Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (739. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüketicinin ulaşıp güvenle aldığı fiyat ürünün fiyatı değilmidir yani siz 1435 tl ye almıssınız telefonu ve ürün türkiyede garantili zaten telefon cıkalı 1 ay olmus 165 tl daha ucuza almıssınız bu ürünün fiyatının 4 5 ay düşmeyeceği hala teknosada 1600 tlye satıldıgı için fiyatın cihazının ucuzlamayacagı anlamına mı gelır. sırf lg türkiye garantisi altında diye telefona 150 tl fazla verilirmi ikincisi sizin aldıgınız cihaz lg türkiye garantili olmuyomu? kişisel görüşüm cıhazın 1300 tl seviyelerinde (1320 -1370) basarı garantili olarak cok rahat alınabılecegı yonunde talep artarsa fiyat düşmez evet ama lg türkiyede pazar payını artırmak ıstıyosa kı bunu acıkladılar catır catır da dusururler ocak ayına fılan kalcagını dusunmuyorum teknosadakı fıyatta 1499 1530 seviyelerine gelicektir saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyigit55 -- 30 Ekim 2013; 9:37:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

çalısan uygulamaları ve ram kullanımını göstren bır kaç SS görebilirmiyiz G2 kullanıcılarından kardesımde S4 var calısan hıc bır uygulama yokken telefon ram kullanımı 1400 -1500 kullanılan bosta 500 600 mb gıbı gözüküyor

benim genelde boşta olunca 1.1 gb boş oluyor yük altında 400-600 mb civarı .. tabiki bir çok saçma sapan işe yaramayan hizmeti kapattım anca öle oluyor .. buyrun ss
     LG G2 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavvrick -- 30 Ekim 2013; 9:39:56 >
  • merhaba. internette gezinebilmeme rağmen (ekşi sözlük, bbc, vesaire), whatsapp uygulamasında veri alım/gönderimi olmuyor, facebook uygulamasında online üyeler görünmüyor, android marketten uygulama yüklenemiyor. neden olabilir? (not: wifi ile bağlanınca bu sorunlar yok, sorun sadece şebeke internetiyle bağlanınca var).

edit: bağlantı ayarlarından avea wap seçiliymiş. bunu avea internet yapınca, ve de "dolaşımdayken veri" seçeneğini seçince sorun düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi in science we trust -- 30 Ekim 2013; 9:46:49 >
  • 64 Bit Windows 7 Lg pc suite'de hata veriyor. Bir türlü telefonu görmüyor. Sayfalarca okudum ancak çözüm göremedim,varmı bunun bir çözümü arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndartain

merhaba. internette gezinebilmeme rağmen (ekşi sözlük, bbc, vesaire), whatsapp uygulamasında veri alım/gönderimi olmuyor, facebook uygulamasında online üyeler görünmüyor, android marketten uygulama yüklenemiyor. neden olabilir? (not: wifi ile bağlanınca bu sorunlar yok, sorun sadece şebeke internetiyle bağlanınca var).

Şebekenizle ilgili bir sorundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ sorix,mavvrick
    şimdi Gnexus kullanıyorum daha önce Nexus 4 kullandım bu telefonları G2 ile kıyaslamak yanlıs olur ama Nexus 4 bos ram miktarı 1400mb gezıyor onu merak ettiğim için sormustum teşekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

64 Bit Windows 7 Lg pc suite'de hata veriyor. Bir türlü telefonu görmüyor. Sayfalarca okudum ancak çözüm göremedim,varmı bunun bir çözümü arkadaşlar ?

Windows 7 ve 8 de driveri kurulumunda Problem olabiliyor. Windows 7 driveri problemi diye arttıran bulabilirsin.

• http://www.pdateknoloji...f-beyaz-renk_44603.html

Bu kılıftan 1 tanede hediye geldiği için elimde 2 ad oldu birini satmak istiyorum beyaz renk 25 tl.. yilmazari02@hotmail.com
  • bu gün nfc olayını araştırırken bi kaç bi şey öğrendim sizlede paylaşmak istedim benim kredi kartım maxsimum bu diyeceklerim iş bankası için geçerli

sim kartınız nfc uyumlu sim kartla değiştirmeniz
    türkcell operatörünü kullanmanız (sadece (iş bankasında sadece türkselde çalışıyor)
    türkcell cüzdan taahhütnamesini imzalamanız
    Maximobil adında bir program yüklemeniz
    kötü yanı master veya viza kart farketmeksizin en fazla 35 tl lik alışveriş yapmamamıza izin veriyor

herhangi bir kartı tanıtmak içinse kartın nfc uyumlu olması gerekiyor nfc yi açıp kartı telefonun üst kamerasının olduğu bölgeye yaklaştırmanız yetiyormuş ama benim hiç bir kartıma cihaz tepki vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

