Router Hakkında Bilgi
Arkadaşlar merhaba, ofiste turktelekomun 5mbit simetrik metro Ethernet var fiber sonlanmış ve huawei swich in 2.portundan internet çıkışı vermişler internetin ip, subnet ve subnet mask bilgileri mevcut
ucuz bir Router ile bu internetten çıkış alabilirmiyiz ?
Tecrübeli Arkadaşlardan Motor Tavsiyesi
Herkese merhaba,
kendime ufak bir scooter almak icin yola çıkmıştım sonra 50, 80cc yetersiz kalır diye 125-150cc bir scooter almaya karar verdim ve ehliyete yazıldım ancak SURUCU kursu manuel vitesli bir motorda eğitim verdi benimde vitesli motosiklet çok hoşuma gitti ve vitesli motosiklet almaya karar verdim
simdi çok anlamadığım ve fiyatların ucmus olduğundan dolayı 2 adet motor arasında kaldım
sizce hangisini almalıyım ilk motor olacak ama İstanbuldayim km yapmış ve karbüratörlü motor alıp trafikte felan sorun yasamak istemiyorum ve olmazsa olmaz şartım ABS
suan CFMOTO 150NK enjeksiyonlu ve ABS
mondial Z ONE İ 150cc enjeksiyonlu ve ABS li
tecrubeli arkadaşlardan yorum yaparlarsa çok sevinirim
Turkcell TV Xtream Kodu Hk.
Arkadaslar merhaba Turkcell Tv+ aboneligim var android box uzerinden apk ile izliyorum ama uygulama cok kotu baska ip tv uyeliklerimi tivimate uygulamasindan ekleyip izliyorum turkcelltv+ in xtream kodu varmidir baska uygulamada izleyebilmek icin
Xiaomi Yazılım Destek
|
E46 3.25İ MOTOR ELEKTRİK TESİSAT HK.
|
Bluetooth Lisansları Hakkında
|
Samsung E Posta 6.0 apk kurulumu
|
LPG Kit seçimi **
|
Hoparlör nasıl seçilir ??
|
Hat degerleri yorumlama
-MI 9 8/128GB -SONY VPC-SB -Samsung 40C6000 -BMW E46 3.25i 192HP |
Ne Parasını Yollayanın Cihazı Bizde Kalmıştır. Ne Cihazını Yollayanın Parası Bizde Kalmıştır. |

Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.529
İkinci El Bölümü Mesajları: 798
Konularının görüntülenme sayısı: 120.765 (Bu ay: 8.677)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 189 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası