Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (741. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özellikle, malum iktidarla birlikte her alanda olduğu üzere internete de varolanların yanında yeni kısıtlamalar/yasaklar getirildi. "Yetişkinlere" hitap eden sitelerden tutun da siyasi ve ideolojik açıdan muhalif
    sesleri duyabilmek adına dns'lerle oynarak arka kapıdan girebiliyorsunuz. Tabii bir çok yasadışı denebilecek siteye de... Umarım bu yazdıklarımın size zararı olmaz, zira (ölçülü) "cehalet" mutluluktur.
    En revaçta olanları Google'un meşhur dns'si ve OpenDNS projesidir...

Düzenleme: Biraz yumuşattım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 30 Ekim 2013; 11:57:07 >
  • ataoz64 A kullanıcısına yanıt
    Al dostum , sabah sarjdan cekmistim ve edge e aldim , ekstrem bisi yapmadim zaten uygulamalardan anlarsin gunluk kullanim(isim vardi pek bakamadim telefona , resmi attiktan sonra 3g ye gectim ve gece yetmedi :/) whatsapp ve arada internet o kadar ona ragmen anca 1 gun kullandirir tahmini
     LG G2 ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverickoe

Slimport HDMI kabloyu nereden bulabilirim tavsiyesi olan var mı link atabilir misiniz?

DX.com
    Green Link Converter Android Converter Connector Data Charger Adapter
    http://dx.com/p/slimport-to-hdmi-adapter-for-google-nexus-4-lg-optimus-g-pro-fujitsu-arrows-tab-black-244142
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Slimport HDMI kabloyu nereden bulabilirim tavsiyesi olan var mı link atabilir misiniz?

http://dx.com/p/slimport-to-hdmi-adapter-for-google-nexus-4-lg-optimus-g-pro-fujitsu-arrows-tab-black-244142

Hocam bu site güvenilir mi çok bekletmesin bizi. Bir de 40 tl
  • tahirlacin T kullanıcısına yanıt
    Micro usb kablo alip cevirebilirsiniz ama tavsiye etmem , hatirladigim kadariyla apple 1 amperle doldururken lg 1.8 amperle dolduruyor . Piliniz hem gec dolar hemde zamanla oldurebilir . Cok zorda kalmadikca kendi sarj aleti disinda cihazlari kullanmayiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

sizlere tek bir sorum var bu telefon ile ilgili. Kamerası diğer telefonlara kıyasla nasıl? Mesela bir note2 yada S3'den iyimidir? En azından yakınmıdır? Çünkü şu ana denediğim en kaliteli kamera note2 deydi.. Bende de Lg L9 olduğundan aradaki büyük farkı görmezden gelmek çok zordu..

G2 sinin kamerasını diğer telefonlarla kıyaslayan var mı aranızda?

benim amcaoğlunda note 2 var ikimizde aynı noktada çekim yapmıştık note 2 daha iyi çekiyordu

Tesekkur ederim degerli yorumunuz icin, peki aralarindaki kalite farki cokmuydu? Mesela Lg nin L serisi kameralari, note2 nin yaninda yerlerde kaliyordu.. note2 batarya suresi ve kamera olarak ustun mu yani g2 den

• tahirlacin T kullanıcısına yanıt
    Genelde micto usb yi iphone a ceviriyorlar ama tam terside vardir.diye dusunuyorum :) elektronikcilerebakmak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Özellikle, malum iktidarla birlikte her alanda olduğu üzere internete de varolanların yanında yeni kısıtlamalar/yasaklar getirildi. "Yetişkinlere" hitap eden sitelerden tutun da siyasi ve ideolojik açıdan muhalif
    sesleri duyabilmek adına dns'lerle oynarak arka kapıdan girebiliyorsunuz. Tabii bir çok yasadışı denebilecek siteye de... Umarım bu yazdıklarımın size zararı olmaz, zira (ölçülü) "cehalet" mutluluktur.

kopya yapıştır

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Batarya suresi olarak kesinlikle ustun bence :) gerisi kafa kafaya gibi , bataryalari yaklasik ayni gucte ama sanirim full hdekran ve s800 islemci cok sarj yiyor , note 2 de hic ekrani kistigimi 3g kapattigimi hatirlamam ama bu telefonda kontrol altinde tutuyorum hep :D
    Edit : kafa kafaya derken eksi bir yonu kesinlikle yok tam tersine islemcibaya hizli telefon yag gibi , note 2 den gecerken bu kadarini beklemiyordum :) sadece kameraya bir update lazim ve bence ele cok daha kaliteli bir his veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.can123 -- 30 Ekim 2013; 12:10:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NARUTOO

