Öyle görünüyor hocam. Başka sitelerde de var ama fiyat biraz daha yüksek. Dolar sürekli yükselişte ama isterseniz 3-5 gün bekleyin belki başka sitelerde indirim olur. Bu arada benim tv akşama doğru geldi ama kuruluma geç kaldık. Yarın kuracaklar görüşlerimi yazarım. |
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (325. sayfa)

-
-
merhaba.önceden sıkıntısız kullanıyordumçne oldu anlamadım.Bula bildiğim tüm hdmı ları denedim.sorun sanırım win 11 onuda format attıktan sonra denicem.Cevabınız için teşekkür ederim.
-
arkadaşlar son sürüm 03.33.11 de bir problem var mıydı? (G1)
bir ara input lag'i artırmıştı bir güncelleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 9 Eylül 2022; 20:37:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55C14 televiyonumda uzun süredir dolby atmos destekli film seyrederken sağ üst köşede atmos yazısı çıkmıyor. Ayarları kontrol etiğimde atmos seçeneği işaretli olarak gözüküyor. Bu sizlerde de aynı şekilde mi, yoksa başka bir ayarı mı var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgufer -- 10 Eylül 2022; 0:45:38 >
Benim Dolby atmos destekle LG 65qned916 TV de de çıkmıyor, Netflixde Dolby vision açıyor Dolby atmos yazmıyor
-
@f0rm3hm3t
hayırlı olsun. askı aparatını nereden ne kadara aldınız?
-
Amazondan aldım kutu içeriğini de çekmiştim.Ben aldığımda 816,66 TL ye gümrük dahil almıştım.
5 günde geldi.
amazon
Invision 37" - 70" Ekranlar için TV Duvar Braketi VESA 200x200mm - 600x400mm Eğimler Fırdöndüler Ultra Güçlü Çift Kol Ağırlık Kapasite Düz Kavisli LED LCD Plazma TV'ler için 50kg (HDTV-DXL)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01AYBLPNA/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rm3hm3t -- 11 Eylül 2022; 20:57:1 >
-
Benim b1 bir kaç gün önce kuruldu. Genel olarak çok memnun kaldım. 65 inç oled muhteşem bir deneyim. Elbette bazı sevmediğim tarafları da var. Bunlardan biri parlaklık seviyesinden kaynaklı sanırım. Genelde sdr videolarda ışıklı parlak sahnelerde beyazlar yeterince parlak olmadığı için grimsi görünüyor ama hdr dolby vision destekli videolarda parlaklık daha bir artıyor o zaman gayet yeterli seviyede oluyor. Yani hdr olmayan videoları izlemek biraz tatsız. Ayrıca bazı çok hareketli, hızlı ve karmaşık sahnelerde (örneğin kalabalık bir savaş sahnesi) insanların çevresinde bozulmalar olabiliyor, bazen de akıcılıkta takılmalar oluyor. Bunun aynısı bizim 12 yıllık samsung c650 lcdde de vardı hala çözülememiş demek.
Bir de piksel temizliğini otomatiğe alma gibi bir ayar bulamadım belli aralıklarla manuel yapmak gerekiyor sanırım ne kadar zamanla yapmak lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 12 Eylül 2022; 4:10:46 > -
Herkese merhaba, geçen sene 77G1 ile Lg kullananlar kervanına katılmıştım.
Simdi kendime yeni bir oda kuruyorum. Oyun odası olucak. pc ve ps5 bağlayacağım, masa 1,85 uzunluğunda.
55 mi önerirsiniz 48 mu? Muhtemelen C1 alıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtcelik -- 12 Eylül 2022; 9:48:12 > -
selamlar bende lg g1 var. bıkar aydır ses sorunu yasıyorum. kulaklık bağlandı diyip tv den yada soundlardan sesi kesip kulaklık ısaretı çıkıyor. çözümü varımdır
-
benim lg g1 de devamlı kulaklık çıkısına alıyor sesi
-
Bu tv'den sonra video kalitelerini daha iyi ayırt etmeye başladım ve şunu farkettim sanki youtube'taki 4k hdr videolar netflix'tekilerden daha kaliteli gibi. yoksa bana mı öyle geliyor? Netflix'teki hdr videolar çok net ve etkileyici değil gibi sanki.
-
hocam merhaba, sizden almadıgım bir LG C1 OLED TV için teklif rica edebilir miyim?
-
Merhaba hocam tam olarak anlamadım?
Neyin teklifini soruyorsunuz? -
-
beyler kablolu kablosuz hiz testi yaptigimda tv 30-40 arası gösterıyor speed teste ama cep telefonumdan yada pc den yaptıgımda hızım 200 gorunuyor bunun sebebi ne olabilir. 5g wifi kanalınıda denedım sonuc aynı
-
uzatılmış garantinin.
-
Hocam özelden devam edelim yardımcı olmaya çalışıyım size -
Merhaba b1 55 kullanıyorum yeni kurulum yaptırdım. Wifi sorunu yaşıyorum wifi ya bağlanamıyorum. Telefondan hotspot yapınca bağlanıyorum sadece. Baya araştırdım ama çözemedim. Çözümü bilen var mıdır acaba teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X