1 hafta önce inventustan aldım LG 1970HR LCD'yi. solt altta 1 adet dead pixel çıktığı için geldiği gün geri gönderdim gerçi ama kullandığım 3-4 saat içinde gördüğüm kadarıyla baya güzel bir monitör. Dış kaplaması renk ve kalite olarak güzel. Görüntü kalitesi bana göre çok kaliteli. Şimdiye kadar kullandığım diğer 2-3 LCD den daha parlak ve netti. Ergonomisi ve özellikle monitörün inceliği göze çok güzel geliyor. Monitörün performansınıo pek test edecek zamanım olmadığı için söyleyebileceklerim bu kadar.
keşke para olsa
Keşke, ama sadece para da yetmez. Şansın da olacak şansın.
Arkadaşlar halan arayanlar varsa Ankara Demo bilgisayarda Beyaz olan modeli bulunuyor. Bugün aldım kendime fiyatıda 684 YTL.
quote:
Orjinalden alıntı: MRhero
Arkadaşlar halan arayanlar varsa Ankara Demo bilgisayarda Beyaz olan modeli bulunuyor. Bugün aldım kendime fiyatıda 684 YTL.
cok pahalı almışsın 590 milyona alınabiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: helsloot
quote:
Açıkcası çok fazla bir fiyat araştırması yapmadım. Birde satıcı ölü pixel için açıp bakabileceğimi söyleyince aldım. İyiki açıp bakmışım çünkü açtığımız monitörlerin ilk ikisinde 1 tane ölü pixel çıktı.
dostum ben tek rengi war o da sadece gri diye biliyorum yannıs anlamama merakımdan soruyorum imkanın warsa o monitörün resimlerini ekleyebilirmsn foruma ?
nerelerde bulabiriz peki arkadasım o fiyata ??
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ROONEY324
nerelerde bulabiriz peki arkadasım o fiyata ??
quote:
quote:
dostum ben tek rengi war o da sadece gri diye biliyorum yannıs anlamama merakımdan soruyorum imkanın warsa o monitörün resimlerini ekleyebilirmsn foruma ?
1970HR-BF ve 1970HR-WF modelleri var. Dediğin gibi her ikisininde ön yüzü gri. WF olan modelin arkası ve ekranı ayağa bağlayan parçası beyaz. Bir ara foto eklemeye çalışacağım.
Hayırlı olsun, güle kullanın. Çok iyi bir seçim Fotoğrafları bekliyoruz
aldım. kullanıyorum. vatan dan aldım zaten başka yerde bulamadım. vatan kendi 1 ay ölü pixel garantisi veriyo. ama alacak ark.lar kesinlikle ekran kartının dvi çıkışının olmasına dikkat etsinler. çok önemli o.
monitörün herşeyi süper. toplam 630ytl ye patladı bana. 12 ay taksit ama. bu parayı gözden çıkarabiliyosanız en iyisi bu. adama sordum zaten en çok bu gidiyo dedi.
kesinlikle öneririm.
Size de hayırlı olsun, güle güle kullanın. Çok iyi bir seçim. Bakalım bana da böyle söylenecek günleri görebilecek miyim
quote:
Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11
Size de hayırlı olsun, güle güle kullanın. Çok iyi bir seçim. Bakalım bana da böyle söylenecek günleri görebilecek miyim
insallah sana da bana da söylenir
hepsiburda.com sitesine bu model ellerine gelince bana haber vermesi için stok listesine adımı yazdırmıştım bugün bu siteden şu meajı aldım
quote:
Hepsiburada.com Stok Alarmı ! 28:11:2006
Sn gökhan utku
Stok alarm listenize eklediğiniz LG L1970HR-BF 19"LCD MONİTÖR ürünü üretici firma tarafından artık üretilmediği için satıştan kaldırılmıştır
Evet, aynı mesajı ben de aldım ve müteessir oldum.
Arkadaşlar ben bu monitörü alalı aşşağı yukarı 2 hafta oluyor.Bilgisayar toplatıyordum özellikle bu monitörü istedim adamdan yok bulamadı filan sonunda vatandan aldık,1 ay ölü pixel garantisi varmış vs...Öncelikle monitörün şekli şemali çok güzel oldukça estetik görünüyor,renkleri süper,ama gosting olayını test edemedim elimde bunun için oyun yok,ölü pixel çıkmadı şansıma inş da olmaz ama benim monitör salonda duruyor böle kapının çaprazında,geçenlerde içeri girerken farkettim monitörün köşelerinden 3-4 cm uzaklıkta hem alt hemde üstte kenarla bitişik beyaz parlama war(Arka plan rengi siyahken)bilmiyorum derdimi anlatabildim mi ama bu monitörden kullanan başka arkadaşlar warsa onlarda da böyle birşey oluyor mu bu bir sorunmudur?Monitöre direk karşıdan bakarken böyle bir parlama görmüyorum sadece çaprazdan ve dikkatlice bakınca oluyor ayrıca arka plan rengi siyahken daha belirgin.Bu bölgeler potensiyel ölü pixel oluşma alanlarımıdır değilse nedir war mı bilgisi olan?
quote:
Orjinalden alıntı: Lordrage
Arkadaşlar ben bu monitörü alalı aşşağı yukarı 2 hafta oluyor.Bilgisayar toplatıyordum özellikle bu monitörü istedim adamdan yok bulamadı filan sonunda vatandan aldık,1 ay ölü pixel garantisi varmış vs...Öncelikle monitörün şekli şemali çok güzel oldukça estetik görünüyor,renkleri süper,ama gosting olayını test edemedim elimde bunun için oyun yok,ölü pixel çıkmadı şansıma inş da olmaz ama benim monitör salonda duruyor böle kapının çaprazında,geçenlerde içeri girerken farkettim monitörün köşelerinden 3-4 cm uzaklıkta hem alt hemde üstte kenarla bitişik beyaz parlama war(Arka plan rengi siyahken)bilmiyorum derdimi anlatabildim mi ama bu monitörden kullanan başka arkadaşlar warsa onlarda da böyle birşey oluyor mu bu bir sorunmudur?Monitöre direk karşıdan bakarken böyle bir parlama görmüyorum sadece çaprazdan ve dikkatlice bakınca oluyor ayrıca arka plan rengi siyahken daha belirgin.Bu bölgeler potensiyel ölü pixel oluşma alanlarımıdır değilse nedir war mı bilgisi olan?
kullandığın monitör tn panelli ve görüş açısı her nekadar 160 olsada kenarlardan bakınca görüntüde ve renklerde bozulma olur benim çalıştığım yerdede iki tane lcd monitör var özellikle arka plan siyahken yanlardan bakılnca renklenmeler veya ton farkları oluşuyor, istersen bunu sende tn panelli başka monitörlerde deneyebilirsin, ölü piksel oluşması falan söz konusuda değildir saygılar
lcd lere sağdan soldan bakınca görüntü bozulur biraz. naaparsan yap ne kadar iyisini alırsan al...
ölü pixelle alakası yok. ama sende paranoya olmuş yani o kadar da inceleme. aynı monitör bende de var. kesinlikle süper. bende vatandan aldım. şansa bende de ölü pixel çıkmadı.