Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (716. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Innova

Of ulan siyah 32GB'lar ne zaman satışa girecek? Artık çıldıracağım sabırsızlıktan.

LG Türkiye ile;
    Bayramdan önce görüştüm. Bayramdan sonra Teknosa mağazalarında bulabilirsiniz dediler.
    İkinci görüşmemde Ekim sonu itibari ile Teknosa'da satışa sunulacak dendi.
    Bugünkü son görüşmede Kasım'ın ilk haftası cevabını aldım.

Teknosa'yı arayıp sordum. Umutsuz vaka, haberleri bile yok. Artık gelsin de telefon eskimeden kullanalım yahu!

Edüt: Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar alıntılayıp cevaplarsa çok mutlu olurum.

teknosacılar böyle şeyleri pek bilmezler çünkü onlarada bu tür şeylerin bilgisi gitmiyor genelde.

bugünden başlayarak teknosalara stok gelişi başlayacak diyorlardı ama siyah mı beyazmı 16 mı 32 mi net bilgi kime sorsam veremedi.bekleyip görmek lazım.32 lik gelecek o kesin ama renk konusu muamma.tahminimce kasımıda bulabilir siyahların gelmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylan

quote:

quote:

Arkadaşlar 29 ekim sonrası 32 GB LG G2 cihazları Teknosa mağazalarından alabilirsiniz yeni stok gelmiş

Umarım doğrudur. Aradım bi kaç Teknosa mağazasını, sordum ama gelmediğini söylediler. Belki henüz dağıtımı gerçekleşmemiş olabilir.

Sizin kaynak sağlam mı hocam?

Kaynak LG Maramara bölge müdürü :D

Yeterince sağlammış. Peki renk hakkında bir bilgi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

Arkadaslar bu lg kilifi olayi nedir.ben yeni alfim teli.turkcellde kilif vardi ama fiyatlari cok yuksekti.orjinali 120 tl vin mali 85 tlydi almadim.daha ne ekranda jelatin var nede bisey.bu arada gebze center teknisada 32 gblik modeli vardi.eleman bu telin fiyati dusmeyecek artacak dedi.duserse gel ben cebimden farki vericem dedi

ilk çıktığında alıp lg nin bir sitesi vardı oraya girip imei no ile kayıt yaptıran ilk 2222 kişiye orjinal o 120tl lik dediğiniz kılıftan hediye edildi.şuan tabi kalmadı hatta bayram öncesi bitmişti.araya bayram falan girince dağıtımlar aksadı yeni yeni bitmeye başladı dağıtımlar.

her model telefonun fiyatı zamanla düşer ancak bencede uzun bir süre bu telefonun fiyatı düşmez.en azında 4-5 ay düşmez gibime geliyor.ocak sonrası s5 çıkacak diyorlar.çıkarsa ve piyasadaki diğer markaların amiral gemi modelleri fiyatlarında iyice düşüş olursa ancak ozaman yavaş yavaş g2 de de düşüş başlar.o da 50-100tl gibi birşey olur.tabi bu dediklerim lg türkiye garantili cihazlar için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgty89 -- 28 Ekim 2013; 19:46:58 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 29 ekim sonrası 32 GB LG G2 cihazları Teknosa mağazalarından alabilirsiniz yeni stok gelmiş

Umarım doğrudur. Aradım bi kaç Teknosa mağazasını, sordum ama gelmediğini söylediler. Belki henüz dağıtımı gerçekleşmemiş olabilir.

Sizin kaynak sağlam mı hocam?

Kaynak LG Maramara bölge müdürü :D

gene beyaz mi gelecekmis
  • Arkadaslar benim siyah quickwindow kilif bugun geldi. Hic kullanmadan satacagim. Ankara ici elden almak isteyenler ulasabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak06

Sonunda geldi benim kılıf 2000 lerde kayıt olmusdum gelmeyen kaldimi

Bana hala gelmedi

• Arkadaşlar ben 16 GB Beyaz G2 cihazımı yarın almaya gidiyorum. Mecidiyeköyde bu cihazı satan Erhan bey ile görüştüm forumdan bir kaç arkadaşta gidip kendisinden cihaz almış. Erhan bey'in söylediklerini aktarıyorum;

Teknosa cihazları direk LG den temin etmiş ve bir serisinde ölü pixel ve kapak gıcırdaması problemleriyle karşılaşılmış. Başarının kendi ithal ettiği cihazlarda bu problemlerin çok az olduğunu söyledi hatta şu ana kadar çok ciddi cihaz satışı yaptığını ve şu ana kadar hiç şikayetle cihaz dönüşü olmadığını belirtti.

