın arkası siyah, WF olanın beyaz. Oyunlardaki performansa gelince renkler tabiiki CRT den daha canlı ve güzel. Ayrıca Dark Messiah of MM de herhangi bir ghostinge rastlamadım.
  • quote:

sonu BF olanın arkası siyah, WF olanın beyaz. Oyunlardaki performansa gelince renkler tabiiki CRT den daha canlı ve güzel. Ayrıca Dark Messiah of MM de herhangi bir ghostinge rastlamadım.

yani bunların performans ve özellik açısından bi farkı yokmudur
  • bende monitörü vatan'dan aldım 3 gün önce,görüntü kalitesi müthiş, ölü piksel sanırım çıkmadı (şu ana kadar gözüme batan bir şey yok) orda denettirmemişlerdi.,
    bi de henüz oyun oynayamadım asıl oyun başarımını merak ediyorum.
  • Beyler bu monitörden aldım.Kontrast ve görüntü süper fakat 3 kere ölü piksel çıktı.Habire vatan computer'a gidip duruyorum şu anda gene çıktı.Bu 4.değiştirmem olacak.Bi tek ölü piksel çok çıkıyo!başka bi sorunu yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeKOO

Beyler bu monitörden aldım.Kontrast ve görüntü süper fakat 3 kere ölü piksel çıktı.Habire vatan computer'a gidip duruyorum şu anda gene çıktı.Bu 4.değiştirmem olacak.Bi tek ölü piksel çok çıkıyo!başka bi sorunu yok!

oyunlarda nsl ghosting olayı warmı... hangi oyunlarda denedin dostum???
  • oyunlarda hiç ghosting görmedim.Nfs:carbon,C&C generals,medieval total war oynuyorum.Görüntü süper.Kontrastı çok yüksek olduğu için biraz kısmakta fayda var.Yoksa gözleri resmen pişiriyo.Ama eğer alırsan mutlaka ölü piksele bak.Bide vatandan almaya çalışın.Normalde lg firması 5 ölü pikselin altındaki monitörleri geri almıyor.Fakat vatan bilgisayardan alırsan 1 tane ölü piksel oldumu monitör garanti kapsamında değişiyor!
  • bendede war zaten dostum 1 hafta önce aldım vatan computer'dan yalnız sanırım bende ghostıng sorunu war benimde denediğim oyunlar nfs carbon medal of honor pacific assault ve f.e.a.r bu oyunlarda hiçbir sorun yapmadı ama fifa 2007'de topu ileriye hızlı attığında ekranda bulanıklaşma oluyo bunun sebebini anlıyamadım bi türlü onun için sordum sana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

bendede war zaten dostum 1 hafta önce aldım vatan computer'dan yalnız sanırım bende ghostıng sorunu war benimde denediğim oyunlar nfs carbon medal of honor pacific assault ve f.e.a.r bu oyunlarda hiçbir sorun yapmadı ama fifa 2007'de topu ileriye hızlı attığında ekranda bulanıklaşma oluyo bunun sebebini anlıyamadım bi türlü onun için sordum sana...

Bende bu monitörle ilgileniyorum,bu monitörü kullandığınıza göre size bir kaç sorum olacak.Görüntü kalitesi nasıl mesela SAMSUNG 940BW ile arasında çok fark var mı?size göre en iyi ve kötü yönleri neler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00BRK00

quote:

bendede war zaten dostum 1 hafta önce aldım vatan computer'dan yalnız sanırım bende ghostıng sorunu war benimde denediğim oyunlar nfs carbon medal of honor pacific assault ve f.e.a.r bu oyunlarda hiçbir sorun yapmadı ama fifa 2007'de topu ileriye hızlı attığında ekranda bulanıklaşma oluyo bunun sebebini anlıyamadım bi türlü onun için sordum sana...

Bende bu monitörle ilgileniyorum,bu monitörü kullandığınıza göre size bir kaç sorum olacak.Görüntü kalitesi nasıl mesela SAMSUNG 940BW ile arasında çok fark var mı?size göre en iyi ve kötü yönleri neler?

dostum sana şunu sölim gerçekten çok güzel bir monitör ben çok memnunum hem 2000:1 kontrast hemde 2ms tepki süresi ve fiyatıda bence çok iyi ben vatandan 560 ytl'ye aldım aynı fiyattada hatta dahada pahalıya diğer markaların 5ms ve 8ms monitörleri war sen düşün artık.. benim kendi monitörüm hakkında düşüncelerim şöle öncelikle görüntü kalitesi gerçekten çok ii eğer crt monitörden geçiş yapıcaksan anlıcaksın zaten.. oyunlarda görüntü muhteşem ben sanki daha önce oyun oynamamıştım gibi oldum.. ama monitöre biraz üstten bakarsan renk açılıo biraz alttan bakarsan koyulaşıo ii ayarlaman lazım zaten tam karşısında oturduğun için sorun olmuo.. onun dışında ben pek eksisini görmedim sana içtenlikle söylüyorumki kesinlikle tawsiye ederim pişman olmazsın ama seko arkadaşında dediği gibi watandan almanda fayda war.... bende ö.p çıkmadı eğer çıkarsada hemen değiştiriyolar....

• bende kullanıyorum süper bi monıtor
    renkler falan mukemmel özellıkle ayağının ıkı kısımdan bırden oynaması süper

fakat 2 tane ölü pikselım var 1 ay içinde değiştiricem
  • quote:

quote:

quote:

dostum sana şunu sölim gerçekten çok güzel bir monitör ben çok memnunum hem 2000:1 kontrast hemde 2ms tepki süresi ve fiyatıda bence çok iyi ben vatandan 560 ytl'ye aldım aynı fiyattada hatta dahada pahalıya diğer markaların 5ms ve 8ms monitörleri war sen düşün artık.. benim kendi monitörüm hakkında düşüncelerim şöle öncelikle görüntü kalitesi gerçekten çok ii eğer crt monitörden geçiş yapıcaksan anlıcaksın zaten.. oyunlarda görüntü muhteşem ben sanki daha önce oyun oynamamıştım gibi oldum.. ama monitöre biraz üstten bakarsan renk açılıo biraz alttan bakarsan koyulaşıo ii ayarlaman lazım zaten tam karşısında oturduğun için sorun olmuo.. onun dışında ben pek eksisini görmedim sana içtenlikle söylüyorumki kesinlikle tawsiye ederim pişman olmazsın ama seko arkadaşında dediği gibi watandan almanda fayda war.... bende ö.p çıkmadı eğer çıkarsada hemen değiştiriyolar....

verdğin bilgiler için teşekkürler.Vatan ne kadar süreyle ölü piksel garantisi veriyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

verdğin bilgiler için teşekkürler.Vatan ne kadar süreyle ölü piksel garantisi veriyor?

bende geçmiş sayfaları okuduğumda 1ay garanti werio diyen arkdşlar gördüm ama sanırım ben aldığımda bu kampanyayı kaldırmışlardı çünkü bana böle bi garanti werilmedi ama çıkarsada hemen değiştiriyorlar ben aldığım model birde LG L1960TQ-BF 19" 4ms monitör arasında kalmıştım benimkini tercih ettim ama buda çok kaliteli bir monitör ve özellikle acayip karizma bir monitör.....

• Bende bu monitörün bf olanını almayı düşünüyorum nerden almamı tavsiye edersiniz Ankara'da?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.