< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (329. sayfa)

-
-
Hocam Sony den kapalı kutu var stok var özelden devam edelim yardımcı olmaya çalışıyım size? -
Ok teşekkür ederim ilginize
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Hocam rica ederim, yeni ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Öncelikle geçmiş ve hayırlı olsun hocam.
Diğer yandan bahsetmiş olduğunuz şahıs hakkında, rekabete aykırı satış yapması nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu. Bu ne demek önce onu aktarayım sizlere.
Sattığı ürünler hakkında, benim ürünlerim EVO, benden ürün alanların ürünleri değiştirilecektir gibi ifadeler kullanması, diğer firmaları ve bilhassa o firmalardan ürün alan tüketicileri töhmet altında bırakması ve rekabet kanuna aykırı hareketleri nedeniyle. Bu konu LG tarafında da araştırılıyor ve gelişmeleri yine konu üzerinden aktaracağım size. Çünkü hiçbir firmanın alelade bir bayiisi, Türkiye’nin en büyük forum sitesinde çıkıpta, aslı astarı olmayan bu ifadelerde bulunamaz, bulunursa da sonuçlarına ağır bir şekilde katlanır.
Sizi anlıyorum, zannediyosunuz ki bahsettiğiniz şahsın, bu konuda bir yaptırımı veya etkisi oldu. Halbuki zaten kendisi hakkında yürütülen bir dava süreci (benim haricimde kendisini dava eden diğer üyelerimiz de mevcut) mevcut ve satış kaygıları nedeniyle ciddi anlamda zarar gören “sözde prestijini” sizler vasıtasıyla forumumuzda düzeltmeye, başka bir deyişle kurtarmaya çalışıyor. Zira mahkemeye verin ben de olsam mahkemeye veririm, çok haklısınız şekilde kendini ayrı tuttuğu çokça satış yaptığı üyemiz de mevcut.
Kendisi forum üyelerimizle iletişime geçerek mesaj attıran, sıkıntılı konuları flood (arka arkaya paylaşım) yaparak arka sayfalarda bırakmaya çalışan, tek bir mesaj atmak yerine en ufak sıkıntılı bir paylaşım gördüyse arka arkaya paylaşımlar yaparak sayfayı geride bırakmaya çalışan bir arkadaş. Muhtemelen sizden de aynı istekte ve hatta talepte bulunmuş olabilir. Ancak bunun böyle olmadığını objektif ve net bir şekilde ortaya koymak da bizlerin görevidir.
İyi forumlar,
Savaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam nerden esti kaç ay önceki mesajı editleme işi
evo çıktı kaç aydır pc monitörü olarak kullanıyorum çok memnunum bu yılın iyi ki almışım dediğim iki üründen bir tanesi diğeri de airfryer
-
Hocam yanlışlıkla oldu sanırım
Güzel günlerde kullanın
İyi forumlar. -
Değerli arkadaşlar, daha önce satışını yaptığınız panellerin hepsinin “EVO” olduğunu, sattığınız ürünlerle ilgili sorunların birebir ürün değişimi ile çözüleceğini övünerek yazıyordunuz, hepsinin ekran görüntüsü alındı ve dosyaya konuldu. Boşuna yorulup tek tek güncellemeyin. Yapacak daha önemli işleriniz vardır, onlara odaklanın, haksız rekabet konusunda zamanı gelince kapınızı çalacaklar. Kaldı ki forum veritabanında daha önce neydi ve ne olarak güncellediniz hepsi görünüyor. Kalan zamanınızı daha olumlu işler yapmak için harcayın.
İyi forumlar,
Savaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 26 Ekim 2022; 1:40:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı soruyu bende soracaktım tam Burak bey bildirim gelince şaşırdım açıkçası mesajda neyi güncellediniz merak ettim 6 ay önce ne yazdığını hatırlayamadım tam 🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam özelden yazıyorum size -
Merhaba Burak bey ben hala araştırıyorum
Oled almak istiyorum fakat şimdi de 55c2 den 65 c2 ye bütçeyi ayarlayabilirmiyim diye beklemedeyim ayrıca Oled ile ilgili sorunların devam eden yazılar okumakta açıkçası biraz benim hevesimi kırıyor şimdilik beklemeye devam evdeki lg 32 inç tv ile ..
