WiFi ye bağlanıyor ama internet erişimi olmuyor mu? Eğer böyle ise bağlı kalsın tv modeme. ayarlar / ağ / WiFi bağlantısı / diğer ağ / gelişmiş WiFi ayarları düzenle kısmından DNS setting kısmına gelin, burda Router da gözüken DNS in aynısını oraya girin. bir deneyin bu şekilde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (326. sayfa)

-
-
Yok hocam hiç bağlanmıyor yuvarlak dönüp duruyor sonra beklenmedik bir hata oluştu diyor. Sıkıntı modemde bence çünkü telefonun internete bağlanıyor tv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorununuzu çözmeye geldim :)
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152042112
-
Wifi bağlantısı olmuyor çözümünü siz biliyor musunuz acaba
Maalesef bilmiyorum başıma gelmedi ama anlattığımı denemenizi tavsiye ederim. Modemin kullandığı kanalı değiştirin, yine düzelmiyorsa teknik servise danışabilirsiniz.
-
Merhaba TV yi orjinal gelen ayarla kullanın piksel düzeltici kendisi her kapanisya zaten gerekli olduğunda yapıyor müdahale etmeyin yani
asla fişini çekmeyin, toplamda 4 saatlik her kullanımdan sonra pixel temizleme yapıyor.
-
55" C1 için en iyi askı Aparatı hangisidir?
Merhaba ben de 77c14 satın aldım, henüz kurulum olmadı.
duvar askı aparatınızı merak ettim, kaliteli bir şey arayışındayım var mıdır bir öneriniz?
-
LG C1 le alakalı sorularım var arkadaşlar
- tvnin parlaklığı düşük diyorlar, gerçekten böyle bir şey var mı? düşük parlak ekranları hiç sevmiyorum ben. ama diğer yandan görüntü kalitesi muhteşeme benziyor
- yanma problemi vs oluyor mu?
- ikinci el almak mantıklı mı
- bu genel bi soru hem ps4-ps5 hem filmler hatta belki de genel PC için kullanmalık hangi TV önerirsiniz eğer bu olmazsa? bütçe maxxxx 20k olur o da en üst yani aslında 15-16kya almayı düşünüyorum bir şey
-
Mrblar lg c2 55 ekran aldım..5 gün oldu alalı... opet kampanyası kapsamında herhangi bir SMS almadım... kaç gün sorna akaryakıt puanı geliyor bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 30 Eylül 2022; 10:21:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben cx almılştım 5 6 AY SONRA GELDİ
-
Sonorous hocam bu markayı tavsiye ederim -
Hocam hayırlı uğurlu olsun 2 yada 3 hafta içinde geliyor bilginiz olsun.
Opet uygulamasını telofonuza indirin direk oraya yükleniyor oradan takip edebilirsiniz -
Teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
Sonorous marka tavsiye ederim -
Hocam rica ederim,
İyi forumlar. -
lg 55g16 ya aramızda masa üstü stand alan var mıdır?
varsa modeli ve uygunluğunu yazarsa sevinirim.
-
Az once fifa oynarken 55b1 bir anda tak etti kapandi ve power reset yaptigim halde artik acilmiyor. Cihaz 4 aylik olmasina ragmen max 50 saat acik kalmistir.
Su an sabit yanan kirmizi isiktan baska hic bir yasam belirtisi almiyorum tvden.
Anakart yandi durduk yere sanirim, gece gece canım sıkıldı.
Ekleme: Biraz arastirma yaptim, B1 ve C1’de benzer problem yasayan oldukca fazla kullanici var. Redditte konusu var, genelde panel degisimine gidilmis. Tv’de ilk kez Lg deneyimleyen birisi olarak hayal kirikligi yasiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 3 Ekim 2022; 0:17:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X