Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (740. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

Ölü pixel sorgulamak için hangi kodu yazıyorduk?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Bi kaç sayfa geriye doğru okursanız bulursunuz

hocam ben zaten 90 lı sayfalara kadar okumuştum. Şimdi de geriye dogru okumaya çalışıyorum. Akşama kadar teli incelemem lazım. Ödeme akşam onaylanacak. O sebepten sordum. Birde iş yerindeyim iş güç tam bakamıyorum. İlk alımda özellikle dikkat etmem gereken birşey var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dealextreme' den şeffaf silikon kılıf aldım.
    Gelmesi 20 günü buldu.
    Ancak kılıfın telefonu sarması, delikleri ve kıvrımlarının oturması 10 numara 5yıldız.
    Fiyatı 2,5 dolardı.
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok önemli problemlerim var
    1 - internet bağlantısı h+ olmuyor normal mi ?
    2- whatsapp clash of clans bbm bağlantı sorunu deyip kapanıyor facebook çalışıyor sorunun ne olduğunu anlamadım
  • Yerinizde olsam bu forumu okumadan almazdım; önceki sorunuzun ve bu sorduğunuzun ve de sormanız gerekenlerin cevapları forumda var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 30 Ekim 2013; 11:33:41 >
  • arkadslar ilk sayfadan cok yararlandım hazırlayanlarını emeg,ne saglık cok tesekkrer..bide su arkadkı tuslarla nasıl recovery e girilio nasıl hard rest yapılıo aralarında ince bir ç,zgi var recovery e gircem die hard reset yapabiliniyormuş ilk sayfada bunları paylaşsak cok iyi olur mutlaka paylasıldı gectigimiz konularda aama ilk sayfada olsa cok iyi olurr
  • quote:

Orijinalden alıntı: scinar

arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok önemli problemlerim var
    2- whatsapp clash of clans bbm bağlantı sorunu deyip kapanıyor facebook çalışıyor sorunun ne olduğunu anlamadım

İnternet bağlantısı H+ görünmez çünkü telefonda 4G bağlantı var ancak aktif değil.O yüzden H olarak görünür 3G bağlantınız.Watsapp'ı ise yeniden yüklemeyi deneyin.Kaldırırken data ve önbellekleri temizleyerek kaldırın.Tekrar kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Orijinalden alıntı: mak06

quote:

Orijinalden alıntı: NARUTOO

Wireless dns ayarı nasıl değiştirilir arkadaşlar 8.8.8.8 - - 8.8.4.4 yazıyorum ama kaydet tuşu aktifleşmiyor yardım

Dns ayarını degisiklik yapınca negibi artıları oluyor

Yasak sitelere girebiliyorsunuz.

Mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Yerinizde olsam bu forumu okumadan almazdım; önceki sorunuzun ve bu sorduğunuzun ve de sormanız gerekenlerin cevapları forumda var...

hocam özür dilerim tam anlayamadım yazınızı birşey sormamıştım ama kılıf aldığım site ile ilgili mi bir sorun var?
  • mak06 M kullanıcısına yanıt

DNS değiştirmenin ne işe yaradığını bilmiyorsanız, zaten ihtiyacınız olmamıştır ve muhtemelen de olmayacaktır, hiç vaktinizi harcamayın :)
  • lütfen biri yardımcı olsun kafayı yiyecem
  • gamegu G kullanıcısına yanıt
    Ben özür dilerim arkadaşım yanlış alıntı yapmışım :) Düzeltiyorum hemen...
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    üstad ne yaptıysam olmadı :(
  • siyah 32 gb bulan var mi ? Hala bekliyorum

• quote:

DNS değiştirmenin ne işe yaradığını bilmiyorsanız, zaten ihtiyacınız olmamıştır ve muhtemelen de olmayacaktır, hiç vaktinizi harcamayın :)

Sen biliyorsun heralde söyle de bizde bilelim

• quote:

Orijinalden alıntı: scinar

arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok önemli problemlerim var

Çok önemliymiş gerçekten; ben de telefon görüşmesi yapamıyorsunuz filan sandım :)
    Söylemiş arkadaş zaten, yani söylemeyle öğrenilecek bir şey değil deneyimle olacak iş, zaten ihtiyacınız olmamış, dalga geçmek için yazmamıştım :)
  • quote:

Söylemiş arkadaş zaten, yani söylemeyle öğrenilecek bir şey değil deneyimle olacak iş, zaten ihtiyacınız olmamış, dalga geçmek için yazmamıştım :)

Dns gerek yok her yere giriyor masaüstü seçeneğini secersiniz dns ayarına gerek yok

• Slimport HDMI kabloyu nereden bulabilirim tavsiyesi olan var mı link atabilir misiniz?
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    Bence onemli arkadasim

• 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.