-
Tamamdır hocam karar verince iletişime geçersiniz yardımcı olurum
İNG kampanyası tavsiye ederim aylık 1250 tl harcama sözü verirseniz işleminiz faizsiz masrafsız bölünüyor -
Evet Arkadaslar üzücü bir şekilde oled tv im arızalandı.
Haziran sonunda aldığım 55g16 maalesef ekran hatası vererek açılmamaya başladı.
Lg Oled ile ilgili tabii ki ilk satın aldığım firma olan Koç Pazarlama ile irtibata gecerek bilgi talebim oldu.
Satın Alma islemi sırasında Burak Bey nasıl yardımcı oldu ise ; aynı mesafe ile gerekli yönlendirmeleri tarafıma yaparak cok yardımcı oldu.
Bu arada +3 YIL garantili bir oled almanın da ne kadar şart olduğu ortaya çıktı.(Daha sonra çıkabilecek arızalara karşı)
1 haftalık bir süreç sonrasında bugün Lg Tarafımdan arandım .
Ürünün artık üretilmediği ve yerine 55g26 temin edileceği bilgisi verildi.
Bu tür değşim süreçlerinin ne kadar sancılı olduğunu bilen birisi olarak muhatap bir firmanın var olduğunu bilmek
ve sorun ile karşılasınca da aynı ilginin devam ettiğini görmek güzel bir deneyim oldu.
Burak Bey e ilgisi için tekrar Teşekkür eder , hepinize +artı garantili günler dilerim.
-
Merhaba,
55' C1 kullanıcısıyım. TV de sesli komut sorunum var. Ne yazık ki tv sesli komutları algılamıyor. Bazen kusursuz çalışırken bazen çalışmıyor. Servis modemde aile korumasını kaldırmam gerektiğini söyledi çünkü ses komutunun modem üstünden iletildiğini iletti. Modemi sıfırladım, güvenlik duvarını kapattım, aile korumasını da devre dışı bıraktım fakat ne yazık ki bir çözüm olmadı.
Komut tuşuna basılı tuttuğumda kumandada kırmızı ışık yanıyor ve asistan devreye giriyor ve dinliyor fakat komutlarımı yazmıyor. Kumandayı tekrar tanımladım. Wifi ve kablolu internet bağlantısı da denedim. TV yi fişten tamamen çekerek yeniden açtım ama bir türlü çözülmüyor. Son yayınlanan yazılım sürümüne güncellenmiş durumunda televizyonum.
Aynı problemi yaşayan bir arkadaşım varsa bana yardımcı olabilir mi, televizyonu alalı 6 ay oldu. Garanti devam etmektedir.
Teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızılkurt -- 26 Ekim 2022; 20:37:33 >
-
Merhaba hocam, öncelikle geçmiş olsun 444 65 43 arayıp servis kaydı yaptırın oradan servis ekibi gelsin inceleme yapsın muhtemelen kumanda yenisi ile değişim olur -
Hocam rica ederim kısa sürede çözülmesine sevindim
Yeni ürünüz LG OLED 55G2 şimdiden hayırlı uğurlu olsun sorunsuzca kullanırsınız inşallah. -
Merhaba arkadaşlar sizce LG 65 C2 mi , Samsung 65QN700B 8k mı (Yada sizlerin önerisi) benim için uygun olur Oyun Sıfır sadece Karasal yayın Netflix ve bazen int. fiyat olarak birbirlerine yakınlar tek aradığım uzun süre sorunsuz kullanmak ve canlı renkler.
-
Merhaba hocam hiç düşünmeden direk LG 65 C2
Bizim şirketimizde 2 markada satılıyor hangi ürün isterseniz yardımcı olurum size
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X