@ sorix,mavvrick
    şimdi Gnexus kullanıyorum daha önce Nexus 4 kullandım bu telefonları G2 ile kıyaslamak yanlıs olur ama Nexus 4 bos ram miktarı 1400mb gezıyor onu merak ettiğim için sormustum teşekkur ederim.

nexus 4 saf android kullandığı için fazla şişmiyor g2 de şişiren şeyler arka planda sürekli lg ye özel yazılımlar yüklü, gözle takip açık vede sensörler sürekli arka planda açık o yüzden rem miktarı şişiyor ama bi zararı yok 200 mb kalsa dahi cihazda bi sıkıntı olmaz lg güzel optimize ediyor cihazlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 30 Ekim 2013; 10:00:18 >
  • gunaydın arkadaşlar
    bende lg g2 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Telefon kargoda ve birazdan gelecek. Nelere dikkat etmem gerekir?
    Ölü pixel sorgulamak için hangi kodu yazıyorduk?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Wireless dns ayarı nasıl değiştirilir arkadaşlar 8.8.8.8 - - 8.8.4.4 yazıyorum ama kaydet tuşu aktifleşmiyor yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARUTOO -- 30 Ekim 2013; 10:12:45 >
  • herkese merhabalar ben ıphone 4 ten lg g2 ye geçtim çokta memnunun fakat ıphone 4 kullandığım için evimde işyerimde arabamda ıphone4 sarj aleti mevcut.bu şarj aletini lg 2 ye uyumlu hale getirecek bir aparat varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

Ölü pixel sorgulamak için hangi kodu yazıyorduk?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Bi kaç sayfa geriye doğru okursanız bulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirlacin

herkese merhabalar ben ıphone 4 ten lg g2 ye geçtim çokta memnunun fakat ıphone 4 kullandığım için evimde işyerimde arabamda ıphone4 sarj aleti mevcut.bu şarj aletini lg 2 ye uyumlu hale getirecek bir aparat varmıdır?

iPhone adaptörünün ucuna microusb data kablosu takarsanız telefonunuzu şarj eder.
    Orjinal iPhone adaptörü 1A çıkış verdiği için tek handikap biraz yavaş şarj olur telefonunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

http://dx.com/p/micro-5pin-to-usb-female-otg-data-cable-black-129671

DX

Kafadan 15 gün beklemek lazım gelsin diye hocam ya.Fiyatı iyiymiş tabi o ayrı da.

fiyat nasıl iyi onu anlayamadım ... ülkemizde daha ucuza satılıyorkenhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/usb-otg-kablo-s3-note-2-xperia-uyumlu-micro-95592642?id=95592642

Biraz daha ararsak 50 kuruşa da buluruz.Orada da 1 dolar zaten. 2 Liraya gelir.1 Lira için ucuz pahalı muhabbeti yapmıyorum ki ben :) Ayrıca sizin koyduğunuz ürünün alt kısmına iyi bakın 3,50 TL de kargo ücreti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 30 Ekim 2013; 10:30:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NARUTOO

Wireless dns ayarı nasıl değiştirilir arkadaşlar 8.8.8.8 - - 8.8.4.4 yazıyorum ama kaydet tuşu aktifleşmiyor yardım

Dns i yazdıktan sonra şifre kısmına wireless şifreni tekrar yaz kaydet tuşu aktif olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Orijinalden alıntı: tahirlacin

herkese merhabalar ben ıphone 4 ten lg g2 ye geçtim çokta memnunun fakat ıphone 4 kullandığım için evimde işyerimde arabamda ıphone4 sarj aleti mevcut.bu şarj aletini lg 2 ye uyumlu hale getirecek bir aparat varmıdır?

iPhone adaptörünün ucuna microusb data kablosu takarsanız telefonunuzu şarj eder.
    Orjinal iPhone adaptörü 1A çıkış verdiği için tek handikap biraz yavaş şarj olur telefonunuz.

cevap için teşekkürler adaptörden bahsetmemiştim iphone4 data kablosundan micro usb dönüştürücü varmıdır?
  • quote:

Wireless dns ayarı nasıl değiştirilir arkadaşlar 8.8.8.8 - - 8.8.4.4 yazıyorum ama kaydet tuşu aktifleşmiyor yardım

Dns ayarını degisiklik yapınca negibi artıları oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mak06

quote:

Dns ayarını degisiklik yapınca negibi artıları oluyor

Yasak sitelere girebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.