Şimdi Ara

LG L1970HR BF 19' LCD MONİTÖR( 2ms) 2000:1 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DİKKAT LG'lerdeki 1500:1 1600:1 2000:1 vs konstrast değerleri yazılımla çıktığı değerler.
    Fiziki değerleri 500:1 600:1 700:1 şeklinde değişiyor.
    Bu önemli.

Bende Hyundai X91D aldım, yorumumu okuyabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_11031942/tm.htm

Bende LG severim aslında, yukarıdaki resimleri görünce içim gitti vala o ne güzel OSD öle :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: studioworks

DİKKAT LG'lerdeki 1500:1 1600:1 2000:1 vs konstrast değerleri yazılımla çıktığı değerler.
    Bu önemli.

Bende LG severim aslında, yukarıdaki resimleri görünce içim gitti vala o ne güzel OSD öle :)

içime kurt düşürdün ya

• quote:

Orjinalden alıntı: pontiac
    ölü piksel için aldığın yerle anlaşmayı dene. hem ayrıca kanuna göre aldığın malı sorgusuz sualsiz 1 hafta içinde geri verme imkanın var. ama ölü piksel çıkacağını zannetmiyorum. (şans işi biraz da)

Yanlış bilgi vermişsin.
    Mağazada görerek ve inceleyerek aldığın elektronik ürünlerde arızalı çıkması veya ambalajının açılmamış
    olması dışında değiştirme şansın yok. Ambalajı açtığında bozuk çıkmışsa değiştirme veya para iadesi alma şansın var.

İnternetten aldığın ürünlerde, ürünü görerek ve test ederek almadığın için 7 gün değiştirme hakkın var.
  • Evet yazılımsal değerler onlar. Fiziksel olarak diğer markalarla aynı.
    Yazılımsalda olsa o oranlarda kontrasta ihtiyacın olabilir. Yani eksi değil artı bir özellik bu.
    Ayrıca LG/Philips LCD panel üreticilerinden biri. Bu da önemli bir avantaj olarak düşünülebilir.
    Değiştirme şansın olabilmesi için alışverişlerini internetten yapmanı tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: ^^AHMET^^

quote:

DİKKAT LG'lerdeki 1500:1 1600:1 2000:1 vs konstrast değerleri yazılımla çıktığı değerler.
    Bu önemli.

içime kurt düşürdün ya

• ya nedir bu ya şimdi bilmeyen bi insan gidip aldığında bu değerlere mi kanıp alıcak gidip alıyosun 2000:1 kontrast die sonra geliosun yok o aslında başka fiziksel değere göre o aslında 700:1 kontrast ayarında bu nasıl iştir ya anlamış değilim.. ne yani benim şimdi monitörüm 2000:1 değil 700:1 mi bunumu demek istiyosun?????

quote:

Evet yazılımsal değerler onlar. Fiziksel olarak diğer markalarla aynı.
    Yazılımsalda olsa o oranlarda kontrasta ihtiyacın olabilir. Yani eksi değil artı bir özellik bu.
    Ayrıca LG/Philips LCD panel üreticilerinden biri. Bu da önemli bir avantaj olarak düşünülebilir.
    Değiştirme şansın olabilmesi için alışverişlerini internetten yapmanı tavsiye ederim.

quote:

quote:

Bu önemli.

içime kurt düşürdün ya

• evet dogru bir yazlılımla kontrast değeri artıyor. Ama geçekten LG monitorlerin rengi diğerlerine göre daha canlı. Bu da gerçek
    Aklı karışacak bir şey yok. Nasıl TN panellerin hepsi yazılımla 16.2M-16.7M renge çıkıyorsa. Kontrastta bu şekilde artıyor. Sonuç önemli
  • ozaman herkez o yazılımla değerlerini arttırsın bu teknoloji birtek lg'demi war ben lg dışında pek 2000:1 oran weren marka görmedim....
  • Evet sadece LG de olan bişey şu anda. Heralde LG kendisi için geliştirdi ben başka markada görmedim.
    Ayrıca üzülcek bişey yok bence LG en iyi görüntüyü veren LCD. Bende LG almak üzere gitmiştim
    Hyundai aldım ama gözüm LG lerde kaldı belki satıp LG alırım.
    En net ve canlı rengi veren LCD ler LG marka.
    Kötü bi tercih değil yani, sıkıntı yapma kendine ii seçim yapmışsın bence :)

quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

ya nedir bu ya şimdi bilmeyen bi insan gidip aldığında bu değerlere mi kanıp alıcak gidip alıyosun 2000:1 kontrast die sonra geliosun yok o aslında başka fiziksel değere göre o aslında 700:1 kontrast ayarında bu nasıl iştir ya anlamış değilim.. ne yani benim şimdi monitörüm 2000:1 değil 700:1 mi bunumu demek istiyosun?????

quote:

Evet yazılımsal değerler onlar. Fiziksel olarak diğer markalarla aynı.

quote:

quote:

Bu önemli.

içime kurt düşürdün ya

• Bu gün 22" geniş ekranlar bu kadar ucuzlamışken LG L1970HR alınır mı?
  • hayır alınmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Bu gün 22" geniş ekranlar bu kadar ucuzlamışken LG L1970HR alınır mı?
  • Bugün Lcd 22" ler bu kadar ucuzlamışken galiba gidip 1970 Hr-Bf yi alacağım. Vatanda gidip bulabildiğim2 ürün var biri samsung 932B+ diğeri de bu Lg 1970...

Bir kez ölü piksel çıktı geri verdim; bugün de yenisini alacağım. WideScreen çok sevmiyorum, işim çok yazı okumakla alakalı olmasına rağmen bunu almaktan başka bir çıkar yol bulamadım. Görsel şeylerle de oldukça fazla uğraştığımdan ve oyun da sevdiğimden bu monitörü tercih ediyorum.

Monitörle ilgili başka bir kritik vs. de bulamadım malesef.

Son olarak eğer itirazı olan varsa lütfen hemen söylesin vazgeçeyim; yoksa sonsuza kadar susalım :)

Not-Düzeltme: İlk mesajım ve merhaba heppinize; ayrıca daha önce yazanların söyledikleri olduıkça işime yaradı bunun için de hepinize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeeVanCleef -- 26 Kasım 2007; 15:13:13 >
  • Bir de Lg 1960 Tr-Bf modeli gelmiş şu anda. Hr-Bf ya da Tr-Bf arasından birini seçme durumundayım. Kullananların tavsiyelerini alabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.