Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (715. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende g2 ailesine katildim.ilk izlenimim cok iyi.kurcaliyorum suan.ilk etapta kesfetmem neler var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 29 ekim sonrası 32 GB LG G2 cihazları Teknosa mağazalarından alabilirsiniz yeni stok gelmiş
  • Arkadaslar google playe giremiyorum uzgunuz ne yazikki durdu google play diyor bazen giriyor hizlica atiyo hetkeste boylemi yoksa bende misadece onceden sorun yoktu simdi oldu ????????

• Yeni cikan dead effect diye oyun indirdim. Extreme ayarlarda gram kasma yok. Grafik duzeyi cok yuksek bir oyun. Boyutu da yaklasik 300mb.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

Arkadaslar duvar kagidini ayarladigim zaman resimdeki gibi ustten ve alttan siyahlik oluyor. Bunu nasil tam ekran yapabilirim?
     LG G2 ANA KONU

Aynı sorunu yaşayan yok mu? Hangi resmi denediysem tam ekran olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylan

Arkadaşlar 29 ekim sonrası 32 GB LG G2 cihazları Teknosa mağazalarından alabilirsiniz yeni stok gelmiş

Evet ağırlıklı olarak İstanbul'da. İzmir hala yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

Orijinalden alıntı: mithatcann

Değişim için onaylandı ama 32 gb olduğu için hala gelmedi

geçmiş olsun 32 liği piyasada yok baya beklersiniz gibime geliyor keşke para iadesi isteseymişsiniz olan bi yerden gidip alabilirdiniz

hocam daha dün 32GB aldım cevahir teknosa dan, teknosa nın sitesinde bakarsanız olduğu mağazalar yazıyor oradan direk mağazayı arayıp sorun var mı diye
  • quote:

Arkadaşlar 29 ekim sonrası 32 GB LG G2 cihazları Teknosa mağazalarından alabilirsiniz yeni stok gelmiş

Umarım doğrudur. Aradım bi kaç Teknosa mağazasını, sordum ama gelmediğini söylediler. Belki henüz dağıtımı gerçekleşmemiş olabilir.

Sizin kaynak sağlam mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innova

quote:

Umarım doğrudur. Aradım bi kaç Teknosa mağazasını, sordum ama gelmediğini söylediler. Belki henüz dağıtımı gerçekleşmemiş olabilir.

Ayrıca

LG G2 ANA KONU

12 İSTANBUL ATAŞEHİR BRANDIUM EXXTRA
    13 İSTANBUL MALTEPE CARREFOURSA EXXTRA
  • Google playe girmeyi dener misiniz ben şuanda giriyorum hızlıca atıyor . Benim telde mi sorun var yoksa genel sorun mu ? Eskiden sıkıntı yoktu bugün böyle oldu.
  • N7K kullanıcısına yanıt
    http://www.wallpapersforgalaxys4.com/assets/uploads/gallery_image/Textures/Wallpapers-For-Galaxy-S4-Textures-1.jpg

çok pis bir hava katıyo bu duvarkağıdı tavsiye ederim
  • Arkadaşlar Çanakkale'de bakmadığım yer kalmadı. Hiçbir yerde quick window kılıf yok, hatta bırakın onu başka bir kılıf bile yok. Forumda bir kaç arkadaş orjinal quick windowların 80 TL'den satıldığını söylemişti. Bunu netleştirebilirmiyiz? Ona göre forumdaki arkadaşlarla pazarlık yapacağım
  • işte tam aradığım kılıf bu. Mıknatısı telefona zarar verecek yerede koymamışlar. Gittigidiyorada düşsede bizde alsak

bu arada lg nin hediyesi kılıf bugün geldi. gittigidiyordan aldığım kılıfla arada dağlar kadar fark var. Bu kılıf onunkadar oynak değil daha sabit duruyor
  • eyfetop E kullanıcısına yanıt
    KitKat öncesi güncelleme dalgaları başladı.
    Google Play birçok ülkede güncellendi. Server sorunu olabilir.
  • sizde giriyor mu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innova

quote:

Kaynak LG Maramara bölge müdürü :D
  • maverickoe kullanıcısına yanıt
    aşırı kaba duruyor bu kılıf seini görüşün nedir
  • Arkadaslar bu lg kilifi olayi nedir.ben yeni alfim teli.turkcellde kilif vardi ama fiyatlari cok yuksekti.orjinali 120 tl vin mali 85 tlydi almadim.daha ne ekranda jelatin var nede bisey.bu arada gebze center teknisada 32 gblik modeli vardi.eleman bu telin fiyati dusmeyecek artacak dedi.duserse gel ben cebimden farki vericem dedi

• Sonunda geldi benim kılıf 2000 lerde kayıt olmusdum gelmeyen kaldimi

• quote:

Orijinalden alıntı: aksersen

Merhaba G2-kolikler
    Telefondaki KNOCK ON (çift tıklama) özelliğinin nasıl kapatıldığını bilen vardır kesin aranızda , ben bulamadım da
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Ayarlar genel hareketlerin içinde ilk seçenek

• 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.