Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (718. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hediye kilif kampanyasina katilamayan kardesime verdim hocam. Yoksa hic dusunmeden verirdim emin olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylan

Cihazda GSM üzerinden görüntülü görüşme imkanı yok maalesef. Ancak Skype, Tango vs yazılımlarla görüşebilirsiniz tabi karşınızdaki kişide de mutlaka bu yazılımların olması gerekli.

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haber-ul.donanım

Hediye kilif kampanyasina katilamayan kardesime verdim hocam. Yoksa hic dusunmeden verirdim emin olun

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzkrn

quote:

Orijinalden alıntı: haber-ul.donanım

Hediye kilif kampanyasina katilamayan kardesime verdim hocam. Yoksa hic dusunmeden verirdim emin olun

teşekkürler...

Ben tesekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir iki şık wallpaper'da benden olsun. telefonda oldukça şık görünüyorlar

LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperX -- 28 Ekim 2013; 21:26:51 >
  • Formda arattim ama bulamadim rehberde hem isim hem numara nasil görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverickoe

Arkadaşlar apk sitesi buldum bilmeyenler varsa faydalanabilir oyunlar falan var buyrun:http://www.apkdrawer.com/

Sizinde bildiğiniz oyun, resim, uygulama gibi site tavsiyeniz varsa paylaşın.

Apkmania bunun üstüne tanımam ben süper bir site güncelleme bile yayinliyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün çok net bir şekilde tespit ettiğim bir durum var:

eğer şarjı geceden koyup şarj olduktan sonra da şarjda bir süre kalmasına izin verirseniz, batarya ömrü çok çok çok farkediyor. şöyle ki

sabah 9dan itibaren sürekli 3g açık ekran yüzde 35 parlaklıkta internete girdim o sırada müzik dinledim vs ve yaklaşık 5 saat kadar sonra bataryam bitti. sonra şarja koydum ve yüzde yüz olunca şarjdan aldım tekrar kullanmaya başladım, ilk 20 dakikada yüzde 15 şarjım gitmişti.
  • mithatcann kullanıcısına yanıt
    evet telefonla hallettim adresim yarım yamalak alınmıştı düzelttiler 1 haftaya yollarız dediler.
  • Arkadaşlar telefonum bugün geldi. Yapmam gereken ayarlar, kurmam gereken önemli programlar var mı? Bir de zaman geçirmek için 1-2 oyun önerirmisiniz?
  • Arkadaşlar usb girişini telefona takarken zorlanan bir tek ben miyim? Alışırım demiştim ama hala zorlanıyorum...

• Telefonumun enteresan sorunu telefonunuzun kıymetinibbilmeniz ve ufak tefek sorunları kafanıza takmamaniz için sizlerle paylaşıyorum tekrar özellikle ikinci dakika sonrasına bakın lütfen Cümbüş orada başlıyor :-) çarşamba değişime gönderiyorum hizlial Ã

https://www.youtube.com/watch?v=2QL81l0wkwg&feature=youtube_gdata_player

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Orijinalden alıntı: recep41

Arkadaslar bu lg kilifi olayi nedir.ben yeni alfim teli.turkcellde kilif vardi ama fiyatlari cok yuksekti.orjinali 120 tl vin mali 85 tlydi almadim.daha ne ekranda jelatin var nede bisey.bu arada gebze center teknisada 32 gblik modeli vardi.eleman bu telin fiyati dusmeyecek artacak dedi.duserse gel ben cebimden farki vericem dedi

ilk çıktığında alıp lg nin bir sitesi vardı oraya girip imei no ile kayıt yaptıran ilk 2222 kişiye orjinal o 120tl lik dediğiniz kılıftan hediye edildi.şuan tabi kalmadı hatta bayram öncesi bitmişti.araya bayram falan girince dağıtımlar aksadı yeni yeni bitmeye başladı dağıtımlar.

her model telefonun fiyatı zamanla düşer ancak bencede uzun bir süre bu telefonun fiyatı düşmez.en azında 4-5 ay düşmez gibime geliyor.ocak sonrası s5 çıkacak diyorlar.çıkarsa ve piyasadaki diğer markaların amiral gemi modelleri fiyatlarında iyice düşüş olursa ancak ozaman yavaş yavaş g2 de de düşüş başlar.o da 50-100tl gibi birşey olur.tabi bu dediklerim lg türkiye garantili cihazlar için geçerli.

satışa cıkalı bir ay olmamasına ragmen 1600 lıradan 1450 lıralara kadar gerıleyen(basarı garantılı) bir telefon için 4-5 ay fiyatı düşmez demek cok dogru olmaz bence.telefon plastık kasa malıyet düşük panel dahil coğu parçası lg tarafından üretiliyor aynı samsung gibi yani bu bağlamda bakıldığında samsung s4 nasıl gerilediyse fiyat olarak bu telefonda o düzeyde gerileyebilir benim gibi bütçesi sınırlı olan arkadaşlar biraz daha bekleyebilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mansurmarsak

Arkadaşlar usb girişini telefona takarken zorlanan bir tek ben miyim? Alışırım demiştim ama hala zorlanıyorum...

başlarda öyleydim sonra alıştım

adaptör prize oturmuyor sanki ya prizi ters çevirsen çıkıyor sizde de öyle mi
  • LG sempatizani olmam bazilari gibi telefonun kusurlarini gormezden gelmeyecegim anlamina gelmez.
    BIraz once radyoyu actim,veri baglantisi da acikti. Cizirtidan radyoyu dinleyemedim. Sizlerde denerseniz sevinirim.

• Arkadaşlar yardım edin telefonu açılmıyor room yükledikten sonra telefon lg yazısında kaldı download mode alıyorum pc görmüyor recovery mode de ise lg yazıyorum öyle kalıyor lütfe yardım edin turkcelle geri götüreceğim garanti dışı kalmıyormuş telefon açılmadığından roomu bulamıyorlarmış
  • ermirza kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de avea kullanıyorum ama sizinki gibi problemli değil. 3g ayarlayınca dalgalanma oluyor bazı yerlerde ama eski telefonumda da olurdu, avea kalitesinden dolayı. Simkartta problem olabilir mi?
  • 3G ayarı nasıl yapılıyor?
  • Telefona format atmak istiyorum fabrika ayarlarına dönmem yeterlimi? yoksa farklı bir yolu var m ?
  • 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.