Wireless dns ayarı nasıl değiştirilir arkadaşlar 8.8.8.8 - - 8.8.4.4 yazıyorum ama kaydet tuşu aktifleşmiyor yardım

8.8.8.8,8.8.4.4

şeklinde yaz
  • quote:

quote:

quote:

Güvenilir. Çin'den gönderecekler 1 ayda gelir. Burada daha ucuzunu bulursanız buradan alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Hocam ne yaptiniz ne ettiniz sözü iktidara siyasete getirdiniz gözünüzü seveyim bari burda siyaseti karistirmayin istedigin yere giriyosunuz. Daha ne olsun hatta denizin 62 metre dibinden giriyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viranufuk -- 30 Ekim 2013; 12:23:09 >
  • Arkadslar browser da masaustunu surekli isaretlemek zorundamiyiz baska tab acarken yada programa her girdigimizde
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    Mesajı editlemişsiniz, bu nedenle benim aşağıdaki mesajın da hükmü kalkmış oldu; siz kendi yazdığınız mesajlara dikkat edin lütfen, bir sıkıntı olursa adminler gereğini yaparlar...

"Haklısınız, insan biraz da politik bir canlıdır arada kaçıyor, kusura bakmayın."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 30 Ekim 2013; 12:28:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

sizlere tek bir sorum var bu telefon ile ilgili. Kamerası diğer telefonlara kıyasla nasıl? Mesela bir note2 yada S3'den iyimidir? En azından yakınmıdır? Çünkü şu ana denediğim en kaliteli kamera note2 deydi.. Bende de Lg L9 olduğundan aradaki büyük farkı görmezden gelmek çok zordu..

G2 sinin kamerasını diğer telefonlarla kıyaslayan var mı aranızda?

benim amcaoğlunda note 2 var ikimizde aynı noktada çekim yapmıştık note 2 daha iyi çekiyordu

Tesekkur ederim degerli yorumunuz icin, peki aralarindaki kalite farki cokmuydu? Mesela Lg nin L serisi kameralari, note2 nin yaninda yerlerde kaliyordu.. note2 batarya suresi ve kamera olarak ustun mu yani g2 den

bataryası iyi ama kamerası kötü note 2 den
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Güvenilir. Çin'den gönderecekler 1 ayda gelir. Burada daha ucuzunu bulursanız buradan alın.

tşk
  • Hocam gercekten note 2 kullandiniz mi? G2 nin bataryasi note 2 nin yanindan gecemez .... samsungdan nefret ederim ama batarya konusunda esinlikle lg yi rahatlikla geride birakir

• ten_don T kullanıcısına yanıt
    Aslında, 'insanız' demek demek istemiştim.
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Boşver dostum 1 kere de anlanacak şeyi 10 kerede anlamıyorlarsa sorun sende değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 30 Ekim 2013; 12:45:58 >
  • Arkadaşlar dün yazmıştım konuya yine yazıyorum telefondaki takılmalardan şikayetim vardı. Resetledim fakat yine aynı bence arayüz optimizasyonuyla ilgili bir sorun var çünkü telefonda ısınma yada batarya olsun hiç şikayetim yok. Bugün xda dan bir kaç konu karıştırdım ve evet videolarla beraber göstermişler takılmaları linkini vereceğim. Bende takılma en çok mesajlar ve rehber bölümünde mesela rehbere girip oradan çağrı kayıtlarına oradan arama kısmına ve rehbere olan geçişlerde çok kasılma oluyor bunu ne zaman yapıyor tabiki home tuşuna basılı tutup arka plandaki tüm uygulamaları kapatınca oluyor ama ram temizleme değil bu işlem bildiğiniz en son kullanılan uygulamaları temizleme. Bence bu normal değil. Telefonu alalı 3 gün olacak Teknosadan alındı telefon. ürün değişmini Teknosa mı yapar yoksa Servise mi gönderirler. Eğer onlar servise göndereceklerse onlara vermez direk ben gönderirim servise

takılma videoları
    YouTube
    Обзор LG G2 (производительность)
    http://youtu.be/J770fgFcG3Q#t=108

YouTube
    http://youtu.be/J770fgFcG3Q#t=178

YouTube
    http://youtu.be/J770fgFcG3Q#t=225

YouTube
    http://youtu.be/J770fgFcG3Q#t=389

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 30 Ekim 2013; 12:40:08 >
  • 
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.