Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.879
Cevap
150
Favori
463.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yasadiginiz deneyimi okudum, oncelikle gecmis olsun. Ben her ne kadar Lg servisinden basima gelen olaydan sonra memnun kalmis olsam da, bir daha LG tv satin alacagimi hiç sanmıyorum.

Geçtiğimiz aylarda bir arkadasim C1 satin aldi ve kurulumdan 2-3 saat sonra tv’de dikey cizgiler belirdi. Kurulum yapıldığı gün, cihaz servislik oldugu halde LG cok uğraştırdı arkadaşımı değişim için.

Boyle olumsuzluklari okuyup, ustune bir de bu OLED tv’lerdeki sikintilari gorup hatta bizzat yasayinca salondaki Sony 55XF tv’mi daha cok sahiplenmeye basladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Of Monsters and Men

Yasadiginiz deneyimi okudum, oncelikle gecmis olsun. Ben her ne kadar Lg servisinden basima gelen olaydan sonra memnun kalmis olsam da, bir daha LG tv satin alacagimi hiç sanmıyorum.

Geçtiğimiz aylarda bir arkadasim C1 satin aldi ve kurulumdan 2-3 saat sonra tv’de dikey cizgiler belirdi. Kurulum yapıldığı gün, cihaz servislik oldugu halde LG cok uğraştırdı arkadaşımı değişim için.

Boyle olumsuzluklari okuyup, ustune bir de bu OLED tv’lerdeki sikintilari gorup hatta bizzat yasayinca salondaki Sony 55XF tv’mi daha cok sahiplenmeye basladim.

Benim vatanbilgisayar’dan aldığım 48c1’de, 3 gün sonra dikey çizgiler belirdi. Servise cihazı verip para iadesi aldım. Sonrasında forumda Burak hocam’dan yine 48c1 aldım, maşallah diyeyim sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 15 Ekim 2022; 23:9:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Of Monsters and Men kullanıcısına yanıt

Maalesef öyle hocam. İşlem yaptırabilmek için tüketiciler işlerini güçlerini bırakıp haklarını aramak, sorup soruşturmak zorunda kalıyorlar.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun hocam

55cx sahibi olarak ürküttü bu durum

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam. Hiç ürkütmesin. Özellikle 30.000TL altı için korkması gerekenler onlar. 30.001TL ve üstü içinse yine yapılması gereken 15dk lık bir vekalet işleminden ibaret.

Asıl korkması gerekenler tüketiciyi kara listeye alan satıcılar ve buna ortam hazırlayan markalar. İnanın Ticaret Bakanlığı’nın bu konudaki suç duyurularına karşı yaptırımları çok ağır. Bunu da yine diğer açtığım konudan ilerleyen günlerde paylaşıyor olacağım. Zira maalesef forumumuzda da böyle arkadaşlar barınıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 18 Ekim 2022; 20:8:54 >
    Bakanlığa şikayette bulunalım hocam. Takip ediyorum konunuzu

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Açtığım konu üzerindeki bilgilerle cimer üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz hocam. 😊

Eyvallah

• Beyler 65C1 arıyorum temiz

• Ciga1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam kapalı kutu bulma ihtimalin yok şuan,
    LG OLED 65C2 bak derim
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Burak hocam ikinci el temiz arıyorum bütçem max 25 bin onun için 2.el temiz 65c1 bakıyorum

Hocam OLED TV'de 2 el garantisi devam ediyorsa hatasız ve temiz ise alınır onun dışında alınmaz bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciga1905

Burak hocam ikinci el temiz arıyorum bütçem max 25 bin onun için 2.el temiz 65c1 bakıyorum
    Kim 25 bine 65C1 satar hocam Allah aşkına.. beyhude bir arayış

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Eyvallh

Samsung 65” S95B ara ara indirime giriyor, takip edin derim.

• Merhaba, 77" bi oled almak istiyorum, LG 77C14LB'yi gördüm, iyi midir? Kullanıp da yorum yapabilecek ya da başka bir şey önerebilecek var mı?

Teşekkürler

• Neutral Good kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ne fiyattan gördünüz fiyat iyise kapalı kutu ise alabilir
    Hocam bizim şirketimizin LG SAMSUNG SONY mağazalarımızda var hangi model hangi ürün düşünürseniz yardımcı olurum size
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.