|
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (344. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Selam yazlıga geldim ekranın sag tarafında asagı inem cizgi olusmus.garanti uzatmıstım nasıl yardımcı olursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aramam mı lazım burak bey sizi
Geçmiş olsun hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sali günü iletişime geçin bilgi vereyim size detaylı
Tamam ozelden numaramı yazamadım.
Hocam ben size yazıyorum.
Sali günü konuşalım.
Tamam bende bi pixel temizlik deniyim
Tamamdır hocam.
-
Dokununca gidiyor 5 sn sonra geliyor
sorunu nasıl çözdünüz. Bende de oldu. Uzatılmıs sigortam vardı. Servis gelecek sizce tv değişir mi. Bendekide asagı basınca gidiyor ama oled iz yapmıs hafif hala gözüküyor
gulf sigortanın uzatılmış sigortasından ücretsiz panel yada tv değişimi yapabilen oldumu..
-
maalesef gulf sigorta panel değişiminden benden 30 bin tl para istiyor..tv değişimi yapmıyor. ciddi mağdur oldum. daha önce gulf tan panel değişimi tv değişimi yapabilen oldumu..burak bey sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor
-
2021 Kasım ayında Koç Pazarlama (Burak Bey) dan satın aldığım LG G1 Oled 55 TV'de ekranın ortasında oled yanıkları oluştu. 3 yıl ek sigorta garantisi yaptırmıştım. Bugün firmadan elemanlar gelip TV yi götürdü. Birkaç gün içinde dönüş yaparlar. Panel değişimi yapılacağını en az 1 hafta sürebilecegini söylediler. Bakalım benden ekstra ücret talep edecekler mi?
Siz de bir gelişme oldu mu, ben de benzer problemi yaşıyorum. Benden ücret talep edilirse vermeyi düşünmüyorum. TV yi geri alıp tüketici heyetine basvurmayı düşünüyorum. Öncesinde Burak Bey ile de görüşeceğim muhakkak.
Gelişmeleri buraya da yazarsınız çok iyi olur hocam. Benim de aynı ek sigortadan mevcut, herhangi bir sorun olursa nasıl davranıyorlar bilmek istiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X