|
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (327. sayfa)

-
-
Merhaba, maalesef acilmiyor cihaz. Fatura tarihine baktim, 6 ay yeni dolmus. Teknik servisin gelip TV’yi almasini bekliyorum.
Panel ve anakart sorunlarinda degisim 6 aydi degil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam panel anakart 2 yıl boyunca garanti kapsamındadır -
Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Servise teslim ettim
cihazi, tamir edilecegini soylediler. Gelismeden konuyu haberdar ederim.
Tamamdır hocam,
İyi forumlar. -
3 ay önce aldığım LG C1 Oled i taşınma dolayısıyla açmadım nihayet bu akşam bir aksilik olmazsa servis kuracak, heyecanla bekliyorum:)
Forumda denk geldiğim sorunlar beni korkutuyor umarım sorunsuz güzel bir cihaz kurulumu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 8 Ekim 2022; 11:23:12 > -
Bi’ gelişme var mı hocam, merak ettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugun tv kurulumunu yaptirdim cok sukur. Servis veren kisi ekran koruyucunun olmazsa olmaz oldugunu ve muhakkak temin etmem gerektigini belirtti. Ne dusunuyorsunuz
Servis dönüs yapmadı hala maalesef. Pazartesi ben arayıp bilgi alacağım, bilgilendiririm mutlaka.
Saçmalamış. Ekran koruyucuyu eğer evde panele zarar verme potansiyeli olan biri yada birşey varsa (çocuk, hayvan vs) ozaman düşünülebilir. Yoksa gereksiz.
Tesekkurler istemedim zaten. Oyle test vs de yapmadilar bu seride sikinti yok bugune kadar bir tne bile geri gelmedi dediler😂 C1 icin
yeni bina oldugu icin internet yok baglantilarim olsun guncelleyip bakacagim
Siz destek konusunun ilk sayfasındaki kontrolleri mutlaka yapın hocam. Sorun yaşanmayan hiçbir seri yok, servisin geçiştirmesi olmuş maalesef. Siz dikkatlice inceleyin, en ufak sorun görürseniz birebir değişim, ücret iadesi vb. haklarınız 6 ay boyunca koşulsuz mevcut.
Arkadaşlar Selamlar,
55C1 için hangi duvar aparatını kullanıyorsunuz ? Özellikle marka/model paylaşma şansınız var mıdır ?
-
www.pttavm.com
TV SABİT DUVAR ASKI APARATI 40-55 İNCH - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/tv-sabit-duvar-aski-aparati-40-55-inch-p-267131290
-
Bugun tvyi teslim aldim servisten. Komple oled panel degisikligi yapilmis. Tam 6. iş gününde teslim ettiler, bu kadar hizli tamir beklemiyordum.
Şimdilik sorun yok gibi, ancak 1.5 sene sonra garantisi bitmeye yaklaştığında ne olacak göreceğiz. Cihazin garantisi olmasa cikacak masrafi tahmin bile edemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba c1 oled icin ps5 ayarlarini yapmaya calisiyorum internette sd oyun ayarlari ve hdr oyun ayarlari diye iki secenek var anlamadim
Wifi bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlar, modeme bir kere kablo ile bağlayın tv yi daha sonra otomatik wifi ile bağlanıyor
Sorularınızın cevabı konunun son mesajlarında mevcut hocam.
https://forum.donanimhaber.com/lg-oled-kullanicilari-yardimlasma-ve-kullanici-rehberi-2022-lineup-oled-ex--149640902-205
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 13 Ekim 2022; 23:14:36 >
savas hocam cevabi vermis.Allaha emanet yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X