Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (717. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apathetic

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Orijinalden alıntı: apathetic

Fotoğraflarda biraz sarsinca ya da çekinen kkişi biraz kipirdayinca foto hayalet cekmis ggibi oluyor hep mi boyle benim cihazda mi sorun var? Optik sabitleyici var ama boyle bulanik cekmesi canimi sıktı vesikalık cçektirir gibi kipirdatmadan bekleyin demek de millete alay konusu oldu teknosada incelediğimde cok daha iyiydi kamerasi bir yyardım lutfen sorun benim cihazda ise iade edecegim

Fotograf çekim modlarında hızı hareket eden nesneler için bir mod vardı. Onu açabilirsiniz böyle durumlar için.
    Telefon o modda shutter speed'i arttıracak dolayısıyla bu durum meydana gelmeyecektir.
    Ama bu koşulda fotolarda sıkıntı çıkmaması için ortamın iyi ışık alması gerekir.
    Yoksa Telefon isoyu arttıracağı için grenlenme meydana gelir.

spor modu sanirim o şimdi onu da açtım denedim sonuç aynı ya. gene bulanık haraket eden kısımlar. gündüz deneyeyim bir de bunu.

Arkadasim, karanlik ortamda flassiz tabii ki de oyle olur. Senin istedigini en baba fotograf makinesi bile yapamaz. Gece flassiz cekmek istiyorsan diyaframi uzun sure acik tutman gerekir ki yeterli isik girsin. Ama o durumda fotosunu cektigin her neyse sabit durmasi ve senin de makineyi sabit tutman gerekir. Fotografcilar bu sebeple tripod kullanir. Diyafram acik kalma suresini kontrol edemiyorsan ki bu telefonda edemiyorsun o zaman flas kullanacaksin. Telefon cok iyi dedik de olmayacak seyler beklemenin de alemi yok. Töbe töbe....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenk1nq

quote:

Orijinalden alıntı: mak06

Sonunda geldi benim kılıf 2000 lerde kayıt olmusdum gelmeyen kaldimi

Bana hala gelmedi

Bana da gelmedi halen. Öbür haftayı bulacak zannımca.

• Ücretsiz kılıf olsaydı düşünmeden alırdım ancak şimdi bu şekilde alıp almamak konusunda kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombak2006

Selam

LTE açmak için ROOTSUZ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494803

Info 2 [MOD] Without ROOT activate LTE D80x
    Type in dialer:

3845#*802# Telefonda yazınca servis menüsü açılır.

1. Go to LTE-Only - LTE Only'e git
    2. Modem Settings - Modem ayarları
    3. RAT Selection - Rat işte her neyse
    4. Select GSM / WCDMA / LTE auto - Buradan seçmece
    Ahanda bu kadar

İşe yarıyormuş....

Bize LTE yok gelirse diye yazıyom :P

O mutluluk telefonu reboot edene kadar dostum.Telefon yeniden başlayınca aynı ayarı her seferinde tekrar yapmak durumundayız.Yine de ikide bir reboot etmezsek çözüm çözümdür.

• Arkadaşlar bu google play sorunu bir tek bende mi oldu :(
    http://www.youtube.com/watch?v=UIF-abk-s04
    videosunu çektim çözüm bulamadım sabah çalışıyordu biraz önce denedim çalışmıyor telefonu kapatıp açtım gene aynı diğer herşey çalışıyor bir tek google play çalışmıyor.
    çok morelim bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombak2006

Selam

LTE açmak için ROOTSUZ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494803

Info 2 [MOD] Without ROOT activate LTE D80x
    Type in dialer:

3845#*802# Telefonda yazınca servis menüsü açılır.

1. Go to LTE-Only - LTE Only'e git
    2. Modem Settings - Modem ayarları
    3. RAT Selection - Rat işte her neyse
    4. Select GSM / WCDMA / LTE auto - Buradan seçmece
    Ahanda bu kadar

İşe yarıyormuş....

