|
LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (482. sayfa)

-
-
Sağ olun üstad elektrik fiyatlarının zirve yaptığı şu dönemde 112W ortalama demeniz iyi oldu.Malum elektrikli aletleri çekinerek kullanıyoruz. Fakat TV nin arkasındaki etikette 370W yazması ilginç.
Plazma TV ler 300W-400W olurdu.
-
1 saate harcayacağı enerji maximum 100watt
-
Burak bey merhabalar,
2018 Mart üretimi OLED 65B7V sahibiyim. Vatan bilgisayardan almıştım. Bazı kanalların logoları ve Netflix e ait yanıklar mevcut. Ayrıca bir çok renk ekranın ortalarına doğru spiral bir şekilde tonu değiştiriyor. (kenarlar sarı ortaya doğru yeşil tonları gibi)
Bana yardımcı olmanız mümkünmüdür yada yol gösterebilirmisiniz? Çok teşekkürler.
-
Merhaba hocam,
Garanti uzatması yapıldı mı ürününe?
Yetkili servis ile görüşme yaptınız mı? -
Burak bey cevabınız için teşekkürler.
Bugün servis gelip gerekli kontrolleri yaptı ve panel değişiminin gerekli olduğunu söyledi. Garanti süresi bittiği için 27500 TL'lik bir maliyet söz konusu.
Servis tarafından kaşelenmiş sorunu açıklayan servis formu da mevcut.
Sizin tavsiyelerinize açığım. Çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuestra -- 3 Şubat 2022; 14:12:26 > -
Hocam geçmiş olsun garanti süresi bitti ise ek garantisinde yoksa şuan için yapılacak herhangi bir durum yok.
Bu konuda yaklaşık 30 arkadaşın garanti süresi bitmiş panelleri 1 yıl uğraşma sonucunda değişim yaptık.
Listede ismi olupta panel değişmeyen kaldı mı? -
Arkadaşlar listede ismi olup panel garanti süresi bitmiş panel değişmeyen kaldı mı??
-
Cevap ve ilginiz için teşekkürler. Yeni bir 75" ve üzeri bir TV daha almayı planlıyordum. Duruma göre tercihimi OLED den yana kullanacaktım fakat bu durumda LG ve OLED kapsam dışı kalacak benim için.
Burak bey aşağıda yazdıklarımı kişisel algılamayın lütfen. Siz birçok kişiye yardımcı oldunuz farkındayım.
Ne güzel bir söz söylemiş Robert Bosch:
'İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim'
Hem güven, hem müşteri hemde para kaybetmek ayrı bir başarı tabiki :)
-
Hocam sorun yok
Bizim şirketimizde Sony, Samsung , LG ürünleri var baktığınız bir model olursa yardımcı olurum.
İyi forumlar. -
Burak Hocam selamlar birdaha tv alacak olsam üşenmem İzmit ten Ankara’ya gelir sizden alırım TV yi (gerçi bu mazot fiyatları ile zor 😁 ) Hem teknik bilgi , hem destek hem de hangi marka olursa olsun sattığı ürünün arkasında duran nadir satıcılardansınız
Tüm arkadaşlara tavsiye ederim sizden alışveriş yapmalarını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam her zaman elimden geldiğince destek sağlarım. -
Panel değişimi olan arkadaşlardan bir yorum bekliyorum???
Bazı insanlar değişim olmadı v.s yazıyor bana özelden
-
Mağdurların panelleri yenilendi denmişti. Yenilenmedi mi hala mağdurlar var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala mağdurlar
Bu adamın görevi bir üstüne satış yapıp terfi almak local bir olay global değil.
Sizin mevzu Global LG ile ilgili,bu tiple değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 6 Şubat 2022; 0:14:35 > -
Hocam bu sayfada yaklaşık 30 kişi vardı 26 veya 27 kişi değişimi oldu.
Listede adı olup değişim olmayan varsa yazsın yardımcı olmaya çalışıyım. -
-
Benim de B7 var burayı da takip ediyorum sürekli bir oyalama vardı diye hiç uğraşmadım ama benim panel de orta da dikdörtgen şeklinde renk değişimi mevcut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 30 kişi yakın panel değişti şuan sizde listeye isminizi yazdırsaydınız sizin panelde değişim olurdu.
İyi forumlar. -
Manuel pixel refresh özelliği varsa o yılın modelinde, sorunu düzeltir diye düşünüyorum. Bilen arkadaşlar daha yardımcı olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X