< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LG G2 ANA KONU (5658. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
En son babam kullanmıştı, çok takılıyordu, galiba ısınmadan wifi si bozulmuştu, güzel telefondu çok severek kullanmıştım.
-
Bir ara candy crush oynamaya çok takılmıştım. Telefon çok ısınıyordu, farkındaydım ama zararı dokunacağını hiç tahmin etmiyordum.
Sonra tuhaf şekilde kapanmalar, garip hatalar verdi bir iki gün. Arkasından hiç açılmaz oldu. Rehberlerim, mesajlarım, fotoğraflarım,
hepsi içinde yedeksiz kaldı. Klasik endüstriyel eskitme arızası, işlemcinin pinlerinin lehimleri eriyip deforme olmuş, kısa devre yüzünden
makine çalışmıyormuş. Servis yeni anakart takma bedeli olarak güncel bir cep telefonu parası istemişti. Tamire hiç yanaşmamıştı.
Tamir edecek başka da kimse bulamamış ve güzelim G2'mi çekmeceye kaldırmıştım. :(
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X