Bize LTE yok gelirse diye yazıyom :P

Heralde yariyordur denedim
     LG G2 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 28 Ekim 2013; 20:33:19 >
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    En azından ROM'larda sürekli açık olacak hem de datada 4G konuşmada 3G geçişi otomatik olursa ileride güzel olur
  • Hangi rengi tavsiye edersiniz? Ya da kullandığınız renk nasıl, memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyfetop

Arkadaşlar bu google play sorunu bir tek bende mi oldu :(
    videosunu çektim çözüm bulamadım sabah çalışıyordu biraz önce denedim çalışmıyor telefonu kapatıp açtım gene aynı diğer herşey çalışıyor bir tek google play çalışmıyor.
    çok morelim bozuldu

Google play bugün yeni sürüme güncellendi.Tavsiyem uygulamalar menüsünde google play in data ve cache lerini temizleyip çalıştırın.Açılırsa ellemeyin ve ev tuşuna basıp kendiliğinden güncellemesi için 5 10 dakika bekleyin.Düzelmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulut1951

aşırı kaba duruyor bu kılıf seini görüşün nedir

Yanlış alıntı hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBJECTIVE

Arkadaslar benim siyah quickwindow kilif bugun geldi. Hic kullanmadan satacagim. Ankara ici elden almak isteyenler ulasabilir

elden demişsin ama ben yine de yazayım uygun bi fiyata verirsen antepten alıcıyım...(kargo benden tabiki)
  • Arkadaşlar apk sitesi buldum bilmeyenler varsa faydalanabilir oyunlar falan var buyrun:http://www.apkdrawer.com/

Sizinde bildiğiniz oyun, resim, uygulama gibi site tavsiyeniz varsa paylaşın.
  • arkadaşlar şimdi bu telefonda şebeke üzerinden görüntülü görüşmenin yolu yok mu illa uygulamalarla mı olmalı. yani karşıdaki kişi akıllı telefon kullanmıyorsa görüntülü görüşemiyormuyuz detaylı bir cevap alabilirmiyim lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

çok morelim bozuldu

Google play bugün yeni sürüme güncellendi.Tavsiyem uygulamalar menüsünde google play in data ve cache lerini temizleyip çalıştırın.Açılırsa ellemeyin ve ev tuşuna basıp kendiliğinden güncellemesi için 5 10 dakika bekleyin.Düzelmesi lazım.

benim güncellemedi manuel güncelleyebiliyormuyuz
  • quote:

quote:

çok morelim bozuldu

Denedim olmadı bende google play i tamamen kaldırdım. Şimdi nerden yükleyebilirim apk falan var mı ?
  • Google play linkleri arkadaşlar;

AndroidFileHost
    AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers.
    http://www.androidfilehost.com/?fid=23189362627839740

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

quote:

çok morelim bozuldu

benim güncellemedi manuel güncelleyebiliyormuyuz

Benim play store versiyonu 4.4.21

Önce bir kontrol edin diye yazdım.Dediğim gibi play store u açın ve home tuşuna basın, ana ekranda 5 10 dakika kadar bekleyin.Normalde o kadar sürmez ama garanti olsun diye dedim.İllaki güncellenir yani.Ya da yazdığım sürüm numarasına göre google da apk sini aratıp manuel olarak da kurabilirsiniz.

• gzkrn kullanıcısına yanıt
    Cihazda GSM üzerinden görüntülü görüşme imkanı yok maalesef. Ancak Skype, Tango vs yazılımlarla görüşebilirsiniz tabi karşınızdaki kişide de mutlaka bu yazılımların olması gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: ersoykanmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: ersoykanmaz

Arkadaşlar batarya kapagi acilan yani hafiza karti takilan
    g2 cikacakti su an sadece kore demi? Modelin adini bilen
    var mi?

Bilgisi olan var mi

Korede koreye özel çıkmış diye biliyorum bende, malesef bizde ki öyle değil. Bi hafıza kartı taksak 3 sene gider alet.

Acikcasi beni 16-32gb doyurmaz o yüzden cikarilabilir kapak gelirse almayi düşünüyorum.

sizi de aramızda görmek isterdik,

ben şahsen çok üzüldüm,

artık diğer modele

Ustad İnşallah cikarilabilir kapak geldiğinde aliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: haber-ul.donanım

O degilde bana iki tane gondermisler siyah kiliftan

birini bana göndersene
  • 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.