Gelip cihazda istediğiniz testleri yapın en ufak bir problem olursa direk birebir değişim yaparım dedi. 1460 tl world karta 12 taksit imkanıda var. Bana kendisi çok samimi geldi yarın gibip testleri yapıp cihazı alacağım yine burada deneyimlerimi paylaşırım. Gerçi artık teknosaya gelen cihazlarda yeni seridir diye düşünüyorum.
  • Eléctronics kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ayni sorun var ama bazisinda oluyor bazisinda olmuyor anlamis degilim

• Arkadaşlar LG G2 için şarjlı kılıf var mı ? S4 için olan şarjlı kılıfı bir arkadaşta gördüm gerçekten inanılmaz duruyor. Telefona çok iyi prestij katmış sanki s4 değil başka bir telefon : )
  • quote:

Arkadaşlar ben 16 GB Beyaz G2 cihazımı yarın almaya gidiyorum. Mecidiyeköyde bu cihazı satan Erhan bey ile görüştüm forumdan bir kaç arkadaşta gidip kendisinden cihaz almış. Erhan bey'in söylediklerini aktarıyorum;

Teknosa cihazları direk LG den temin etmiş ve bir serisinde ölü pixel ve kapak gıcırdaması problemleriyle karşılaşılmış. Başarının kendi ithal ettiği cihazlarda bu problemlerin çok az olduğunu söyledi hatta şu ana kadar çok ciddi cihaz satışı yaptığını ve şu ana kadar hiç şikayetle cihaz dönüşü olmadığını belirtti.

Gelip cihazda istediğiniz testleri yapın en ufak bir problem olursa direk birebir değişim yaparım dedi. 1460 tl world karta 12 taksit imkanıda var. Bana kendisi çok samimi geldi yarın gibip testleri yapıp cihazı alacağım yine burada deneyimlerimi paylaşırım. Gerçi artık teknosaya gelen cihazlarda yeni seridir diye düşünüyorum.

basarinin getirdiklerini kim satiyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: izbarçogg

Hocam ben de ayni sorun var ama bazisinda oluyor bazisinda olmuyor anlamis degilim

Aynen öyle hocam başka duvar kağıdında denedim oldu, sanırım çözünürlük ile alakalı.
  • quote:

Arkadaşlar ben 16 GB Beyaz G2 cihazımı yarın almaya gidiyorum. Mecidiyeköyde bu cihazı satan Erhan bey ile görüştüm forumdan bir kaç arkadaşta gidip kendisinden cihaz almış. Erhan bey'in söylediklerini aktarıyorum;

Hocam LG Türkiye ofisi distrübütörlük yapmıyor. Cihazlar Başarı gibi distrübütörler tarafından ithal ediliyor. Daha sonra Teknosa gibi perakendecilere satılıyor. Dolayısı ile Teknosa'nın direkt olarak LG'den cihaz alması mümkün değil.
  • quote:

quote:

Hocam LG Türkiye ofisi distrübütörlük yapmıyor. Cihazlar Başarı gibi distrübütörler tarafından ithal ediliyor. Daha sonra Teknosa gibi perakendecilere satılıyor. Dolayısı ile Teknosa'nın direkt olarak LG'den cihaz alması mümkün değil.

LG deki abimizle görüştüm o da doğruladı çok büyük firmalara direk biz yönlendiriyoruz dedi daha küçük işletmelere distribütör vasıtasıyla ulaştırılıyormuş cihazlar. Bende bu insanların yalancısıyım.

Gerçi teknosanın kutularında da BAŞARI yazıyorsa bu tez çürür tabi bakmak lazım
  • quote:

quote:

quote:

LG deki abimizle görüştüm o da doğruladı çok büyük firmalara direk biz yönlendiriyoruz dedi daha küçük işletmelere distribütör vasıtasıyla ulaştırılıyormuş cihazlar. Bende bu insanların yalancısıyım.

Gerçi teknosanın kutularında da BAŞARI yazıyorsa bu tez çürür tabi bakmak lazım

Anladım hocam. Doğru olabilir. Samsung da falan dediğim gibi oluyordu. LG'de farklı olabilir. Zira LG'nin pek çok distrübütörü yok. Kendileri ithal ediyor olabilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

hocam sayenizde şuan 32GB G2'm var dün hemen aradım cevahiri iki tane var dediler koştum gittim aldım telefonu o arada bir kişi almış sonuncusunu size veriyoruz dediler ne kadar doğru bilemem ama sizin sayenizde aldım çok teşekkürler
    @kemalboran

edit: arkadaşlar ayrıca benimkinde gıcırdama sorunu yok

Hayırlı olsun hocam güle güle kullan, arızasız hasarsız.

Düzenleme: Hala Cevahir Teknosa'da stokta var görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 28 Ekim 2013; 20:16:38 >
  • TGOD kullanıcısına yanıt
    kullandıgım wallpaper
     LG G2 ANA KONU
  • tylan kullanıcısına yanıt
    Fiyatı neden daha ucuz acaba? Her yerde 1600 tl değil mi bu alet?

Hayırlı olsun bu arada

• şu kılıf bir tek banamı yanlış geldi ?
  • O degilde bana iki tane gondermisler siyah kiliftan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam

LTE açmak için ROOTSUZ

XDA Developers
    [MOD] Without ROOT activate LTE D80x
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494803

Info 2 [MOD] Without ROOT activate LTE D80x
    Type in dialer:

3845#*802# Telefonda yazınca servis menüsü açılır.

1. Go to LTE-Only - LTE Only'e git
    2. Modem Settings - Modem ayarları
    3. RAT Selection - Rat işte her neyse
    4. Select GSM / WCDMA / LTE auto - Buradan seçmece
    Ahanda bu kadar

İşe yarıyormuş....

Bize LTE yok gelirse diye yazıyom :P
  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.