Yüzbaşı
24 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 63 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, sorunum ile alakalı daha önce açılmış konuları inceledim ama artık olmyormuş apple imzaları kapatmış. Şöyle ki iphone 6s 10.1.1 sürümünü kullanıyordum. Yanlışlıkla ios 12.4 e güncelledim.Şimdi şebeke sinyalinde inanılmaz bir eksiklik var normalde telefonum evin her yerinde çekerdi şimdi saadece bazı bölgelerde çekiyor üstelik Vodafone yanımda uygulamasından 4g ve 3g yi kapatmama rağmen 2G de bile sinyal çok zayıf ne arama yapabiliyor ne de alabiliyorum ne de adam gibi telefonda konuşabiliyorum. Kıdemli ve bilgili arkadaşlardan konuya hakim arkadaşlardan rica ediyorum. Eğer imzası kapanmamış operatör sürümü varsa(vodafone için) burada bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum. Zira gül gibi tertemiz telefonum birden çöp oldu. Apple ı bu tarz telefonu eskitme politikası yüzünden kınıyorum. Şunu anladım ki huylu huyundan asla vazgeçmeyecek. Bu firma kullanıcılarına illa bedel ödetmek istiyor sürekli yeni telefon aldırma peşinde. Bu şekilde bir satış politikası izlemek insanları resmen haraca bağlamak demektir.
7 aydır hattımda kalan TL miktarı olan 29 TL 80 kuruşu iade etmediler.Üstelik Bilgi Teknoloji Kurumuna defalarca dilekçe ile başvrumama rağmen iade ettik kontrol edin ya da edeceğiz ya da banka bilgilerinizi tekrar tekrar gönderin gibi oyalayıcı enstürmanlarla süreci geçiştirdiler.Sakın bu operatörde paranız kalmasın alamazsınız resmen el koyuyorlar.
telefonum iphone 6S restore yapmak için dfu moda aldım sonra orada kaldı bir türlü yazılımı yükleyemiyorum 9.3.2 de 3194 hatası alıyorum 10.1.1 de ise 3014 hatası alıyorum not güncel sürümüm 9.3.2
Z3 & NOTE 4 & S5 & LG G3 & M8 BUNLAR ARASINDAN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM? daha önce lg g2 kullandım iphone 4s iphone 5s kullandım note 2 kullandım.
LG g2 de baya problem gördüm şebeke sorunu kamerası kötüydü seside çok iyi değildi
note 2 fena sayılmazdı şarj yüzünden note 2 yi satmıştım. onun dışında problemi yoktu
iphone ları satmamın sebebi ise güncellemeden kaynaklanan yavaş çalışmaydı.
Şimdi sizlere soruyorum hayatımda sony kullanmadım almalı mıyım sorunları nedir lütfen adil bir şekilde cevaplayınız sizden istirham ediyorum çok zengin bir insan değilim sürekli telefon değiştiremem en sağlamı nedir her açıdan?
Ipad mini retina için Manuel apn ayarı ve otomatik 3G yi kapatma tweak i var mı? Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum
Retina ekranı iPad mini için en iyi iOS sürümü hangisi ? Şuan iOS 7.0.3 teyim hafif takılmalar oluyor
http://www.biteknoloji.net/wp-content/uploads/2013/10/Samsung-Galaxy-S5-3D.jpg

http://cdn.teknolojioku.com/data/news/1/1382010256_galaxy-s5-render.jpg

Samsung tarafından düzenlenen MWC 2014 etkinliği yaklaştıkça heyecanlanmamak elde değil maalesef; çünkü söylentilere göre Galaxy S5, düzenlenecek olan MWC 2014 etkinliği ile gün yüzüne çıkacak.

Şubat ayında düzenlenecek olan bu etkinliğe her ne kadar kısa bir süre kalsa da, Galaxy S5'in bünyesinde bulunduracağı donanımsal parçalar konusunda tahminler gelmeye başladı bile. Bizler de en olası özellikleri birleştirdik. Liste aşağıdaki şekilde;

2560 x 1440 çözünürlüğe sahip 5-inç ekran

64-bit Exynos İşlemci

4 GB RAM( Bazı kaynaklar ise "4" yerine "3" GB RAM kullanılacağını iddia ediyor.

OIS teknolojisine sahip 16 MP Kamera

Kasa tipi konusunda net fikir henüz bulunmuyor. Yapım malzemesi olarak metal de kullanılabilir, plastik de.

Bir diğer söylentiler ise; Samsung Galaxy S5'in Nisan-Mayıs aylarında satışa sunulacağı veya bizim duyuru tarihi olarak tahmin ettiğimiz ve Şubat ayında gerçekleşecek olan MWC 2014 etkinliği ile birlikte satışa çıkarılması. Umuyoruz ki son yapılan tahmin doğru olur ve Galaxy S5'i kısa süre içerisinde kullanma deneyimini elde edebiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=LDzz82I5Egs Video muhtemel tasarım linki vidyosu
,
http://www.biteknoloji.net/wp-content/uploads/2013/10/Samsung-Galaxy-S5-3D.jpg

http://cdn.teknolojioku.com/data/news/1/1382010256_galaxy-s5-render.jpg

Samsung tarafından düzenlenen MWC 2014 etkinliği yaklaştıkça heyecanlanmamak elde değil maalesef; çünkü söylentilere göre Galaxy S5, düzenlenecek olan MWC 2014 etkinliği ile gün yüzüne çıkacak.

Şubat ayında düzenlenecek olan bu etkinliğe her ne kadar kısa bir süre kalsa da, Galaxy S5'in bünyesinde bulunduracağı donanımsal parçalar konusunda tahminler gelmeye başladı bile. Bizler de en olası özellikleri birleştirdik. Liste aşağıdaki şekilde;

2560 x 1440 çözünürlüğe sahip 5-inç ekran

64-bit Exynos İşlemci

4 GB RAM( Bazı kaynaklar ise "4" yerine "3" GB RAM kullanılacağını iddia ediyor.

OIS teknolojisine sahip 16 MP Kamera

Kasa tipi konusunda net fikir henüz bulunmuyor. Yapım malzemesi olarak metal de kullanılabilir, plastik de.

Bir diğer söylentiler ise; Samsung Galaxy S5'in Nisan-Mayıs aylarında satışa sunulacağı veya bizim duyuru tarihi olarak tahmin ettiğimiz ve Şubat ayında gerçekleşecek olan MWC 2014 etkinliği ile birlikte satışa çıkarılması. Umuyoruz ki son yapılan tahmin doğru olur ve Galaxy S5'i kısa süre içerisinde kullanma deneyimini elde edebiliriz.

Video muhtemel tasarım linki videosu
retina ekranlı şarj sürelerini paylaşır mısınız? full 4G modunda ve full Wifi modunda ayrıca kullanılan uygulamalar ve parlaklık değerlerini yazarsanız memnun olurum
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Vodafone
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.060
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 49.416 (Bu ay: 74)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 99 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.