Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5658. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.144
Cevap
483
Favori
3.851.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56545655565656575658
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hala kullanan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.

Benim ekran parcalanmiati en son, hala duruyor. Kullanilabilir malzemeleri vardir muhtemelen. Gercekten ihtiyaci olana verebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanırsam 2015-2016 yıllarında yaz tatilinde çalışmamdan gelen parayla bu cihazı almıştım. Sanırım kendi paramla aldığım ilk telefondu. Galaxy ace 5830i den geçmiştim. Bu geçiş 5830i yüzünden kansere yakalanma ihtimalimi bitirdi. Telefonlarımın dış görünüşüne karşı takıntım var sürekli siler temizlerim. G2’yi de silerken ahizeyi temizlerken ahize bulunan yere bildiğin kağıt yapıştırmışlar o elime geldi ve ahize kısmında bir delik oluştu. Ghost screen yaşadım mı hatırlamıyorum bir takım nedenlere servise verdim. O zamanlar LG servislerine düşeni Allah kurtarsın diyorlardı. Neyse birkaç ay sonra para iadesi alabildim. Oradan gelen parayla da j7 2016 aldım. Doğru düzgün kullanamadım telefonu ama kullandığım en klas telefondu. Likit tuşuna bastığımda kapanma efektine hastaydım. Kilit ve ses açmanın arkada olması cihazı müthiş havalı yapıyordu bence. Ayrıca samsungun berbat touchwiz arayüzüne göre akıcılığı ve kişiselleştirmeleri efsaneydi. Malzeme kalitesi de iyiydi leğen plastiği değildi. Vay be. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim de severek kullandığım ve unutamadığım bir telefondu.

Başlığı görünce hey gidi dedim.

• Etzel45 kullanıcısına yanıt
    E250 deki klaslık geldi aklıma şak diye açar kapatırdık sürmeli kapağı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56545655565656575658
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.